![]() |
|
Cytuj:
|
Ale tu cicho :)
Przydala by sie jakas openka ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm,jest sporo FaGu ;>
A z romu tylko Julka i Isaris :>> Czekamy na mila wiadomosc :) |
[CHAR]Puriburi[/CHAR]
Oct 07 2007, 21:45:51 CEST Killed at Level 117 by Endrox and by Shakoza NbS nie chce wyjść na open. ;) |
Cytuj:
22:10 Endino [103]: openka w ank? 22:10 Palaianius Ravioulkan [109]: maybe :) A tu info od kumpla /\ ;s |
Chyba nic nie będzie ;< Wszyscy sie rozeszli..
|
Cytuj:
No prawie bym wykrakal ale widac boja sie pizdeczki ;) |
Hehe... NIewiem jak to wygląda, ale jak patrzałem na Filmy Aurea war, to hmm myśle, jest tak troche dla "POlaków". Chociaż polaków jest wiecej, szwedzi są lepsi.
|
Nie mysl lepiej ;/
|
@Frixar
Pod jakim względem lepsi ; ))? Że mają więcej 'botów ' ;d? |
Cytuj:
@Frixar tak jak powiedzial NaTa90 myslenie zostaw innym :] |
@up
Signed , Raga |
Szorki ozorki:P
Mam pytanie nie zwiazane z tematem...:] Wiec tak: Kiedys gdy chcialem sie dostac na server venta musialem wpisac haslo wiecie acc itp. Zrobilem to, wszystko bylo ok, teraz vent jest inny pass i acc tez mam wszystko ok tylko jeden myk taki. Gdy wpisuje haslo i wszystko po kliknieciu na "ok" zamiast zostac to nowe i umozliwic mi wejscie na ventrilo to tak jak zamienia sie na to stareee ktorego kiedys tam raz uzylem. Wiec chcialem zapytac, co zrobic by zostalo to nowe wpisane w danym momencie, bo przed taka glupote nie moge wejsc na zadne vento ktore posiada haslo.. Proszeeee o pomoc? |
Przeinstaluj VNT.
|
probowalemm
|
Cytuj:
Myslisz? Nie, ty ssiesz nie myslisz. "POlakow" to ukryty motyw PO? I na ch uj to? Szwedzi sa lepsi? No co ty...? "nie wiem", "patrzylem". /Gotic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lepsi, bo dymaja cie w dupsko... pomysl? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |
|