![]() |
|
tylko co będą póżniej z tego mieli jak zostaną wywaleni z servera?;/Na darmo expią
|
@up
tylko kto zostanie wywalony z serva ;d będą wojny jak na antice ;d @Milten 1,5 roku temu? kiedy zaczęła sie wojna... @down może systemem pucharowym... może ktoś by wygrał ; p |
Wojny będą prowadzone w systemie turniejowym, każdy z każdym, tak długo, aż nam Cipsoft skasuje Furorę. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro Yours Mat~~ |
omg...ale mnie dzisiaj [CHAR]Zaturan[/CHAR] doslownie wkur.... Wpada do mount sterum, zaczyna mnie zjezdzac do reda i mowi "Pay EQ" ja mowie nie noto on mnie zabil i jeszcze kazal sobie 10k przeslac...traktuje sie jak by byl conajmniej 140+. Wolalbym dać to 10k jakiemos 8 lvl-owi albo Knighttowi Neowi , przynajmniej EQ by sobie kupil jakies...no ale trudno...z tego miejsca do ciebie Zaturanie...nie pozwalaj sobie :/
|
eheheheheh i bendom sie zmieniać miejscami
|
Jeżeli ma być turniejowo to proponuje grać systemem eliminacyjnym, bo jak dotąd szwajcarski w pełni wykorzystaliście :D
|
Może system pucharowy? Przegrywasz 1 rozgrywke i odpadasz z zawodów :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak... żadna potęga nie da rady oprzeć sie sile noobkow ;p |
Name: Ymy
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 170 Down nie prosze pana komputer mi sie zacia a pan ma wyrazne kompleksy odrazy proba zdyskredytowania mnie nie wiadomo skad 2x down zaden idol wklejam informacje tylko tyle nie wiem po co dodales te slowo :) |
@up
Niech sie chlopak cieszy ze jego idol wbil 170lvl.Oni są głupcami ze pozwolili vision przejsc na swoja strone.Ach zal.Powtórzy się historia jak z pastuchem hihi;) |
Cytuj:
|
Anarchys
Banished: until Jan 21 2008, 21:18:04 CET because of excessive unjustified player killing Anumisek Jan 14 2008, 21:57:09 CET Killed at Level 108 by Glamek and by Jestina Azared'Blade Zaraz padnie :S ja jebie W sumie jak ktoś nie ma mózgu to niech ponosi za to karę. |
Cytuj:
Pozdro Yours Mat~~ |
chyba jestem nie halo bo cos nagle aruix benek burn abl logneli ;o
|
|
Xivanez w miare szybko sie zlozyl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |
|