![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Signed. Kakej~ P.S Sorry że Ci tak cisnę, ale nie lubię jak ktoś się podnieca na forum, a nie ma czym. |
Cytuj:
--- kamba dodał 2 minut i 21 sekund później --- Cytuj:
|
Dzień dobry. ;)
|
Kamba od kiedy Ty walczyłeś z Kakejem? Z tego co mi wiadomo to dołączyłeś do nas w ostatniej wojnie, a w ostatniej wojnie Kaka Demona kończył z tibią więc nie wiem o czym Ty mówisz:D
|
Cytuj:
no to zajebiscie =D oskara Ci zajebie xD moze kumple z flow wyskocza z toba na wino do Carlin? wanabicool |
Cytuj:
|
Cytuj:
--- kamba dodał 2 minut i 29 sekund później --- Cytuj:
Btw. I tak najlepsze wino to ma kura XD |
ej ;< kurwa;< o mnie nie zapomnieliście? powrzucajcie też coś na mnie bo opuszczony się czuję ;<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No to masz czego żałować, nie walczyłem z Tobą. Antek dobrze powiedział, że na ostatniej wojnie byłem mało aktywny bo kończyłem grać. I nie obraź się że Ci cisnę, ale nie cwaniakuj jak nie masz czym (już to pisałem). @Antek: Nie martw się "hardcore sqad" będzie nadal działał jak się wojna następna zacznie(jeżeli zacznie w ogóle) To możesz liczyć na moje wsparcie ! :P |
No co ty gadasz on walczył! latał on swoim pro 45 magiem <wtedy> i wygrał wojne! zal
|
Cytuj:
|
No pewnie Kakej, czekam na wojne, bo wtedy na bank wrocisz. ahahaha
|
etun
Sep 22 2009, 08:00:19 CEST Slain at Level 161 by Anastazia Danko, Feyrety The Wolf, Fuurel, Silent Joshi and Yoork'ey. sarkfis Sep 22 2009, 07:57:25 CEST Killed at Level 80 by Anastazia Danko, Maeldinho, Silent Joshi and Yoork'ey. NAPINKA MUSI BYĆ _______________________/ |
Witam.
Na początku chciałbym wszystkich serdecznie pozdrowić i ucałować. Jak wszystkim dobrze wiadomo (albo i nie) zbliża się czas FIFY 2010 i dlatego proszę mego drogiego znajomego Bardolka bądź też Andrzejka o podrzucenie linków gdy tylko wejdziecie w ich posiadanie. Jeszcze raz pozdrawiam wasz zawsze pamiętający Wesol!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |
|