![]() |
|
@up
I czy jako tutor masz wiedzie keidy bedzie public test server? :P I jak sie kasuje questy? ;d |
Chyba nie bedzie publicznego testa... żaden tutor tego nie wie
|
Asen to cykor, który straszy tylko kolegami.
Nigdy nikogo sam nie odważył się ubić i zawsze chowa się za czyimiś plecami :baby: (liżąc komuś dupkę) Zbieżcie się "kupą" i ubijcie dzieciaka, może to go nauczy pokory :evul: (choć wątpię :baby: ) Nie ma co się zastanawiać bo z każdym up lvl-em będzie się coraz bardziej "woził" więc lepiej go utemperować już teraz X( Pozdrawiam |
@ Lenidas
Ja tam z nim wojny jeszcze nie zaczynam i nie wiem czy on ze mną ją już zaczął.. jeśli dowiem się o jakiejś grupie na mnie lub o tym że on chce mnie ubić lub będzie na mnie jakiś zamach to wtedy będziemy gadać inaczej.. jak narazie w twojei wypowiedzi podkreślam słowo "dzieciaka" i teraz juz mam pewnosc co do tego że robił postacie na innych serwach żeby cie przezywać bo to jest w jego stylu a wczesniej w to nie wierzyłem.. btw.. 14:45 You advanced from Level 66 to Level 67. :D w czwartek będzie 70(według planów) |
Minha new house:
http://i20.photobucket.com/albums/b2...990/domek2.jpg Minha new level: http://i20.photobucket.com/albums/b2...a1990/42lv.jpg |
:cup: :cup: :cup:
GRATZ - Neoxer - i oby tak dalej up lvl up :cup: :cup: :cup: Pozdrawiam |
@Neo
Gratz Bro ! :evul: mówiłem Ci, otwórz chate bo nie mam jak prezentu wrzucić ;dd :evul: |
@Holu
Ja też, chce prezent :P też chce :evul: Pozdrawiam |
@Leo
Jasne, jak tylko sprzedam chara na Candii (bo mam taki zamiar) cos ci podrzuce :D :evul: 6 dni do moich urodzin :evul::evul::evul::evul: |
a mi kto da xD?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wr wr wr X( |
A ja, a ja...chcialbym na gwiazdke...zeby mnie babcia kochala ;(
Co do Asena, jeszcze 1 taki wybryk... @kacperka: lol...on ci grozi ;) to chyba znaczy, ze chce cie ubic?;O @Holu odezwij sie na gg bo nie mam Cie zapisanego...moj numer masz w profilu...mam pare pytan ;) Edit: Kacperka, mozesz liczyc na moja pomoc =] |
Ahhh.. Holu spoko, bo nuby mi wrzucaja parcele itd ;)
Thx for all.. Btw.. Czy ja o czyms nie wiem oO Asen znowu czuje sie potezny? Kogo chce ubic tym razem? |
@up
Mnie xD |
@Up
W kazdej chwili mozesz na mnie liczyc ;) |
Nie potrzebuje pomocy w tak smiesznej sprawie :)
a zwlaszcza sam nie wiem czy on chce mnie ujebac ;P ale chyba tak :> |
A ja to bym chciala na gwiazdke... zeby mnie Bartus ( czyli Rekin ) kochal ;(
@ Kacperka Ja tez pomoge xD |
Co wy na to aby w sobote wkoncu zrobic depp fibule. wszsycy chetni niech sie zglosza (narazie sa szycha asen rzot daw rasta boro i ja) kto jeszcze?? (trzeba jeszcez ustalic godzine)
|
Daw i Asen razem...? nie wyobrazam sobie tego8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |
|