![]() |
|
GZ chlopaki nawet podczas wojny expicie :) Ktos powiedzial ze wygral ten kto expi :p
|
ale sie naexpili :p ja dzisiaj az 150k wbilem na hydrach, ale raz ze nie mam na to kasy po hacku, dwa ze lagi :p
|
niezal wam bylo wylozyc tyle kasy na tego bota?
|
50 k za rok ? majątek :p
|
Jak on dziala ??
|
normalnie :p
|
sprawnie ^^
jak ktos chce kupic mam jeszcze 6~~ instalek,23~~ dni left;) pisac na PW jak ktos chce;) |
Cytuj:
topic@ Gz ;D expcie expcie |
Napiszcie mi w tibi ---- Paktos
|
Ludzie też macie takie lagi na Obsidi? Qurwa no chujozy mozna dostać. Isara np. chodzi płynnie, loguje obsidie i tnie niesamowicie ;/
|
@ up
tak, od wakacji. |
wydaje mi sie ze cipy dali slabszy serwer pod obsidie bo jest "opuszczona" ale co to ma kur.. byc
|
Elwin mowil, ze jakis jego znajomy z gildii pingowal Obsidie i Antice, czas odpowiedzi Obsidii byl.. okolo 5000 razy wiekszy.
|
Ta zawłaszcza że pingi są zablokowane z wiadomych przyczyn a do tego jeżeli ping wynosi powiedzmy ale i tak pewnie jest z 70ms to: 20ms x 5000 = 100000ms więc 100 sekund opóźnienia? Ja jakoś nie mam lagów. To tylko wina waszych internet providerów lub na drodze Germany > Poland jest coś zjebane u was.
|
Jak mialem neostrade to moglem grac tylko od 2~ w nocy do 10~ rano, bo wtedy nie mialem lagow. Od 3 dni mam netie i lagi zniknely calkowicie.
|
emil
ja tylko przekazuje to, co Elwin mi powiedzial. zapytaj kiedys jego, badz Ichi Fireheart (?), to Ichi pingowal. z moim netem nie moze byc nic zle, skoro nawet glupi OTS, Isara, Selena i reszta serwerow nie wymienionych w tych NewsTick czy czyms tam o pracach na Obsidii i paru innych swiatach, nie laguje. napewno jest to cos na drodze polska <--> niemcy, czas odpowiedzi zwieksza sie ~dwudziestokrotnie przy wyjsciu z kraju i juz tak zostaje. jednak jest male "ale", czas odpowiedzi zwieksza sie, jesli traceroutuje(?:p) tibia.com, a nie jakis konkretny serwer. |
a wiec tak moi drodzy ... pare niemieckich servow stoi na innym łączu i roucie dlatego sa takie lagi do nas ... i moze isc poprostu inna droga i inny provider obsluguje te servery bo cipy maj paru dostawcow i konserwatorow servow ... ja nie mam lagow np na obsidii a wejde na berylie i po 14 jest masakra !!
a co do pinga to suvovi chodizlo nie o pingowanie serva tylko wyslanie np pinga albo arpa aby zobaczyc przesyl :) jesli ktos tego nie zrozumial :P |
a ja tam sie chcialem pochwalic zaliczonym basnhee questem ^^
|
ta Yofa, quest byl wyborny :D :cup: szczegolnie moja wpadka z perelkami :evul: :cup:
|
@qx taaaa normalnie n/c jakby nie to pare wpadek i ded muci zeszloby godzine mniej :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |
|