Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Cataclism 19-12-2006 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom (Post 1139272)
@2,3 up
Wyluzujcię, wbił tego sworda i gz dla niego, niech się cieszy :P

ja tylko zartowalem lol ;p

Ceapoznan 19-12-2006 22:52

Po pierwsze wielkie GZ dla Adam za wbicie sworda, trzymam kciuki masz jeszcze 3 lata nauki wiec 100 wbijesz na luzie:D

Adeleoo czy jakos tak smiesznie, co ty mozesz wiedziec o szacunku ludzi ulicy mieszkajac w Złotoryji, przeciez jak ja przez to raz przejezdzalem to jedyne co pamietam to jakas buda zabita deskami...

Co do sytuacji na Galanie Bida z nyndza, tak nuda powiewa, ze szkoda gadac. Bo niczego konstruktywnego nie wynioslem z waszych postow od dawna.

PS. Adeleao czy jakos tak:D Nie przyjmuj mojej opini zbytnio do serca...

PS2. Taki kawal na faktach wam opowiem.
Przychodzi typowy zul do sklepu i mówi:
-Poproszę denaturat
-Sprzedawca wyciąga spod lady, lekko okurzony granatowy eliksir i podaje Zulowi.
A Zul na to:
-A mógłbym prosic z niezniszczoną etykietką bo to na prezent dla kolegi na urodziny:D

sliver 19-12-2006 23:27

gz hybrid :D

Lord Hybrid 19-12-2006 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1139263)
On chce zeby mu gratulowac...

Możesz mi nawet postawić....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1139274)
ja tylko zartowalem lol ;p

30% do shielda :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1139369)
gz hybrid :D

wybaczam Ci że mnie ubiles podczas waszego pkowania

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 1139332)
Po pierwsze wielkie GZ dla Adam za wbicie sworda, trzymam kciuki masz jeszcze 3 lata nauki wiec 100 wbijesz na luzie:D

Co z tego skoro musze grać z biblioteki bo nie ma neta w akademiku albo jak jest to 1kb/s:P

Rybzor 19-12-2006 23:53

Cytuj:

wybaczam Ci że mnie ubiles podczas waszego pkowania
A mnie? Ja Ci nie pogratuluje :(

sliver 20-12-2006 00:03

ryba moge Ci odstapic moje odpuszczenie grzechow ;p sorka ci*. a Hybrid spoko z Ciebie gosc nawet zaluje ze CI sorka urypalismy. btw pamietasz jak w zeszlym roku dokladnie przed swietami ryba pod*****l itemki temu wharewa ~~ cos tam (dziwny mial nick) potem stales z ekipa pod jego chata.. miales wtedy z 66 level ;p

Adelaoo 20-12-2006 07:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1139149)
a nie sorry twojim planem jest propaganda bo juz ci sie nudzi w pz i przegrales wojne

To ze przegralem wojne no ok bywa gdyby ktos inny gral sorcami...., ale pz mi sie wcale nie znudzil kupilem sobie nawet ostatnio pacca :) Ale zobaczymy czy spelni sie to co wiem :p

Ajron 88 20-12-2006 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 1139332)
Adeleoo czy jakos tak smiesznie, co ty mozesz wiedziec o szacunku ludzi ulicy mieszkajac w Złotoryji, przeciez jak ja przez to raz przejezdzalem to jedyne co pamietam to jakas buda zabita deskami...

Niewiem co rozmiar miasta ma do tego czy są tam ludzie ulicy czy nie , ja mieszkam w małym mieście (30 000 mieszkańców) i coś mi sie wydaje że tutaj "ludzi ulicy'" jest znacznie więcej niż w takim Poznaniu (w skali % do rozmiarów miasta).

Ceapoznan 20-12-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1139768)
Niewiem co rozmiar miasta ma do tego czy są tam ludzie ulicy czy nie , ja mieszkam w małym mieście (30 000 mieszkańców) i coś mi sie wydaje że tutaj "ludzi ulicy'" jest znacznie więcej niż w takim Poznaniu (w skali % do rozmiarów miasta).

Ma chociazby to do tego, ze na moim osiedlu, a nie mieszkam w centrum jest kolo 8tys osob tak mniej wiecej. To ja tam znam wiekszosc ludkow w moim wieku , starszych i mlodszych. Jednak nie moge o zadnym z nich powiedziec, ze sa ludzmi ulicy mimo tego, ze ewenementy zyjace z cpania. A prawdziwymi ludzmi ulicy sa niestety bachory z patologicznych rodzin, zyle, bezdomni itp. A tak sie sklada, ze takich najwiecej w duzych miastach...

Arkuss 20-12-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1139391)
Co z tego skoro musze grać z biblioteki bo nie ma neta w akademiku albo jak jest to 1kb/s:P

no i co z tego :D nie marudź ze ci tak źle ;P tylko wbijaj mi tam 100/100 :D

tak ogólnie pozdrawiam Ciebie i Thorina ;) no i jeszcze te fajne laski z akademika :evul:

Ajron 88 20-12-2006 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 1139868)
Ma chociazby to do tego, ze na moim osiedlu, a nie mieszkam w centrum jest kolo 8tys osob tak mniej wiecej. To ja tam znam wiekszosc ludkow w moim wieku , starszych i mlodszych. Jednak nie moge o zadnym z nich powiedziec, ze sa ludzmi ulicy mimo tego, ze ewenementy zyjace z cpania. A prawdziwymi ludzmi ulicy sa niestety bachory z patologicznych rodzin, zyle, bezdomni itp. A tak sie sklada, ze takich najwiecej w duzych miastach...

"ludize ulicy" to w moim mniemaniu ludzie wychowani przez ulice , lub zmuszeni do życia "na ulicy" a nie byle bachor z patoglogicnej rodziny. (sam z takiej pochodze i bywało że nocowałem na dworcu , co nie znaczy że jestem " z ulicy")

I możliwe że takich jest najwięcej w dużych miastach (dużo ludzi , większy odsetek) , ale stwierdzenie "co ty możesz na ten temat wiedzieć skoro Złotoryja to zadupie" jest bardziej niż błędne.

Adelaoo 20-12-2006 17:04

16:51 You lose 30 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus.
16:51 You lose 444 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus.
16:51 You lose 4 hitpoints due to an attack by Zytene.
16:51 You lose 37 hitpoints due to an attack by Zytene.

Chcieli mi maciusia zabic ;( Ale ja zwykle master pvp Toxo Yeangus popisal sie swoim pvp hahahah i na koncu jak biedni nautrali gracze nie blokneli statku napisal

16:51 Toxo Yeangus [99]: BLOCK GBOAT
16:51 Toxo Yeangus [99]: kk
16:51 Toxo Yeangus [99]: all hunted

Brak slow :( :( :( :(

Jak juz naprawde nie bede mnial co tu robic powiem mu kim jestem napewno pamieta mnie z innego chara xDD

Cataclism 20-12-2006 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1140269)
16:51 You lose 30 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus.
16:51 You lose 444 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus.
16:51 You lose 4 hitpoints due to an attack by Zytene.
16:51 You lose 37 hitpoints due to an attack by Zytene.

Chcieli mi maciusia zabic ;( Ale ja zwykle master pvp Toxo Yeangus popisal sie swoim pvp hahahah i na koncu jak biedni nautrali gracze nie blokneli statku napisal

16:51 Toxo Yeangus [99]: BLOCK GBOAT
16:51 Toxo Yeangus [99]: kk
16:51 Toxo Yeangus [99]: all hunted

Brak slow :( :( :( :(

Jak juz naprawde nie bede mnial co tu robic powiem mu kim jestem napewno pamieta mnie z innego chara xDD

omg jestes master pvp !! uciekles do pz !! gz

Poznanski Rycerz 20-12-2006 19:13

...

Catrishia ty bys ich zaatakowal?

@ajron
Hahahah, zlotoryja to wioska w porownaniu do poznania. W p-n jest kilka patolskich dzielnic i tam sa " ludzie ulicy". Peja mieszka na jezycach, wiec latwo sie domyslic, ze o nich chodzi. W miastach 30 000 sa tak zwani WANNABE PENER ^^.

@adelado
Jestes super, co ty bys zrobil na miejscu toxa?

@topic
Waherwa berlinus - moj rl friend ^^

HWL robi co im sie podoba. Tak powinna robic gildia, ktora rzadi ^^ To jest to samo, co za czasow patriots ale bez kondy i jego rl friends ...

Boltina89 20-12-2006 19:24

@Adelaoo

Uciekl i koniec. Zrobil to co do niego nalezalo czyli nie padl. Toxo tez robil co powienien , ale jak juz mu nie wyszlo to zwyczajnie chcial sie wyrzyc :)

@Poznanski~

Peja wywodzi sie z Jezyc, niewatpliwie tak. On jednak spiewa o tej calej spolecznosci, ktora przesiaduje lub nawet mieszka na ulicy. Smutne, ze w tak wielkim panstwie dochodzi do takich sytuacji.

@Hybrid

Gratuluje Skilla :)

Na Galanie powiewa nuda - Buy Beholder Eye's , Demon Dust's and FishFins

Poznanski Rycerz 20-12-2006 19:58

...

Boltina.
Raz mialem mozliwosc rozmowy z Peja - tym kwadratem. Rozmowa polegala na tyM"

Czego mlodzi sluchacie?
Wymienanie polskie zespoly hh
(chcialem zagaic rozmowe) Co ja nie wydaje? ZAara ci zajebie ... za 2 tygodnie wychodzi moja plyta... Plyta wyszla troche pozniej

Peja jest dziwny ;] w RL wyglada na takiego Kwadrata ;]
Gorala tez spotkalem... wszyscy chodza czasem po miescie ... akurat sie zlozylo ze w streeta gralem.

Lord Hybrid 20-12-2006 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1140602)

@topic
Waherwa berlinus - moj rl friend ^^

Waherwa berlinus - mój pierwszy char

Cataclism 20-12-2006 20:03

chodzilo mi o to ze sie chwali czyms co jest normalne jest w wojnie jest hunted itd wiec o co tu wogle chodzi ?

Lord Hybrid 20-12-2006 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1140764)
chodzilo mi o to ze chwali czyms co jest normalne jest w wojnie jest hunted itd wiec o co tu wogle chodzi ?

Nie chwale sie tylko wkleiłem awans skilla. A hunted jestem od admina w akademiku który ciągle neta odcina. Totalny kataklizm bo nie moge grać ;)

Colorion 20-12-2006 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1140755)
Waherwa berlinus - mój pierwszy char

o,o to ty byles tym imbecylem co sie wszystkim lizal czy char juz potem poszedl na sell?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07.