![]() |
|
Cytuj:
|
Po pierwsze wielkie GZ dla Adam za wbicie sworda, trzymam kciuki masz jeszcze 3 lata nauki wiec 100 wbijesz na luzie:D
Adeleoo czy jakos tak smiesznie, co ty mozesz wiedziec o szacunku ludzi ulicy mieszkajac w Złotoryji, przeciez jak ja przez to raz przejezdzalem to jedyne co pamietam to jakas buda zabita deskami... Co do sytuacji na Galanie Bida z nyndza, tak nuda powiewa, ze szkoda gadac. Bo niczego konstruktywnego nie wynioslem z waszych postow od dawna. PS. Adeleao czy jakos tak:D Nie przyjmuj mojej opini zbytnio do serca... PS2. Taki kawal na faktach wam opowiem. Przychodzi typowy zul do sklepu i mówi: -Poproszę denaturat -Sprzedawca wyciąga spod lady, lekko okurzony granatowy eliksir i podaje Zulowi. A Zul na to: -A mógłbym prosic z niezniszczoną etykietką bo to na prezent dla kolegi na urodziny:D |
gz hybrid :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ryba moge Ci odstapic moje odpuszczenie grzechow ;p sorka ci*. a Hybrid spoko z Ciebie gosc nawet zaluje ze CI sorka urypalismy. btw pamietasz jak w zeszlym roku dokladnie przed swietami ryba pod*****l itemki temu wharewa ~~ cos tam (dziwny mial nick) potem stales z ekipa pod jego chata.. miales wtedy z 66 level ;p
|
Cytuj:
To ze przegralem wojne no ok bywa gdyby ktos inny gral sorcami...., ale pz mi sie wcale nie znudzil kupilem sobie nawet ostatnio pacca :) Ale zobaczymy czy spelni sie to co wiem :p |
Cytuj:
Niewiem co rozmiar miasta ma do tego czy są tam ludzie ulicy czy nie , ja mieszkam w małym mieście (30 000 mieszkańców) i coś mi sie wydaje że tutaj "ludzi ulicy'" jest znacznie więcej niż w takim Poznaniu (w skali % do rozmiarów miasta). |
Cytuj:
|
Cytuj:
no i co z tego :D nie marudź ze ci tak źle ;P tylko wbijaj mi tam 100/100 :D tak ogólnie pozdrawiam Ciebie i Thorina ;) no i jeszcze te fajne laski z akademika :evul: |
Cytuj:
I możliwe że takich jest najwięcej w dużych miastach (dużo ludzi , większy odsetek) , ale stwierdzenie "co ty możesz na ten temat wiedzieć skoro Złotoryja to zadupie" jest bardziej niż błędne. |
16:51 You lose 30 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus.
16:51 You lose 444 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus. 16:51 You lose 4 hitpoints due to an attack by Zytene. 16:51 You lose 37 hitpoints due to an attack by Zytene. Chcieli mi maciusia zabic ;( Ale ja zwykle master pvp Toxo Yeangus popisal sie swoim pvp hahahah i na koncu jak biedni nautrali gracze nie blokneli statku napisal 16:51 Toxo Yeangus [99]: BLOCK GBOAT 16:51 Toxo Yeangus [99]: kk 16:51 Toxo Yeangus [99]: all hunted Brak slow :( :( :( :( Jak juz naprawde nie bede mnial co tu robic powiem mu kim jestem napewno pamieta mnie z innego chara xDD |
Cytuj:
|
...
Catrishia ty bys ich zaatakowal?
@ajron Hahahah, zlotoryja to wioska w porownaniu do poznania. W p-n jest kilka patolskich dzielnic i tam sa " ludzie ulicy". Peja mieszka na jezycach, wiec latwo sie domyslic, ze o nich chodzi. W miastach 30 000 sa tak zwani WANNABE PENER ^^. @adelado Jestes super, co ty bys zrobil na miejscu toxa? @topic Waherwa berlinus - moj rl friend ^^ HWL robi co im sie podoba. Tak powinna robic gildia, ktora rzadi ^^ To jest to samo, co za czasow patriots ale bez kondy i jego rl friends ... |
@Adelaoo
Uciekl i koniec. Zrobil to co do niego nalezalo czyli nie padl. Toxo tez robil co powienien , ale jak juz mu nie wyszlo to zwyczajnie chcial sie wyrzyc :) @Poznanski~ Peja wywodzi sie z Jezyc, niewatpliwie tak. On jednak spiewa o tej calej spolecznosci, ktora przesiaduje lub nawet mieszka na ulicy. Smutne, ze w tak wielkim panstwie dochodzi do takich sytuacji. @Hybrid Gratuluje Skilla :) Na Galanie powiewa nuda - Buy Beholder Eye's , Demon Dust's and FishFins |
...
Boltina.
Raz mialem mozliwosc rozmowy z Peja - tym kwadratem. Rozmowa polegala na tyM" Czego mlodzi sluchacie? Wymienanie polskie zespoly hh (chcialem zagaic rozmowe) Co ja nie wydaje? ZAara ci zajebie ... za 2 tygodnie wychodzi moja plyta... Plyta wyszla troche pozniej Peja jest dziwny ;] w RL wyglada na takiego Kwadrata ;] Gorala tez spotkalem... wszyscy chodza czasem po miescie ... akurat sie zlozylo ze w streeta gralem. |
Cytuj:
|
chodzilo mi o to ze sie chwali czyms co jest normalne jest w wojnie jest hunted itd wiec o co tu wogle chodzi ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07. |
|