![]() |
|
<cenzura> się ustępuje - Adde przybył na Poi, powiedział że weźmie tylko połowę po czym wyszedłem bo godzinę czekaę aż mi się na tej 1/5 DL zrespi sensu nie ma... Hail Tooki i jego peacefull aurea _/ -.-
11:13 Rikser [125]: -> 11:13 Rikser [125]: who is this? 11:13 You lose 10 hitpoints. 11:13 Kolirn [98]: ;> 11:13 Warrior Futurity [143]: ?: 11:13 Rikser [125]: my spy said he was going fag 11:13 Warrior Futurity [143]: kolirn? to było dobre, lepszego kitu by chyba nikt nie wymyślił na poczekaniu... no ale czego się po adde spodziewać. |
@Up
Mówiłeś, że FaG zły :( To teraz masz swoje Alliance :D |
Cytuj:
|
Bym zapomniał
Wesołych Świąty wszystkim życze. |
@Up
Lizesz nam dupska?:P Wzajemnie;) @EDIT Jeszcze takie pytanko:p Dlaczego Gruzin, Cavesi, Gored,Deesan, Golden Rasel, Ci ze "starej" Aurei nie są w wojnie? I w ogóle, Cekiv zostal zrookowany? Bo juz nie ma takiego chara =p |
Cytuj:
albo o tego 122 najta Zekiv ?:D |
http://www.youtube.com/watch?v=U6bGW4ShpNU
Pure ownage! xDDD |
Cytuj:
Ps.Ten zlodziej nie chcial nikogo owalic. Ktos go "podpuscil" za co dostal duza nagrode :) |
Ten zlodziej to pizda jakich malo.
Moze byc pewien ze niedlugo zostanie dojechany na aurea za to ze zaplacil , za to ze ojebal i ogolnie za caloksztalt ;) |
Cytuj:
Wesołych Świąt ludziska!! ;) @NaTA90: Czyżby chodzi Ci o Kojaka? :D Ta nie chciał, jednak tego dokonał. :s @Losari oszzzzzzz Ty geju! :D hihihiuaha :D |
Cytuj:
Fifi z kolegami?:o |
Cytuj:
Iron na bieząco lize dupe wszystkim i raczej taki gafy by nie popelnil.... Cromak ja w FaG wieze ale po 1 czy 2 udanych akcjach nie moge stwierdzic czy FaG ma jeszcze szanse wygrania wojny, jak narazie Alliance maja duza przewage i 2 fragi zbytnio tego nie zmieniaja. PS. Odpowiedz na PW |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Żart kiepski, opis fajny. Koniec i "." (kropka) :D
Lepszy żart masz w 'name': Bubble |
Cytuj:
|