![]() |
|
http://img413.imageshack.us/img413/5...l123ko9.th.jpg
xd Lavathorn Jan 14 2008, 20:03:55 CET Killed at Level 88 by Gawain Shan and by Ismoen @down Będzie syte Vmw |
jakies filmy?
|
San Ti
Jan 13 2008, 13:34:56 CET Killed at Level 104 by Tyraelis Brother Lavathorn Jan 14 2008, 20:03:55 CET Killed at Level 88 by Gawain Shan and by Ismoen Cecieboh Sworagidok Jan 13 2008, 19:58:43 CET Killed at Level 66 by Vantorus and by Mikushia Dubikos Jan 12 2008, 23:08:13 CET Killed at Level 57 by Tyraelis Brother Misiekk mlody Jan 13 2008, 21:54:31 CET Killed at Level 100 by Maycka Soul Breaker and by Fanston Xivanez Jan 14 2008, 23:34:02 CET Killed at Level 78 by Sir Il and by Ismion Neammy Jan 14 2008, 12:57:59 CET Killed at Level 35 by Gregx Seth'Gru Jan 12 2008, 20:50:49 CET Killed at Level 83 by Mothad and by Zerral Anumisek Jan 14 2008, 21:57:09 CET Killed at Level 108 by Glamek and by Jestina Anarchys until Jan 21 2008, 21:18:04 CET because of excessive unjustified player killing + ~15 ich supporterów, RL ich noobcharów. W 3 dni, a najciekawsze jest to że żaden z naszych noob charów biorących regularny udział w walkach nie może rzucać SD xD Panowie, Vision w naszej sytuacji z większą ekipą, więcej czasu etc nie miało tylu fragów noob charami o/ a sneakami tyle robili w 1,5 miecha o/ Na razie sie rozgrzewamy ;> Grzesiu pamietasz jeszcze jakis? Bo może przegapiłem... @up filmy ze wszystkich praktycznie akcji (oprócz tej pod veno<spontan>, i Xivaneza <chyba>) są ale tylko do naszego użytku. |
wooooow, nawed kilka hajg leweli zabiliscie No gratoloie. Szkoda rze tyh filmuf nie hcecie dac, bo pewnie morzna obeizec wspaniale pefalpe. wogule to bedziecie grac na furorze czy trenuiecie teraz pefalpe na kandii? gołgoł inszyn!!!
|
bez kitu, chlopaki z inshon, sami chcieliscie nas wyruchac i wystawic, a teraz jeszcze placzecie, ze wam nie wyszlo. poziomu fragow nie skomentuje nawet.
|
Super Elo Vision znowu robie PA. Wszystkich z małp wyganiają --..--
|
Cytuj:
Pozdro Yours Mat~~ |
|
Cytuj:
Tak, wiem ze Candia jest non-pvp. |
@up
ignoruj go musi sie dowartościować jak padł ;] |
Cytuj:
|
Zastanawia mnie jedno czemu wszyscy czepili sie tak Candi?
To że zaczeliśmy tu grać i w stosunkowo krótkim okresie powbijaliśmy lvle? Czy to że nasza nie liczna grupka lepiej ogarnia nie które sprawy? Tak jak np.Poi quest? W wykonaniu Dusków kompletna parodia.A popatrzcie na Poi organizowany przez Aurixa dla porównania.Poza tym mówicie że non pvp jest takie i takie a sami nic o tym nie wiecie... Spróbujcie poexpic na takim serverze gdzie każdy bez pytania wbija się na cave i bije tobie potworki. Pozdro o/ |
Cytuj:
. . . . . jesteście chorągiewkami i pasożytami furory |
poul, jak tam twoje eq na candii ?
|
Po pierwsze na Candie nas sciągnoł Yenx więc jesteśmy do nie Lojalni.
Po drugie eq nie mam bo miałem haka. Po trzecie osiągnij takie cos to napisz o/ |
Cytuj:
(Czekam na pojazdy, chetnie poczytam) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty jesteś dwudziestu cztero levelowym czarodziejem z furory i nawet jeżeli chciałbyś kogoś zdradzić to nie mógł byś, gdyż jesteś tutaj NIKIM Pozdro |
Widzisz nawet odpowiednio tekstu nie potrafisz zrozumiec.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |
|