![]() |
|
To jak z otsem? Ma ktoś dobre łącze i kompa zeby postawic?
|
To niech destro zrobi, zobaczymy czy bedą lagi, jak będą to sie cos wykombinuje;p
|
Cytuj:
Dawergo |
Ok to dzisiaj zaczne robić tego otsa jak już będzie gotowy to wam dam znać.
|
Cytuj:
|
@up
Jest rl mapa, nawet rl 100% poi podobno xDDD. Ale narazie Destro off, niedługo zacznie robic ;d |
Ej destro ale pamietaj zrob non pvp bedziemy se chodzic na wspolne hunty itp. :P bedzie fajnie hauhauahuahau XD
|
Lol przeciez mialo byc pvp enfo od 80 lvla 7.6 bez hotkow?!
|
@up
Będzie pvp enfo dla 8.11, po co mamy wracac do 7.6 jak kazdy przyzwyczajony do new? Bez sensu grac na starej Tibii, a tak można przy okazji PvP pocwiczyc ;d |
No ale co to za pvp jak biegasz i wciskasz hotka :< bezsensu jak dla mnie, licza sie umiejetnosci a nie naciskanie hotkow do wszystkiego, jak dla mnie moglby byc hotek tylko do manasów.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oj gorti gorti to że twój brat szybko lvluje nie znaczy że odrazu możesz mi grozić : < Bo jak się na ciebie trasz na raidzie rzuci kiedyś to cie nie wylecze!
Dawergo |
Nie wiem nawet co to tibia gg lol :D Jakis bot ktory testowales i ci sie spodobal to uzywales? Zazdroscisz ze ja mam pvp skilla a ty nie? oj oj
|
Cytuj:
A tak btw, przyznalbys sie w ilu robiliscie Fantoma :> |
Nie wiem co to tibia gg, naprawde zal mi cie juz nie wiesz jakie bajki wymyslac to teraz cos nowego wymysliles omg, typowe dziecko internetu :< btw fantoma zrobil kuzyn carpy i zamienilem sie z nim na 30 lvl za Lady Dram, z reszta carpa to twoj ziomek zajebisty to sam go zapytaj.
|
Cytuj:
pierdolilesz ze masz pro elo pvp a tak naprawde gral kto inny za ciebie uhauhahuahu ;DDD |
Nie no kurwa nie wierze lepszych dżołków nie slyszalem AHAHHAHAHAHAHAHAH
Kazdy doskonale o tym wie ze gralem sam tylko teraz probujesz coraz to nowsze bajki wymyslec. z reszta jeszcze pamietam jak klukensa ubilismy a ty mi lizales dupe zebym ci loot odpalil ;DDD takie masz pro evul pvp ze nie umiales f bomb rzucac za siebie i ja musialem to robic. A w sharing zaczalem sie bawic dopiero wlasnie na candii Shadowem~ EDIT: KAZDY POPROSTU KAZDY KOGO BYS NIE ZAPYTAL WIE ZE GRALEM SAM I NIKT CI W TWOJE SHITOWE BAJKI NIE UWIERZY ;* AH CO TA ZAZDROSC ROBI Z LUDZMI :< |
Cytuj:
Niejedna osoba wie ze tak bylo :) |
Ja sie nie musze bronic bo kazdy doskonale wie jak bylo. I mam w dupie slowa zjeba ktory kazdego swojego chara musial kupic, sry poza neo i akishinem. Skoro nie jedna osoba wie jak bylo to czemu nikt nie potwierdzi tego? a tak btw zapomniales juz jak w BB bylem i mi dupe lizales zeby pro miec? :D Albo jak zrobilem wspolna gildie z Oxy jak sie prosiles o invita? PSOPSOSOPOSPS
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:29. |
|