Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

holuu 10-08-2008 11:35

To jak z otsem? Ma ktoś dobre łącze i kompa zeby postawic?

GirNi11 10-08-2008 11:39

To niech destro zrobi, zobaczymy czy bedą lagi, jak będą to sie cos wykombinuje;p

Dawergo 10-08-2008 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Punti_ze_Stoczka (Post 2221689)
Szczerze to mi to pierd*li czy mi coś oddałeś czy nie, tylko oceniasz innych, że jest taki i taki a sam taki jesteś:]

Ile straciłeś wtedy? 20k? Płaciłeś coś komuś zeby cie nie zabijać? Ja straciłem jakieś 250k na tych pedałów, więc nie mów mi że jestem taki sam X(

Dawergo

Michalakmee 10-08-2008 11:54

Ok to dzisiaj zaczne robić tego otsa jak już będzie gotowy to wam dam znać.

poreda 10-08-2008 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michalakmee (Post 2222056)
Ok to dzisiaj zaczne robić tego otsa jak już będzie gotowy to wam dam znać.

Gou Gou Gou! Pod 8.11 Please, z Exhausted jak na PVP ENFO (RL world), czyli szybsze SD :D

Mendolina 10-08-2008 12:51

@up
Jest rl mapa, nawet rl 100% poi podobno xDDD. Ale narazie Destro off, niedługo zacznie robic ;d

Kost123 10-08-2008 12:52

Ej destro ale pamietaj zrob non pvp bedziemy se chodzic na wspolne hunty itp. :P bedzie fajnie hauhauahuahau XD

holuu 10-08-2008 12:56

Lol przeciez mialo byc pvp enfo od 80 lvla 7.6 bez hotkow?!

Mendolina 10-08-2008 12:58

@up
Będzie pvp enfo dla 8.11, po co mamy wracac do 7.6 jak kazdy przyzwyczajony do new? Bez sensu grac na starej Tibii, a tak można przy okazji PvP pocwiczyc ;d

holuu 10-08-2008 13:00

No ale co to za pvp jak biegasz i wciskasz hotka :< bezsensu jak dla mnie, licza sie umiejetnosci a nie naciskanie hotkow do wszystkiego, jak dla mnie moglby byc hotek tylko do manasów.

Mendolina 10-08-2008 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2222160)
No ale co to za pvp jak biegasz i wciskasz hotka :< bezsensu jak dla mnie, licza sie umiejetnosci a nie naciskanie hotkow do wszystkiego, jak dla mnie moglby byc hotek tylko do manasów.

Ale przecież na rl gramy w 8.21, więc po co się odzwyczajac, myślę, że jak nas wciągnie to potem będzie ciężko połączyc te dwie opcje razem ;d.

poreda 10-08-2008 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2222160)

I tak zawsze z tibia gg biegales i waliles sd wiec nie cwaniakuj

Dawergo 10-08-2008 17:47

Oj gorti gorti to że twój brat szybko lvluje nie znaczy że odrazu możesz mi grozić : < Bo jak się na ciebie trasz na raidzie rzuci kiedyś to cie nie wylecze!

Dawergo

holuu 10-08-2008 18:01

Nie wiem nawet co to tibia gg lol :D Jakis bot ktory testowales i ci sie spodobal to uzywales? Zazdroscisz ze ja mam pvp skilla a ty nie? oj oj

poreda 10-08-2008 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2222551)
Nie wiem nawet co to tibia gg lol :D Jakis bot ktory testowales i ci sie spodobal to uzywales? Zazdroscisz ze ja mam pvp skilla a ty nie? oj oj

HAHAHA PVP SKILLA, przypomne sobie tylko osoby ktore wtedy z nami graly, taka pizda jestes ze botem sie musisz wspomagac a pozniej wciskasz jakie to ty pvp masz ;DDDD

A tak btw, przyznalbys sie w ilu robiliscie Fantoma :>

holuu 10-08-2008 18:52

Nie wiem co to tibia gg, naprawde zal mi cie juz nie wiesz jakie bajki wymyslac to teraz cos nowego wymysliles omg, typowe dziecko internetu :< btw fantoma zrobil kuzyn carpy i zamienilem sie z nim na 30 lvl za Lady Dram, z reszta carpa to twoj ziomek zajebisty to sam go zapytaj.

poreda 10-08-2008 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2222617)
Nie wiem co to tibia gg, naprawde zal mi cie juz nie wiesz jakie bajki wymyslac to teraz cos nowego wymysliles omg, typowe dziecko internetu :< btw fantoma zrobil kuzyn carpy i zamienilem sie z nim na 30 lvl za Lady Dram, z reszta carpa to twoj ziomek zajebisty to sam go zapytaj.

A nastepnie wysharowales go z dwoma typami w tym shadow czarko z candii : )

pierdolilesz ze masz pro elo pvp a tak naprawde gral kto inny za ciebie uhauhahuahu ;DDD

holuu 10-08-2008 19:01

Nie no kurwa nie wierze lepszych dżołków nie slyszalem AHAHHAHAHAHAHAHAH

Kazdy doskonale o tym wie ze gralem sam tylko teraz probujesz coraz to nowsze bajki wymyslec. z reszta jeszcze pamietam jak klukensa ubilismy a ty mi lizales dupe zebym ci loot odpalil ;DDD takie masz pro evul pvp ze nie umiales f bomb rzucac za siebie i ja musialem to robic. A w sharing zaczalem sie bawic dopiero wlasnie na candii Shadowem~

EDIT:
KAZDY POPROSTU KAZDY KOGO BYS NIE ZAPYTAL WIE ZE GRALEM SAM I NIKT CI W TWOJE SHITOWE BAJKI NIE UWIERZY ;* AH CO TA ZAZDROSC ROBI Z LUDZMI :<

poreda 10-08-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2222631)
Nie no kurwa nie wierze lepszych dżołków nie slyszalem AHAHHAHAHAHAHAHAH

Kazdy doskonale o tym wie ze gralem sam tylko teraz probujesz coraz to nowsze bajki wymyslec. z reszta jeszcze pamietam jak klukensa ubilismy a ty mi lizales dupe zebym ci loot odpalil ;DDD takie masz pro evul pvp ze nie umiales f bomb rzucac za siebie i ja musialem to robic. A w sharing zaczalem sie bawic dopiero wlasnie na candii Shadowem~

EDIT:
KAZDY POPROSTU KAZDY KOGO BYS NIE ZAPYTAL WIE ZE GRALEM SAM I NIKT CI W TWOJE SHITOWE BAJKI NIE UWIERZY ;* AH CO TA ZAZDROSC ROBI Z LUDZMI :<

Niestety prawda wyszla najaw i nie masz sie jak bronic, szkoda :(

Niejedna osoba wie ze tak bylo :)

holuu 10-08-2008 19:09

Ja sie nie musze bronic bo kazdy doskonale wie jak bylo. I mam w dupie slowa zjeba ktory kazdego swojego chara musial kupic, sry poza neo i akishinem. Skoro nie jedna osoba wie jak bylo to czemu nikt nie potwierdzi tego? a tak btw zapomniales juz jak w BB bylem i mi dupe lizales zeby pro miec? :D Albo jak zrobilem wspolna gildie z Oxy jak sie prosiles o invita? PSOPSOSOPOSPS

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:29.