![]() |
|
Cytuj:
|
Zapomniałeś jeszcze o Harmoni i Pacerze :confused:
|
Po to żeby pokazać takim ciotom jak Ty, że pierdolicie za dużo smutów.
|
Dodaj jeszcze Danubie please
|
Podobno Kafarem czasami gra Mateusz Dragon Wielki :S
|
nie no i tak zapomnial o tym ze xadam (dla niewiedzacych polski gm...) lata zawsze z nami na snaki i dostaje co troche inne pasy o.O
|
Ej, a co z Seromontisem ? :/ przeciez on też pomaga..
|
Oi Oi Oi a ja jeszcze słyszałem że chłopaki z celesty potym jak wygrali wojne na swoim serwerze też grają NPNP charami...
|
Cytuj:
|
zapomnieliście o chłopakach z azury ;s
|
Cytuj:
A to moze wam Pomoze 10:24 Maroweepth [7]: oi 10:24 Maroweepth [7]: u wanna back loot? 10:24 Oddi Feld [88]: yes please :) 10:25 Maroweepth [7]: Say "Please back my loot , i m boting Lord Sipp and i give back 10:25 Oddi Feld [88]: Please back my loot, i m boting Lord Sipp 10:26 Oddi Feld [88]: So xd? 10:27 Maroweepth [7]: u are very sux oob ;o 10:27 Maroweepth [7]: noob;8 10:27 Maroweepth [7]: i take it on post tibia com 10:27 Oddi Feld [88]: cool, got proof? 10:27 Maroweepth [7]: i m with npnp 10:27 Maroweepth [7]: noob 10:27 Oddi Feld [88]: ok 10:27 Oddi Feld [88]: coo 10:27 Oddi Feld [88]: l 10:27 Oddi Feld [88]: Like I care? 10:27 Oddi Feld [88]: xddddd |
[CHAR]Remariel[/CHAR]
Apr 22 2008, 11:50:18 CEST Killed at Level 119 by Nirek Devilek and by Azreal Wizard btw. Jak wam egzaminy poszly xDD? bo mi sredniawo |
Cytuj:
|
Apr 22 2008, 11:50:18 CEST Killed at Level 119 by Nirek Devilek
and by Azreal Wizard Name: Remariel Sex: male Profession: Knight Level: 115 Lol blessow nie mial :D |
Oszczędnośc kosztuje ;p
|
ciekaw jestem za co padl bo nie przypominam sobie zeby byl kiedykolwiek z nami
|
Nie wystarczy ze to "brat fureyki" czy jakos tak?Od**** jakies tam PA.Trzeba bylo cisnac z expa bo NOOB pisal do siory albo russela....
|
Cytuj:
Ty tez jestes ciekawy...najpierw kupiles ode mnie Little Mysterious'a, ktorego Ci hackneli a pozniej miales Adama i ubili Cie ludzie z karaoke mimo ze masz na RLu Nirka, Fidosa i paru innych... pogratulowac. :) Juz nie powiem o tym ze fakt faktem jebiesz ostro w huja na pacce. ;) |
Cytuj:
|
@ Dalarev
Ja wiem ze ty porobiles littla nie jestem taki glupi a z adamem coldem mialo byc tak odrazu ze go rokne ale namowila mnie jednak osoba zeby zrobil banshee no coz nie udalo sie jedno ale drugie znouwz tak i jak tam 80zl przyszlo ? ;>
A co do pacc to jest moja sprawa na co pieniadze wydaje . Ostatnio powodzi mi sie z rl kasa to ja wydaje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |
|