![]() |
|
W końcu wbiłem 30 i moge grać ranki... Akurat trafiłem na sezon 2 : D Z pierwszych 10 rankedów wnioski dwa: Nie idę więcej na solo topa przeciwko yorickowi albo garenowi jeśli gram singedem. I drugi, ludzie na rankedach na niskim elo nie różnią się niczym od normali.
|
Różnica jest - na normalu twitchem wykerujesz gre, na rankedzie zazwyczaj nie :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ta, ja drugi ranked, koles first pick, ap teemo, po grze okazuje sie ze mial 3 winy na rankach a ogolnie 130 winow, 30 minuta skonczyl 1/14 i wychodzilo mu, ze robil srednio mniej, niz 1 farma na minute (mial 28). btw. gralem noc jungalo , zaczalem bdb ale co z tego, skoro teemo nawet nie mial 1 grzybka na mapie i skonczyl bodajze z nashors toothem jako jedynym itemem :) staram sie byc opanowany ale to rly jest chore ;p
|
Ja już prawie 1300 :D
--- Yoh Asakura dodał 30 minut i 8 sekund później --- http://i55.tinypic.com/nzrm1h.jpg AAAA :D --- Yoh Asakura dodał 24 minut i 26 sekund później --- Dzisiaj ogólnie nieźle, 7 winów, 3 losty. Już się odseparowuje powoli od full retardów. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sory cytrynka, nie zauważyłem. |
Yoh pnie się w górę jak level na Kilroyu Stonekinie (kto wie o co chodzi, ma u mnie piwo :3)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz duże zaległości w tym temacie. Ta rozmowa już nie ma sensu, wszyscy wiedzą o so chozi oprócz ciebie ;/ |
Erverse, ten hint do MFki był aż tak dobry, że teraz będziesz mnie bronił na forum przed wszystkimi? B)
|
Cytuj:
|
Co krwa nie o mnie
--- Yoh Asakura dodał 5 minut i 22 sekund później --- http://eune.leagueoflegends.com/news...arily-disabled Nie mogli po prostu napisać "rozumiemy was, za dużo debilów, chcemy wam dać więcej elo, żebyście się z tymi kretynami nie męczyli"? |
Cytuj:
Huahauhau Leże : ddddd |
Cytuj:
|
Tak udało mi się zrozumieć potęgę Riven jak przeskoczyłem strzałę Ashe "Q" skillerm.
|
O kurde, to udało ci się już znaleźć jednego skilla w grze który kontruje! Keep it going!
|
Fajne elo, Yoh. Teraz idź coś zjedz, przecież się pewnie nie odklejałeś od kompa po resecie...
|
Nom, nie odkleiłem, bo mam grypę.
|
NARESZCIE! Po 2 miesiącach komp naprawiony :D Ściągam lola i na*****am
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |
|