![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O kurde... Jeszcze takiej cysterny dużej to chyba nie zbudowali żebym się do takiego stanu doprowadził xD
|
Rybo Kochana tożto moja siostra! ;)
|
Pardzioch, fajna z Ciebie laska.
|
O ja, Pardzioch, ale ryj ;;;;;;;;;
|
@Pardzioch3000
Wlasnie takie dzieci graja w Tibie @Durtalion Polalem sie |
@Slythia:
Jak zwykle, ślicznie : * |
Cytuj:
@Pazdzoch czy tam Pardzioch Śliczny dzieciaczek z ciebie :*. Pozdrów kolegów z przedszkola. |
Pazdzoch wygladasz mi na tibijczyka :d
|
Ta, no, pośmiejcie się z niego jeszcze, to albo was shakuje, albo zrokuje. Nie chciałbym spotkać go w jakimś ciemnym zaułku. A foty jak na epulsie. (rzyg)
|
Ludzie opanujcie sie, lekka przesada z tym najazdem na Paździocha.
ja rozumiem ze nie każdemu sie on podoba, ale wielki najazd z powodu kilku zdjęć ;/. Nie wiem czy podobałoby wam sie gdyby takpół forum na was najeżdżało - tylko pewnie nikt nie chce wam podskoczyć. Bo jesteście jednymi z " najczestrzych " i najbardziej znanych forumowiczów. Bez obrazy ale przesadzacie;/ |
żal tibia.pl, zero szacunku do innych, niech se ma te 7 lat, to nie wasza sprawa, może jest porządnym tibijczykiem. Jeden z kilku powodów, dla którego juz nie odwiedzam tak czesto tego forum- głupota, chamstwo, dziecinada.
|
Ale wy jesteście prawi i w ogóle macie białe zęby. Chciałbym być taki jak wy.
|
@up
A ty mógbyś czasem pomyśleć, że po drugiej stronie też siedzi CZŁOWIEK i ma uczucia tak samo jak ty! Ciekawe jakbyś się czuł w takiej sytuacji gdyby to na ciebie najeżdżali. |
To niech nie daje fot. He-he-he.
erm, allah damnit. Ja sie z ciebie nie smieje Pardzioch. Jestes przynajmniej ladniejszy do Fiszbina : * |
Cytuj:
|
Gadziu, coś niewyraźnie dziś wyglądasz, może rutinoskorbin?
|
wole acodin ;)
|
Nie ma to jak ćpać tabletki na kaszel ;d.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |
|