![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Ciekawe czy Ci "kumple z FaGu" przyznali by sie do tego ze Cie znaja? 2PS. Ktos komu sie sprzedaje runy lub itemy niekoniecznie jest twoim kumplem... To tak zebys wiedzial...:P |
Cytuj:
Zart fajny. Opi zje*any...Cu |
Cytuj:
Do PS2. - Tak sie składa ze jestem knightem (chociaz juz nie gram ;) ), a itemkow raczej im nie sprzedawałem, jak juz to dawałem za pomoc itp. I wez juz prosze nie odpowiadaj na to na forum jak juz to PW. i nie pisz jak czegoś nie wiesz, bo sobie wmawiasz i tyle, a potem i tak za Twoj spam mi sie obrywa. |
Cytuj:
Daj nicki tych kolegow...;/ A skoro za to ze ida z toba na questa musisz dawac jakies itemy to po chuju koledze... @fajnie haslo o dziewczynach? Potwor nie potwor, byle miala otwor..:P |
Cytuj:
Kojak nie mial z tym nic wspolnego wiec jak nie wiesz to nie pisz . |
Cytuj:
Nie Iron psuje forum tylko te 20 osób które sie rozpisuje jaki on jest pojebany(a wcale nie jest) |
Cytuj:
A posty tego typu forum nie psuja? |
Cytuj:
Umnie na wsi to ma kilka lat :p I weź daj już spokoj Ironowi bo ma racje że wmawiasz sobie że jest asslickerem....od kilkanastu? kilkadziestu stron nic nie napisal takiego :) |
Cytuj:
pozdro kidler :P |
Cytuj:
Mam Ci to pisać w punktach na 2 raz? ok. 1. Pytałeś czy aż tak dobrze Cię znam, że wiem jakiego miałeś chara. Odpowiedźiałem na to: Kojak~ 2. Napisałeś że Endrox by tego nie zrobił, ale go ktoś nakłonił do tego. Ja na to odpowiedziałem: Nie chciał, ale jednak zrobił. Więc gdzie Ty tu widzisz że tu Kojaka mieszam? ;) @DuuKi Irona to Ty zostaw już w spokoju... jeżeli Ci on nie odpowiada nie odwiedzaj forum lub sie do niego przyzwyczaj... ;) @Gotic Wzruszające opowiadanie o bracie ;) Z tym 'Cu' myślę, że to pożegnanie z forum ta? :D No to 'Cu' ! ;) |
Cytuj:
@Kakalakalaka Dzieki, masz pozdro od brata, mowi, ze zajmie Ci miejsce obok siebie, w swojej piaskownicy @Gotic Wiem, wiem, spammuje =/ |
Kakalaka ale ty zes mi sie tu rozpisal :D
Normalnie drugi KOLIRN :) Jutro zabieram cie na piwo zebys ochlonol B) |
Cytuj:
Wole w poniedziałek :D:D:D @ Nikt nic nie pisze, więc proszę mi tu nie pisać, że spamujemy przez następne 4 strony ;) Dziękuje! ;) |
Cytuj:
Asslicker!!111!1! |
@up
Taaa jak zaczniecie wygrywac to bedzie pozdro raks :baby: |
Wesołych Świąt, miłej terapii wstrząsowej, zepsutego jajka i co tam sobie jeszcze życzycie ^^
Little gay dog, omg xd |
Cytuj:
tak się składa że jedyna osoba dla które mógłbym popierać fag już w nim nie jest bo sprzedała postać. - a pozostała jego część uważała się za bóg wie kogo... poza tym dobrze to określiła ostatnio jedna osoba... "nie warto rozmawiać z tymi nowymi w fagu bo uważają się za kogoś a tak na prawdę są psami" no i tak btw po co miałbym byc "asslickerem!!11!!11!1!" kidlexa skoro on nic nie znaczy ? ^^ |
Smacznego kota i wesołego AVE!
I zyczonka, stare, ale jare :) Obyś w łóżku był tak mocny jak zajączek wielkanocny, żeby była też owocna Twoja Palma Wielkanocna, abyś spuszczał się z fajfusa tak obficie jak w Dyngusa. |
@up
Dzeki za zyczenia i przylaczam sie do nich. Wesolego ALLELUJA :D!!!!!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39. |
|