![]() |
|
@koszyk
a po dręczyć cie za fbl? : 3 ja nie ty żeby cieszyć sie z każdej macki : /... @gro wiadomo : P tylko ten nie wierny nie wiedział! @milano thiz iz ril powah ! : (post z 00:39) http://animatsuri.pl/ForumA/index.ph...11725#msg11725 |
@Rayza
Zdjęcie z 0:39 na prawdę roxi:] @~Higurashi live. Z trailerów i 1 odcinka sądzę, że świetnie im to wyszło. Nie podobał mi się tylko Keichi... ale reszta jak najbardziej OK=] |
nudzi mi sie straszelnie. Obejzalem juz prawie wszystko co bylo mozliwie dobre. Jakies porady ? bo teraz akurat jestem w kropce. ogladam 6 anime ktore sa aktualnei wydawane i 2 z nich dzisiaj maja odcinek(bedzie w sobotke lub niedziele pewnie) a reszta w sobote sie pojawia. Moze byc cokolwiek jednak odpadaja wszystkie nieudolne klony lucky stara.
|
Jaki gatunek?
|
jak juz mowilem: cokolwiek. Moze byc typowe shool life moze byc walka na miecze i swietlne i zwykłe, moze byc wielki dramat i intrygi na dworach krollewskich, doslownie wszytsko!
|
kaze no stigma obejrzyj se, mimo ze znajdziesz cos tam z szaman kinga i pokemonow to i tak jest fajne dosyc... Tylko koncowka zjebana i nic nie wiadomo o 2 sezonie ;l
|
Cytuj:
... KNJ? |
@kołbaś
Jak coś dłuższego to polecam Kiba (o ile nie widziałeś). Taki nazwyklejszy shonen, 52 odcinki bodajże. Jeśli nie oglądasz to Soul Eater. Albo Ride Back, nowe anime, ale strasznie fajne (przynajmniej dla mnie). Jeszcze wychodzi, więc może ci to przeszkadzać, no ale jeśli wciśniesz to polecam ;d @Edit: A i jeśli nie widziałeś to polecam Black Blood Brothers (12 odcinków). |
wlasnie Ride Back ogladam dopiero co jestem po 7 subbed odcinku, ale toto nie jest zbyt popularne i wychodzi w soboty wiec z tlumaczeniem jest roznie, ale anime jest swietne. Soul eatera ogladalem przez pare epow i mi sie nei spodobalo. Quel nie wie co oznacza skrot KNJ wiec prosze ciebei bardzo rozwijaj toto. Mysle ze z tego co podaliscie sproboje Black Blood Brothers(tytul mnie zaciekawil) a potem moze kiby.
|
Co wy na to zeby ponarzekac ze nie ma jeszcze naruciaka do sciagniecia?:D
|
wolalbym juz naruto na sukces na wbijam.pl ale trzeba czekac...
Mimo to nic nie przsebije claymore, zajebiscie mi sie podoba... wiec ide dalej ogladac |
@Milano
Jak ci się Claymore podobało to zobacz Berserka. Tylko koniecznie ściągnij w MKV, bo jak ściągniesz byle jakie to mało co będzie widać. Nipah~! Corgar Frizz |
Myslalem ze wroce do domu a tu bedzie nowy chap naruto a tu lipa.
Sry za brak polskich liter. |
Cytuj:
|
Cytuj:
To mi się podoba wracam do domu i już jest nowy Naruto - anime. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Hmmm ostatnio mnie wzielo na dokanczanie Bleacha. Pytanie do tych ktorzy ogladaja regularnie - czy nadal w anime sa te fillery (w new ep'ach)? ;) |
Mnie wzielo na jakas SUPERW****ANAWKOSMOS serie, po ktorej szczeka opadnie mi na ziemie. Jakies propozycje?
|
@Pacz
Jak na razie nie ma. Tylko trochę przedłużają odcinki, ale moim zdaniem dość umiejętnie, tak więc, dobrze jest. |
Naruto anime, nie no dno dno dno co ten Pierrot odwala
Ukryty tekst:
|
@Request
Ok, mam... obejrze Welcome to The NHK!, a potem SEL, Berserka, Ergo Proxy i Azumange (dokonczyc). O, i jeszcze bede musial znalezc pierwszego GiTSa. |
@Grocix
Ergo Proxy obejzalem i mialem mieszane odczucia (nie bardzo mi sie podobal logicyzm calej fabuly i zachowanie poniektorych postaci). No ale zalezy jaki typ animcow preferujesz. Radzil bym ci najpierw obejzec/dokonczyc Azumange bo byla zawalista ^^ @edit Dobra zaczynam kontynuowac Blicza ;p |
Cytuj:
Cytuj:
|
KGNE 14 - no i takie zakonczenie mi sie podoba : ) nawet bardzo... ogolnie wykrecona seria ; ) polecam : D
A po meczu obejrze sobie Byousoku 5 cm.. kurna, 1,5h film i 2,4 gb : P @down Tez mi bylo trudno znalezc, wszedzie licencjonowane, wiec wreszcie sciagnalem z mininovy : ) aaa, i polecam napisy grupy KAA ;] |
;< już chciałem sobie ściągnąć KGNE, a tu wyłączyli mi moje główne źródło anime i teraz nie umiem znaleźć. Poratuj ktoś.
|
Ja zacząłem Shakugan no Shana, po 5 ep. średnie; zobaczymy jak się dalej rozwinie,
|
@Up
Ognistooka RoX : ) jedne z Pierwszych Serii jakie Widziałem ;) |
@DDoS
Za bardzo sie nie rozwinie ; p. Seria jest po prostu dobra, niczym szczególnym nie zachwyca, chociaż parę fragmentów jest świetnych. |
JAAAA DN JEST POPIEPSZONE ! :D
3 odcinki i skoncze... jestem ciekaw jak sie skonczy ;) |
Naruto manga
Ukryty tekst:
|
Naruto Manga
Ukryty tekst:
FAK, znowu tydzień czekania. |
jeszcze tylko bleach manga i z glowy.
|
Naruto
Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Naruto
Ukryty tekst:
Bleach - manga Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
|
claymore watched...
Jestem Zawiedziony koncowka i ciekaw jestem czy nowy sezon wyjdzie gdyz 2 watki nie zostaly dokonczone Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Kontynuacja jest od pokonania Rigardo: Ukryty tekst:
Manga wychodzi jeden chapter na miesiąc, po drodze natknęło się pare specialów (krótkie wycinki z przeszłości Clare i Teresy). |
A teraz milczec choloto, bo pani prezydent Stanow Zjednoczonych Mangi i Amine bedzie przemawiac!
http://i41.photobucket.com/albums/e2...1686212656.gif I pani rzekla: "Anime Claymore to badziew i rupiec w porownaniu do mangi Claymore!" A co na to lud? http://i41.photobucket.com/albums/e2...tl/clapks2.gif |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. |
|