![]() |
|
Cytuj:
open_i_huj.rec (juz nie mowie, ze pisze sie przez ch) 5 130 KB zal. |
@ :glupek:
Nie ja nadawałem tytuł. ;) |
Cytuj:
|
@Kidler, generalnie dlatego nie mogłem ściągnąć bo miałem 196-minutowy limit.. no ale nie domyśliłem się, że osoba pokroju "synka" jest aż tak daleko niedorozwinięty, żeby tego się niedomyśleć....
|
U was te openy to masakra...same nooby robily za mwalle ...lata 100 osob i nie wiadomo co robi :D jednak gz 2 wygranych bitew dla FAG.
|
Cytuj:
Co nie zmienia faktu ze sciagalo mi sie nie wiecej niz 5 pol minuty? |
Cytuj:
|
czemu mu tka jedziecie nie jego winna ze mu ojciec do wanny wchodzil :)
|
Cytuj:
|
kto gral na endroxie? riptur?
|
Ja grałem.
Paszczak dał mi passy to trochę postrzelałem z PB i RS = ) Ale mi się znudziło i stwierdziłem, że przestane. ;) |
You see Cromak (Level 132). He is an elite knight. He is Bandmate of the Simply The Best (Desert Runner).
Czyzby ktos na wojenke sie szykowal??;) |
Cytuj:
To o czym gadałeś z Butibofem po angielsku? Chyba że to tytuł jakiejś piosenki czy innego szajstwa ^^" |
Cytuj:
Heh a jeszcze niedawno pisal, ze tibia to najwiekszy szajs te "piksele", ale zawsze trzeba wrocic:) |
Cytuj:
|
Wojna, wojna ;) Moze ktos z was ma chara na Kelterze i potrzebuje kasy na Aurea?; ) Mam na world trade okolo 600k+:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=150341 Pozdrawiam, ostap |
Cytuj:
Pijany byłem i nie pamiętam. omfG ;d :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p |
Cytuj:
37 PAL za kase na AUREA [ naprawde tanio:P ] |
Miejmy nadzieje że kolejną openke wygra także fag (etc...). Z widoku Butibofa widać piękne EXORI GRAN od knightów.
|
Cytuj:
Cytuj:
tak BTW Palaianius Ravioulkan Oct 10 2007, 21:47:55 CEST Killed at Level 109 by Isaris and by Nebulus I nikt nie wymienił jescze z 8 Kontempt Oct 08 2007, 23:45:55 CEST Killed at Level 76 by Cervik and by Sinister Serpent |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:27. |
|