![]() |
|
@Up
Przeciez bylo juz walkowane, ze TAK ;) @Topic Obejrzalem Appleseed, graficznie cudo, oglada sie ciekawie. Zaluje, ze nie bylem na nim w kinie, a tym co nie obejrzeli - goraco polecam! |
O SH gadałem tylko z tobą, a ostatnio strasznie spamujecie więc czasem nie przeczytam kilku postów....
Nipah! Corgar Frizz |
fakt appleseed jest zajebiaszcze, polecam ci jeszcze Vexile i Ergo Proxy jak zasmakowales w gatunku.
|
Oglądał ktoś ~Hare+Guu?
http://pl.youtube.com/watch?v=CLP_Rin9UYw |
Cytuj:
Cytuj:
|
6 Odcinek School Days
Rozkręca się, trochę mi żal dziewczyny głównego bohatera, bo ten jest całkowitym idiotą = / |
Ma ktos jakies info na temat FMA 2. Bo cholernie nie moge sie doczekac... ;<
Btw. Ma ktos fajnego hentaia z Pokemonami? ;3 |
tez bym chcial go zobaczyc xDDDD
|
@kołbaś
Co byś chciał zobaczyć? Hentaia z pokemonów czy FMA2? Zacząłem Nodame jak na razie dobra komedia. Zobaczymy jak dalej sie rozwinie. |
@Pacz Knight
Jak chcesz hentai z pokemonami, shamale'mi, homo, gwałconymi pudzian-dziewczynami i inne takie klimaty pisz do Rayzy. On ma naprawdę dużą kolekcję i chętnie się ze mną podzieli.... z tobą też... no może będziesz musiał zrobić coś dla niego, ale zamkniesz oczy, zaciśniesz zęby i zaraz będzie po sprawie. Ewentualnie sam poszukaj na fakku.net @Rayza Gome onii-chan, ale nie mogłem się powstrzymać przed napisaniem tego. Nipah! Corgar Frizz |
luzik kolekcji takich rzeczy niemam tylko znam strony gdzie to można wyszperać
i zapomniałeś jeszce o rape,tentacle,beast,loli etc xD |
Cytuj:
|
@Rayza-kun
Eeee tam ty masz kiepskie "henty". Ale jak masz to zapodaj na PW z Pokemonami. Tylko jakiegos dobrego bo te kiepskie typu ecchi z Misty i takie tam to widzialem. @topic Naprawde nikt nic niewie o FMA 2? Ale szkoda ;< |
aaaa ty mówisz o pokemony (ludzie) :D?
@kołbaś *******.**********.com where dreams comes true : > |
@SD
Wybaczcie, ale o ile to, że główni bohaterowie haremówek to pokraki można znieść, bo mimo wszystko mają oni jakieś cele/filozofie. Koleś z SD nie dość że jest pierdołą, to na dodatek jeszcze beznadziejnym oportunistą. Nie wiem czy w ten sposób twórcy chcieli przedstawić postać "inną niż wszystkie", ale moim zdaniem wyszło to na wyrost. Nie dość że mimo wszystko jest dość typowy, schemtyczny, to jeszcze totalnie paskudny i zniechęcający, a tłum panienek w okół niego wyjątkowo głupi. Już totalną paranoją jest odcinek, kiedy wpadają do niego we trzy. Nie wiem czy te wszystkie zabiegi miały na celu oddanie jakiegoś rzeczywistego świata, dla mnie SD jest serią do której nie ma po co wracać, ba, taką, po której szkoda mi czasu jaki musiałem do oglądania poświęcić. |
Wtf pokemon hentai requests...
|
@Rayza
No nie koniecznie musi byc z ludzmi. Moga byc tez pokemony w akcji xD No albo tez mieszane (zzofile xd) ;p @edit Nieeeee Rayza-kun! Nierob tego!!!111!1 ;< |
chciałeś to 2 ci juz wysłałem : 3
i co nadal nie wierzysz w moja moc władcy hentaiów? |
Pokemon - Pokemon ani Pokemon - Człowiek nie widziałem, ale doujinishi bohaterów z Pokemon widziałem conajmniej więcej niż raz ^^"
|
Tak,tak główny bohater SD jest bardzo irytujący, ale czas na to anime na pewno nie będzie czasem straconym =]
@ Znałem taką fajną stronę z hentaiami, w tym dużo z FMA, ale nie pamiętam ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |
|