Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Voyphox 15-01-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzeeesiu (Post 1844369)
A ty jesteś dwudziestu cztero levelowym czarodziejem z furory i nawet jeżeli chciałbyś kogoś zdradzić to nie mógł byś, gdyż jesteś tutaj NIKIM

Pozdro

Na tibia.com ja też umiem wpisać twój nick z tibia.pl, ale wiedz że nie znajdę tego kogo bym chciał znaleźć :)

Character Grzeeesiu does not exist.

A Ciebie w ogóle nie ma, none 0 lvl z nikąd

Poul 15-01-2008 19:21

Co ty wiesz o Yenxie?
Nic!
Więc zamknij pape ;)

Voyphox 15-01-2008 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poul (Post 1844379)
Co ty wiesz o Yenxie?
Nic!
Więc zamknij pape ;)

TYLE CO MÓWIĄ W CARLIN!

Grzeeesiu 15-01-2008 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 1844373)
Na tibia.com ja też umiem wpisać twój nick z tibia.pl, ale wiedz że nie znajdę tego kogo bym chciał znaleźć :)

Character Grzeeesiu does not exist.

A Ciebie w ogóle nie ma, none 0 lvl z nikąd

Właśnie dla takich niedojebów jak ty powstała opcja w profilu która pokazuje informację o osobie która pisze posta.

Voyphox 15-01-2008 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzeeesiu (Post 1844403)
Właśnie dla takich niedojebów jak ty powstała opcja w profilu która pokazuje informację o osobie która pisze posta.

A właśnie dla takich jak Ty, nie ukazuje swoich prawdziwych danych :)

Dodam jeszcze, że nie muszę Cię obrażać by Ci to powiedzieć

Poul 15-01-2008 19:45

@up

W ogóle to daj sobie spokój i zmień topic :)

Voyphox 15-01-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poul (Post 1844436)
@up

W ogóle to daj sobie spokój i zmień topic :)

Za dobrze się tu z Wami bawię by odchodzić ;) , czy Ci się to podoba, czy nie. Tak czy inaczej, nie pogłębiając konfliktu, to ładne pg odwaliliście w wakacje.

Lavus 15-01-2008 20:39

Poul mam do Ciebie pytanie takie , niech tylko on sie wypowie , z tego co pamietam to dzieki Vision wbiles 100 w 1 miech czy tam iles caly czas Ci ktos blokowal czy cos jesli jestem w bledzie to mnie popraw ,
i prosze was niech inni nie odpisuja tylko on sie wypowie

Poul 15-01-2008 20:48

Po częsci masz racje że dzięki Vision,ale gdyby nie Yenx i Yobak to by mnie tam nie było.Poza tym jak każdy nowy nie mogłem zajmować głównych miejscówek.100 była by wczesniej gdyby nie mass kicki na furorze oraz zepsuty komputer ;(

Pozdro o/

ruts 15-01-2008 21:32

@Poul~

"Po części..." oszukujesz sam siebie???????

Poul 15-01-2008 22:28

Air Soul el'Baq :

Jan 15 2008, 20:17:01 CET Killed at Level 91 by Mothad
and by Asuraa

o/

QuanChi 15-01-2008 22:29

Żal nie rozumiem niektórych ludzi tutaj, wyszło jak wyszło, trochę się pozmieniało ale nie mam zamiaru nikogo z Inshon wyzywać a tu co i rusz jakieś wyzwiska padają. Freddy Mercury śpiewał w piosence "Friends will be friends" i niech tak zostanie. A gra zawsze będzie grą. Traktujmy to jak Szwedzi, jako zabawę, a nie jako kwestię życia i śmierci. Inshon ma trochę rozrywki i my ją mamy. A po to właśnie są gry.
Pozdrawiam kolegów, którzy nimi zostaną,
Karaś

montura 15-01-2008 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V0lcan0 (Post 1844800)
http://www.fotka.pl/profil/Hytry1988/ :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOO żenua

Trochę nieładnie jest śmiać sie z czyjegoś wyglądu jeśli nie pokazało sie swojej twarzy, no ale trzeba przyznać że (o ile to naprawdę on) koleś ma bardzo ciekawa twarz i w ogóle jest jakiś nie tego...

Rodi 15-01-2008 23:24

co tibia robi z ludzmi.... smutne

Gelt 15-01-2008 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V0lcan0 (Post 1844800)
http://www.fotka.pl/profil/Hytry1988/ :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOO żenua

"o mnie"
Czego nie lubie

SzkołyMojego Brata:PPrakty ;PKiedy sie nudze i nie mam nic do robotyGdy nic w tv nie leciGdy neo szwankuje ;P

i wszystko jasne xP

player01 15-01-2008 23:38

Taifun Devilry 276 Master Sorcerer

MoRhUsS 15-01-2008 23:47

Nikt was nie nauczył że każdy jest inny?..
typek może być z wyglądu nie taki ale za to charakter ma zajebisty...
znałem go kiedyś i mogę powiedzieć ze typ jest spoko.
Nie liczy się tylko wygląd...
kiedyś się o tym przekonacie (:

Salarigoth 15-01-2008 23:49

Ta fotke pl skomentuje tak. Koles nie jest piekny moze ma maske jak po inwazji ufo ale co z tego ? Przeciesz to gra nawet jakby sie spotkala jego cala gildia to co za roznica kto jak wyglada?

Gelt 16-01-2008 00:00

To prawda, że nie każdy musi być piękny. Ale wystarczy zadbać o siebie.. Już same okulary zabierają mu urok.. Kwestia dopasowania oprawek. I zaznaczam, że nie muszą to byc jakieś za 1502900 zł.. Zmiana fryzury tez byłaby dobra. Do tego zamiast siedzieć w Tibii mógłby poczytać troszkę o modzie, pójść z jakims ogarniętym człekiem na zakupy i gotowe. Nie mamy jakiegoś.. hmm.. jakby to nazwać.. w każdym razie otrzymujemy przeciętnego chłopaka :P

@MoRhUsS

Jasne, że nie. Ale wyglad też ma znaczenie i nie mów mi tylko, iż to nieprawda :) Ostatnio miałem okazję poznać baaardzo fajną laskę xd Otóż poświęciłem się dla społeczeństwa i zbierałem kase na WOŚP. Oczywiście skarbonki trzeba oddać.. Czas był do 15. Ów dziewoja przyszła ok. 20 o.O i się awanturowała.. Ogólnie była średnio inteligenta. To tylko przykład z zycia wzięty pokazujący, że nie każda ładna dziewczyna jest warta zachodu :P

@topic

Moment, moment.. Inshon gra z Vision.? To już jest trochę bardziej zagmatwane niż brazylijskie telenowele..

@Rasta
No dobra.. Co uważasz za przegięcie.?-.^

Rasta-Vandetta 16-01-2008 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1844992)
To prawda, że nie każdy musi być piękny. Ale wystarczy zadbać o siebie.. Już same okulary zabierają mu urok.. Kwestia dopasowania oprawek. I zaznaczam, że nie muszą to byc jakieś za 1502900 zł.. Zmiana fryzury tez byłaby dobra. Do tego zamiast siedzieć w Tibii mógłby poczytać troszkę o modzie, pójść z jakims ogarniętym człekiem na zakupy i gotowe. Nie mamy jakiegoś.. hmm.. jakby to nazwać.. w każdym razie otrzymujemy przeciętnego chłopaka :P

@MoRhUsS

Jasne, że nie. Ale wyglad też ma znaczenie i nie mów mi tylko, iż to nieprawda :) Ostatnio miałem okazję poznać baaardzo fajną laskę xd Otóż poświęciłem się dla społeczeństwa i zbierałem kase na WOŚP. Oczywiście skarbonki trzeba oddać.. Czas był do 15. Ów dziewoja przyszła ok. 20 o.O i się awanturowała.. Ogólnie była średnio inteligenta. To tylko przykład z zycia wzięty pokazujący, że nie każda ładna dziewczyna jest warta zachodu :P

@topic

Moment, moment.. Inshon gra z Vision.? To już jest trochę bardziej zagmatwane niż brazylijskie telenowele..

Przeginasz pałe, daj już spokój. Btw. zadbaj o swój ryj!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21.