![]() |
|
Cytuj:
Btw, przygadal kociol garnkowi. A ty nie qpiles charow? o.o Sam w poscie wyzej pisales ze kupiles Fantoma wiec o czym ty gadasz UAHUahhuAUAHha Na zawsze zostaniesz Klamca, Zlodziejem, Pedalem i Hackerem, i tak zapamieta cie wiele osob, teraz juz chuja zmienisz potwierdziles to kolejna kradzierza po 2 latach przerwy (czyt, ojebanie rekina na cale eq i nie zwrocenie, i proba opierdolenia mnie teraz). |
Fantoma zamienilem za innego chara, drugi raz musze mowic zebys sie czytac nauczyl? Dobra na loozie mow do mnie zlodzieju bo ojebalem rekinowi 400k a tobie chcialem zjechac lvl bo za duzo do podjebania to na Ace nie ma :evul:
Jebie mnie to ze mi mowisz zlodzieju ale nie wymyslaj innych bajek bo oszukujesz sam siebie, kazdy wie jak bylo. |
Cytuj:
A na Ace nie mam za duzo, bo nie okradam ludzi na pieniadze tak jak ty. Ale mimo wszystko jest tu wystarczajaco pieniedzy do gry. Co za roznica czy kupiony czy zamieniony char? Liczy sie ze nie zrobiles go wlasnorecznie. :) |
Omg ludzie skończycie to kiedyś? Normalnie jak dzieciaki... Uspokójcie sie i porozmawiajcie jak normalni ludzie...
Dawergo |
Liczy sie to ze nie wydawalem na niego pieniędzy :) kto tu sie podniecil, raczej ty ze olalem twoje poprzednie posty to kolejne bajki wymysliles, nie? Rozumiem mogles sie zdenerwowac ze ten ktoremu kiedys dupe lizales teraz ma cie w dupie ;) Jak przyjdzie ci do glowy wymyslac kolejne bajki to postaraj sie jakies bardziej wiarygodne bo te ci nie wyszly, przykro mi ale kazdy doskonale wie jak bylo. Ostatni mój post do ciebie ;*
@Daw Nie da sie z nim normalnie pogadac bo jedyne co oin ma do powiedzenia to jakies paranoje ktore mu sie chyba przysnily. |
@2xup
Dokładnie, jak można przez pixele kogoś nazywac złodziejem, oszustem, pedałem itd.? Żeby nie było, że bronie Ho'lu bo nie jestem po niczyjej stronie ale dla mnie to żałosne ;\ |
A wlasnie krystianie co do pedała, miales kiedykolwiek dziewczyne? Pewnie nie wiec nie wyzywaj kogos od pedalow bo moze sam nim jestes ;o
|
Żal mam gejloggera od tego otsa więc nie wiem czy zrobie nastepnego najlepiej jakby ktoś inny zrobił :p
|
Cytuj:
ej jeszcze chwila Ja says: ty tez widziales jak holu z botem latal na otsie? o.o Bartosz says: nom Bartosz says: na mf mial Bartosz says: 100% Bartosz says: jak reszta to nie wiem Kolejne potwierdzenie twojej szczerosci ;DDDDDDDDDDDDD @Menda Czy to roznica czy ukradniesz zapalke czy pudelko zapalek? Liczy sie to ze to zlodziejstwo. Pozatym teraz bedziesz go bronil tylko z tego wzgledu ze wkurza cie to, ze twoj hard plan tak latwo mnie nie wykopie. |
@Neo
Zaczynasz gadać jakby każdy był przeciwko tobie. Dawergo :) |
@Poreda
Nie obchodzi mnie to czy cie wykopie czy nie. To samo jeśli zrobi to FTP wobec mnie. Nie zależy mi bo to pixele, po prostu staram się byc uczciwy. |
Cytuj:
@Down Co masz na mysli ? Czyli "kurwa" to nie jest slowo, ktore dorownuje tym wszystkim wyzwiskom ? |
Cytuj:
|
Gogogogo nabijajcie posty gogogogo :D jedyny z tego pozytek taki xD
|
Cytuj:
@Dawergo A nie jest? @Złodzieju Od tej pory zamierzam ignorować wszystkie twoje posty, bo jesteś tak zakłamanym człowiekiem że każde twoje kolejne słowo to brednie. |
@Michalakmee, Royal Michael, Lukan Thor, Kosti, Kacperka, Asen, Wiadro, Seba
Zmieniłem się przez wojnę? |
według mnie się wogóle nie zmieniłeś
|
Nic sie nie zmieniles jak smierdziales gufnem tak smierdzisz dalej xD
To tylko zarcik :P wiec sie nie obraz. a tak naprawde to sie nic nie zmieniles jestes jaki byles :) nawet jestes w przeciwnej gildi i ja to szanuje tak samo jak i ty mnie i sie nie wyzywamy o to:p |
Wobec mnie nie zmieniles sie, bo tego nie odczulem. Jezeli jestes tak szczery wobec innych jak wobec mnie to jest wporzadku. Niestety ciezko byc mi strona wobec przestawionego przez Ciebie pytania, poniewaz ostatnio malo uczestnicze w zyciu Silvery. Nie podzielam twojego pogladu zwiazanego z tym , ze kradziez pixeli i to nie z poziomu gry to jakby "mniejsza kradziez", ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie.
Z mojej perspektywy Nie Zmieniles Sie. PS. Jezeli ktos rowniez uwaza ze przydal by sie oficjalny cam do gry tibia pozwalajacym tym samym uniknac watpliwosci bezpieczestwem zwiazanym z uzytkowaniem tibicama jak i tibiacam tv, niech looknie do mojego tematu http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2252345 Dzieki temu bezpieczestwo powinno wzrosnac, update by odbywal sie wraz z sama tibia, rozpowszechnilo by sie nagrywanie filmikow. Z checia widzialbym jakis dzial na tibia com poswiecony filma gdzie byly by one bezpiecznie ogladane i dodawane. Pozdrawiam. |
Cytuj:
Jednak good luck..;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |
|