![]() |
|
Ale riven jest gówniana, jezu kryste
|
No wiem. Mówiłem to lukersowi, ale jakoś nie chce mi wierzyć : o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I jest squishy jak cholera. |
Aktualnie Riven to gówno, ale pewnie dostanie buffa i będzie b. silna.
|
Nie wierzę.. Gram w lola ponad rok, instalowałem może z 6x już i jeszcze ani razu mi się nie zdarzyło żeby jakiś błąd nie wyskoczył przy instalacji... Teraz co chwile coś wyskakuje, jeszcze jak zostało 5 sec do końca to się komp resetnął nie wiem ocb....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktoś miał może taki błąd? Włączam normalnie gre, gram i po jakimś odstępie czasu gra się wyłącza i wyskakuje jakiś raport o błędach pionowy i można wysłać albo nie wysłać. Włączam gre znowu gram i znowu wywala tak mniej więcej w tych samych odstępach czasu :/
|
Gra dobitnie pokazuje, że ciebie nie chce :(
A ja właśnie wygrałem troll grę. GP chciał iść na mid, mimo że mieliśmy kassadina, to wybrałem Sivir z smite i revive... Razem z Janna poszliśmy do jungli przeciwnika (mieli gp junglera) i pokradliśmy mu wraithy i golemy, potem wyczyściliśmy naszą jungle, gość zaczął levelować na lane, a potem to wygraliśmy... Nie wiem jak, ale smutno mi się robi, że tacy ludzie grają w tą grę. |
Cytuj:
|
Może być, bo dopiero co komp wrócił z naprawy i miał wymienianą karte graficzną i płyte główną ;) dzięki spróbuje
|
Ja tam przez 3 miesiące np robiłem wszystko co mi mówiono, lol nie działał i tak. DOpiero po jakimś czasie i ponownej instalce wszystko ruszyło.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta gra jest pojebana. Mam nadzieje, że wkrótce umrze. Tyle na ten temat.
|
http://img710.imageshack.us/img710/2453/rivent.png
Uploaded with ImageShack.us Po rozmowie z kilkoma osobami z US oraz Westa wiem jedno co udowodniłem dziś w grze. Sheen To u niej item niezdybanie potrzebny. Się nie dziwię że wyzywacie postacie gównem jak gracie nimi 2-3gry i się obrażacie. Ja osobiście zrozumiałem że sheen to u niej potęga zwłaszcza z pasywem. Ulti i możesz wbijać się w środek. Skillami możesz uciec lub gościa dogonić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:20. |
|