![]() |
|
#te_cale_najazdy_na_tamtego_goscia_lacznie_z_fiszb inem
Zamknijcie dupy, bo dzieciak ma pewnie na was wyjebane, a wy mu jedziecie jak prawdziwa elyta.. to forum stacza sie coraz bardziej. A do fiszbina: dobrze wszyscy wiemy, ze bierzesz do siebie co ludzie pisza, tylko zgrywasz takiego twardziela. #up Acodinek dobry, mniam |
dobre, ale nie polecam na dluzsza mete. leki to scierwo, sa inne rzeczy do tego stworzone :P
|
Cytuj:
|
Ta... pyszne tableteczki. A potem mi ich kurwa nie chcą sprzedać xX...
A przyprawy do grilla wciągacie nosem? |
@up
czasami.... |
I tak wszyscy jestescie skrytymi brzydalami.
@Down I tak jestem najladniejszy z Was. |
Ty, Oxy, przodujesz w konkursie na ryj roku.
|
Cytuj:
Cytuj:
@down Tak o chciałem cię potyrać. Foteczki na jakąś większą okazję sobie zostawię. |
Epuls.pl?
Go on.. |
Omg. Wy macie chyba jakies problemy ze soba O.o
|
Wiem ze smeiszna mina xDDDD Ale nie moja :( I tu mam maly konkurs xD Kto zgadnie z kad wziolem ta fotke ten dostanie 10k na refugi xD
Dam podpowiedz...przeczytajcie dokladnie mojego posta z moim zdjeciem :) I wejdzcie na interie.pl :P Mam nadzieje ze sie znajdzie ktos kto podejmie sie tego zadania xD Pozdro :) |
|
Cieplo :D
10 snakuf |
Silence! I kill you!
|
Jasne, jasne Durtalion, głupio ci i się próbujesz wymigać. Poza tym za umieszczanie nie swoich fotek jakieś tam pkt. karne powinny być.
|
#up
Odezwal sie idiota, dostales bana to nowe konto zakladasz. To chyba nie jest dozwolone? #Dharcostam Day after party; tu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dam 20k :P
|
Cytuj:
Kajulec kcesz czy nie? :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:21. |
|