![]() |
|
Cytuj:
jego odpowiedz: fun -very over and out |
parkaz i memy down
memy solo by yunichi :D |
jakis rec. ? :]
|
boixos
a czy to wazne ? jesli jest w ZD, napewno jest swietna osoba. |
Cytuj:
|
suv
nie nie ma znaczenia :P tak tylko sie pytam -.^ Memy Mar 21 2007, 04:56:05 CET Killed at Level 115 by Yunichi Mar 21 2007, 04:42:41 CET Killed at Level 116 by Gal'axy Mar 20 2007, 08:44:06 CET Killed at Level 116 by Yunichi Alith Mar 21 2007, 04:56:54 CET Killed at Level 121 by Benek Plaxx that's not the end xd |
a ja nie mam netu xd siedze na radiowce 150/40 kbit xd
|
gratz fragow chlopaki
a ja tutaj z inną sprawą mianowicie stajac kiedys w depo noob charem podsluchalem (z mojego punktu widzenia ) bardzo wiarygodne zwierzenia hakera , chwalil sie kumplowi ze zhakowal 65 ek , loot to 15 bp uh crusader helmet , golden armor , i bohy jezeli ktos faktycznie zostal shakowany i to przeczyta moze do mnie zagadac na gg 2630747 mam skrina tej rozmowy hakerem jest 47 knight to tyle pozdro all |
Nie 47 knight tylko pall i pewnie chodzi i Korzenioja.Dobrze ze to napisales ale sprawa zalatwiona w jakis tam sposob.Korzenioj gra dalej, po 2 hacku.Pewnie nic w dp nie ma i musi od nowa zaczynac.Ale twardy chlopak.Pozdro
PS.Moze jakis rec?dawno nic nie ogladalem a to widac moze byc ciekawa walka. Jeszcze chcialem sie pochwalic ze moj Poziom to nie 50+ tylko juz 60+ :D hehe |
nie no ludzie powaga chyba nie ebdziemy juz zabijac turasow :P oni ani vitnac sie nie potrafia :P ani ssa zalozyc :P powaga mowie to z cala odpowiedzialnoscia i szczeroscia chyba kazdy 40 lvl polski by lepiej gral ich charami niz oni sami :D:baby:
Hail Benek Hail Rybka :*:*:*:*:* Retired Wuja Kiroy:o |
Gratz dla was :) a tak z ciekawosci co Memy sie wkurzyl i po drugim dedzie wylecial z temple i chcial jebnac mass ue i znow padl? ;p
Pozdro |
to sa Serbowie a nie turasy xD
mala korekta :P haha biedny Memy :(( xD |
Cytuj:
|
Panowie
Od czasu jak uzywam Snoop privacy shield Zauwazylem jak wiele programow prubuje nas szpiegowac. Programy robia zrzuty ekranu i zapamietuja klawisze ktore naciskamy czyli pelnia funkcje keylogera ! Raczej nie sa one po to zeby odebrac nam nasze pasy w tibii ale sama swiadomosc tego ze powazne firmy nas szpieguja doprowadza nie do furii. Programy ktore ostatnio probowaly zrobic zrzut ekranu, zapamietac wciskane klawisze UFO Afterlight, Ultra ISO, ATI control-panel, i komunikatory internetowy - gadu, tlen, stefan. Porzadne komunikatory okazaly sie : Papla, Hapi i tylko je bede uzywal. Gadu odpada przez samo to ze ich producent mnie szpieguje, pomijam to ze jest niezwykle podatny na keylogery. Naprawde niewiem dlaczego polacy uparli sie na ten wlasnie komunikator. Chyba tylko dlatego ze kazdy go ma. Gratz fragow. Jezeli Hayalet to Aldin Pall to chyba go nie lubie i wiem dlaczego ma tak fatalna opinie. |
Cytuj:
no gz fragow ,a jak to bylo z memym ? jak go ubiliscie ? |
Cytuj:
A co do Hayaleta... Dla mnie Ranko to spoko koleś :). Wiele razy z nim gadałem lub grałem na noob charach i naprawdę nie ma żadnej rzeczy jaką bym mu mógł zarzucić. Oczywiście by kogoś pozać musimy z nim "zjeść beczkę soli" ale nie wydaje mi się żeby był na wskroś zły :D BTW. :* dla 60 Ms co mnie dziś chciał gonić. Wiem, że to czyta, a więc pozdro xD. Aha no i <peace> ;) |
musiałem edytować post bo nie tu wysłałem gdzie trzeba
|
Pyro Aris wyzej masz wyowiedz Ryby...
Dzieki za odpowiedz ;) Zycze next fragow :) pozdro |
Cytuj:
Nie mam Lagi tylko expic sie bojimy bo Mannow:confused: sie rozglada I skacz juz z tymi lagami bo :kat: sie na ciebie szykuje |
Cytuj:
Może tak może nie ale sądze ,że nie powinno Cię interesować czy suv padnie czy nie, to jest tylko i wyłącznie jego sprawa więc nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |
|