![]() |
|
Kolirn, to powiesz nam kim byla ta osoba, bo umrzemy z ciekawosci?
|
Cytuj:
|
@up
A ja myslałem, że to o mnie chodzi :( ^^ |
Ty jestes na 2 miejscu :D
A nastepny to pewnie Kidlex ale to juz nie Fag ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down No właśnie się tego obawiam... |
Cytuj:
Nie wiem, czy ktos juz to mowil, ale gratulujemy Vszy fraga na warlocku :) |
Cytuj:
Mocne slowa, jak na kogos kto niema mozgu! |
Nic nie pisalem xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm... fajnie ze mnie poprawiasz:). Chodzisz na wyklady z Kolrinem? |
Cytuj:
To, ze masz 14 lat i mieszkasz na zadupiu, nie upowaznia Cie do mowienia mi na "ty". Proponowal bym Ci wyjsc, przewietrzyc sie (a nuz przyjda mysli samobojcze i juz nie wrocisz) i przemyslec swoje postepowanie ;x. W koncu pierwsze wloski na ch*ju Ci urosna i bedziesz mogl wrocic na forum ;x Zycze Ci wesolych swiat, tat(ów) tez pozdrow. |
Cytuj:
Kolirin ma 2 nick na forum ?:) Czy jestes jego bratem?? Co do ilosci ojcow to mam jednego. Ale z twoich zjebanych postow wynika ze masz kompleksy, moze u ciebie w domu dziecka przychodzili codziennie nowi tatusie ktorzy wchodzili do ciebie do lozka... To ty nie mow do mnie na ty frajerze nie zaslugujesz na to. Co do wloskow to mam ich tak duzo ze cala twoja rodzinka by sie najadla wkoncu bo samymi zakaskami ze smietnika nie da sie wyzyc. A ja nie zycze ci wesolych swiat bo i tak twoja "rodzina" ich nie obchodzi, jedynie czasem jeden z tatusiow przyjdze possac jajka :) Pzdr! |
Slait ty owlosiony kabanie pisz mu na priv.
A jak jeszcze do tego nie dorosles to ogol te twoje "owlosione" jajka i do przedszkola. :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
Jestes naprawde tak glupi czy tylko udajesz? Ty pierwszy mu zacząłeś mówić na Ty. Pewnie w tych włosach na ch*jq wszy sie juz zalęgły. PS. Skoro masz ich tak duzo to moze lepiej ogól bo sie dziewczyna zdziwi jak nic w tych chaszczach nie znajdzie xP Ahhh sorry jezeli w tym momencie przypomnialem Ci o tym ze takiego ćwoka jak ty to krowa z krzywym ryjem by nie chciała...;/ |
Cytuj:
|
Jak ma mu coś rosnąć na jajkach jak dopiero co święcił :(
/Jojo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |
|