![]() |
|
Nie, ja nic nie mam do barcy, po prostu zawsze moją ulubioną drużyną był MU, nic więcej.
|
1/2 ludzi 'lubiacych' Barce to fani pilki noznej ktorzy poszli za presja... oo gra tam ronaldinho !! faaaaaaaajnie... !! eto'o ... jeszcze lepiej !! w tej nie grze nie chodzi tylko o nazwiska.. ale o zgranie i wkład pilkarzy w rozwoj druzyny.. taki ManU (nie mowie tego tylko ze wzgl. na to ze jestem ich fanem) powinien przegrac z barca 5-0 jesli gralyby nazwiska...
|
Cytuj:
http://sport.onet.pl/0,1248675,1737151,wiadomosc.html o 10 lat za późno... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Staraj się oceniać bardziej obiektywnie bo trochę śmieszne to jest co wypisujesz. Xendriel: <3 Barca :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
CR przynajmniej już tak często nie płacze !
|
http://www.tottenhamhotspur.com/news...ne260408a.html
No to Ramos zaszalał. |
Cytuj:
|
Chelsea pokonała Manchester 2:1. Mecz całkiem emocjonujący, Chelsea zagrała całkiem ładnie, Manchester chyba stracił formę. Nani gubił się w tym meczu, za słaby na taki poziom. Ronaldo też praktycznie nic nie wniósł - poza symulowaniem, to nic mu nie wychodziło (Ashley Cole - czysty wślizg, a Ronaldo już "oh, ah, jak mnie boli, panie sęęęędzio, faul"). Gol dla Manchesteru trochę szczęśliwy - idiotyczny błąd obrony Chelsea, a Rooney bezwzględnie go wykorzystał. No i karny w końcówce spotkania - w 100% słuszny. Ballack świetnie go wykorzystał.
|
Ciekawe co powie teraz(po ME też) redaktor Adamczyk...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Skoro masz taką świetną teorię o C.Ronaldo to wymień mi lepszego gracza w tym sezonie od niego-albo najlepiej kilku bo lubię się pośmiać. 38 goli jako skrzydłowy(choć trochę fałszywy bo często schodzi po prostu na atak)-to samo mówi za siebie. |
Ja tam jestem za Chelsea...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ale zarzuć jakimś nazwiskiem to będzie jakiś pkt odniesienia. Bramki to nie wszystko masz rację ale są bardzo ważne , no ale bramki to nie jest ostatni jego plus.
|
Cytuj:
|
Ronaldo jest jeden. xD
Swoja drogą MU pewnie i tak wygra ligę, a na wtorek szykuje się niezwykle ciekawy mecz. : )) |
Cytuj:
/Exodus R9 / R99 : ). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |
|