![]() |
|
Karaś :) o/
Szkoda Etterona i jego paczki którzy własnie teraz giną w trapie ;/ Pozytywna wiadmoscia dla nasjest ded druida ktorym gra obecnie zwidek ;) |
Cytuj:
life is brutal |
Nawet nie wiadomo czy to jego fotka ;]
Takie cos kazdy moze zrobic ;> |
Mi ta fotka to bardziej wygląda na zrobioną dla jaj. Ale cóż bierzmy WSZYTKO na poważnie, Tibię również, to nasza przyszłość!!!! Towarzysze... ;]
|
|
Koleś ma ryj, jak te trole w thais :) :D:D:D
|
taif best na erigu 1 Taifun Devilry (*) Furora Sorcerer 276 +7,038,286
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oto dowód : http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/34105 10:05 Estroz [194]: dont bot this night! |
Cytuj:
Rodrigez |
Malpkaa już wyszła z Inshon. Może wypowiesz się dlaczego?;<
|
zaraz sie poplacze <chlip>
|
Nie jest narazie w Inshon a my dobrze wiemy dlaczego, jakby chciał sam by się wypowiedział co nie znaczy że nam nie sprzyja ;) Tyle wam wystarczy, więcej info za 4 tyg.
|
Nieeeeee nie powiem ;(;(;(;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do wojny czekam na fragi i jakieś Ob. Gz all |
Cytuj:
|
Cytuj:
No teraz to dopiero jestem fajny... xd |
Co racja to racja pozmienialy sie strony, ale trzeba miec do tego odpowiednie podejscie, ja bym to traktowal raczej jako czysta rywalizacje i zabawe, nie chcialbym z takiego powodu tracic dawnych kumpli.
Co do obecnej polityki Furory... WRA & Dusk & Vis vs Inshon nie potrzyma sie dlugo, nie sadzicie?Jak dla mnie Vision sprzymierzylo sie z WRA i Dusk tylko dlatego zeby troche pokarac Inshon i w koncu miec okazje do swobodnego expienia. Vision na pewno nie bedzie dlugo trzymac z Dusk w koncu to najwieksi wrogowie ^^ Mysle ze ten sojusz potrwa tak z miecha bedzie jakies ob to Vision stanie po stronie Inshon. Wtedy bedzie naprawde ciekawie... Sily beda mniej wiecej równe. Moga byc nawet juz umowieni, miech expa i jazda. A do tej pory nie ubijac glownych autorytetow w Vis, tylko te mniejsze. Ofc Furora jest serverem, na ktorym wszystko jest mozliwe ^^ Ale na miejscu Dusków nie dawalbym im expic za dlugo |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:28. |
|