Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Poul 15-01-2008 23:19

Karaś :) o/
Szkoda Etterona i jego paczki którzy własnie teraz giną w trapie ;/
Pozytywna wiadmoscia dla nasjest ded druida ktorym gra obecnie zwidek ;)

Dosyc 16-01-2008 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1844978)
Ta fotke pl skomentuje tak. Koles nie jest piekny moze ma maske jak po inwazji ufo ale co z tego ? Przeciesz to gra nawet jakby sie spotkala jego cala gildia to co za roznica kto jak wyglada?

Koleś ma ryj jak gówno nie oszukujmy sie

life is brutal

thoro 16-01-2008 00:34

Nawet nie wiadomo czy to jego fotka ;]
Takie cos kazdy moze zrobic ;>

Trzelpoludek 16-01-2008 00:46

Mi ta fotka to bardziej wygląda na zrobioną dla jaj. Ale cóż bierzmy WSZYTKO na poważnie, Tibię również, to nasza przyszłość!!!! Towarzysze... ;]

Poul 16-01-2008 01:37

Taki tam :)

http://i71.photobucket.com/albums/i1...erek/forum.jpg

o/

Wigget 16-01-2008 02:11

Koleś ma ryj, jak te trole w thais :) :D:D:D

player01 16-01-2008 07:13

taif best na erigu 1 Taifun Devilry (*) Furora Sorcerer 276 +7,038,286

neutral.forum.fighter 16-01-2008 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V0lcan0 (Post 1844800)
http://www.fotka.pl/profil/Hytry1988/ :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOO żenua

stanął Ci ??

WielbicielTruuskawek 16-01-2008 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poul (Post 1844357)
Po pierwsze na Candie nas sciągnoł Yenx więc jesteśmy do nie Lojalni.
Po drugie eq nie mam bo miałem haka.
Po trzecie osiągnij takie cos to napisz o/

Osiągnąc "takie cos" to nie problem na bocie ;]
Oto dowód :
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/34105
10:05 Estroz [194]: dont bot this night!

Rodri 16-01-2008 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1844796)
Żal nie rozumiem niektórych ludzi tutaj, wyszło jak wyszło, trochę się pozmieniało ale nie mam zamiaru nikogo z Inshon wyzywać a tu co i rusz jakieś wyzwiska padają. Freddy Mercury śpiewał w piosence "Friends will be friends" i niech tak zostanie. A gra zawsze będzie grą. Traktujmy to jak Szwedzi, jako zabawę, a nie jako kwestię życia i śmierci. Inshon ma trochę rozrywki i my ją mamy. A po to właśnie są gry.
Pozdrawiam kolegów, którzy nimi zostaną,
Karaś

Karaś, fajnie jest wiedziec ze jest jeszcze pare osob zachowujacych dystans do tej gry, takich jak Ty.
Rodrigez

Pall_Mall 16-01-2008 16:05

Malpkaa już wyszła z Inshon. Może wypowiesz się dlaczego?;<

Khazul 16-01-2008 17:08

zaraz sie poplacze <chlip>

Grimp 16-01-2008 17:19

Nie jest narazie w Inshon a my dobrze wiemy dlaczego, jakby chciał sam by się wypowiedział co nie znaczy że nam nie sprzyja ;) Tyle wam wystarczy, więcej info za 4 tyg.

Mistrzunio_IIII 16-01-2008 17:23

Nieeeeee nie powiem ;(;(;(;(

neutral.forum.fighter 16-01-2008 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1844796)
Żal nie rozumiem niektórych ludzi tutaj, wyszło jak wyszło, trochę się pozmieniało ale nie mam zamiaru nikogo z Inshon wyzywać a tu co i rusz jakieś wyzwiska padają. Freddy Mercury śpiewał w piosence "Friends will be friends" i niech tak zostanie. A gra zawsze będzie grą. Traktujmy to jak Szwedzi, jako zabawę, a nie jako kwestię życia i śmierci. Inshon ma trochę rozrywki i my ją mamy. A po to właśnie są gry.
Pozdrawiam kolegów, którzy nimi zostaną,
Karaś

polać mu...

pup 16-01-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dosyc (Post 1845146)

life is brutal

Pokaż swoją mordę. My też sie pośmiejemy... Żal mi takich ludzi. Mają swoje kompleksy i próbują je wyładować na kimś innym i pokazać, że są fajni jednocześnie nic sobą nie reprezentując. Jest takie powiedzenie "Traktuj innych tak, jak sam chciałbyś być traktowany". Przemyślcie moje słowa.

Co do wojny czekam na fragi i jakieś Ob. Gz all

Salarigoth 16-01-2008 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dosyc (Post 1845146)

life is brutal

Co ci to przeszkadza w tibi?

Dosyc 16-01-2008 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pup (Post 1846697)
Pokaż swoją mordę. My też sie pośmiejemy... Żal mi takich ludzi. Mają swoje kompleksy i próbują je wyładować na kimś innym i pokazać, że są fajni jednocześnie nic sobą nie reprezentując. Jest takie powiedzenie "Traktuj innych tak, jak sam chciałbyś być traktowany". Przemyślcie moje słowa.

Co do wojny czekam na fragi i jakieś Ob. Gz all

Sapphire of Pekend spójrz w lustro na swoją jape, na to kur*wa JAPSKO, na te małe czerwone ślipka. Nie jestes Tibijczykiem, jestem jebanym zaprzeczeniem tibijczyka, jestes kur@@ tylko noobem.

No teraz to dopiero jestem fajny... xd

Damage 16-01-2008 21:25

Co racja to racja pozmienialy sie strony, ale trzeba miec do tego odpowiednie podejscie, ja bym to traktowal raczej jako czysta rywalizacje i zabawe, nie chcialbym z takiego powodu tracic dawnych kumpli.

Co do obecnej polityki Furory... WRA & Dusk & Vis vs Inshon nie potrzyma sie dlugo, nie sadzicie?Jak dla mnie Vision sprzymierzylo sie z WRA i Dusk tylko dlatego zeby troche pokarac Inshon i w koncu miec okazje do swobodnego expienia. Vision na pewno nie bedzie dlugo trzymac z Dusk w koncu to najwieksi wrogowie ^^ Mysle ze ten sojusz potrwa tak z miecha bedzie jakies ob to Vision stanie po stronie Inshon. Wtedy bedzie naprawde ciekawie... Sily beda mniej wiecej równe. Moga byc nawet juz umowieni, miech expa i jazda. A do tej pory nie ubijac glownych autorytetow w Vis, tylko te mniejsze.

Ofc Furora jest serverem, na ktorym wszystko jest mozliwe ^^
Ale na miejscu Dusków nie dawalbym im expic za dlugo

Khazul 16-01-2008 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damage (Post 1846955)
Co racja to racja pozmienialy sie strony, ale trzeba miec do tego odpowiednie podejscie, ja bym to traktowal raczej jako czysta rywalizacje i zabawe, nie chcialbym z takiego powodu tracic dawnych kumpli.

Co do obecnej polityki Furory... WRA & Dusk & Vis vs Inshon nie potrzyma sie dlugo, nie sadzicie?Jak dla mnie Vision sprzymierzylo sie z WRA i Dusk tylko dlatego zeby troche pokarac Inshon i w koncu miec okazje do swobodnego expienia. Vision na pewno nie bedzie dlugo trzymac z Dusk w koncu to najwieksi wrogowie ^^ Mysle ze ten sojusz potrwa tak z miecha bedzie jakies ob to Vision stanie po stronie Inshon. Wtedy bedzie naprawde ciekawie... Sily beda mniej wiecej równe. Moga byc nawet juz umowieni, miech expa i jazda. A do tej pory nie ubijac glownych autorytetow w Vis, tylko te mniejsze.

Ofc Furora jest serverem, na ktorym wszystko jest mozliwe ^^
Ale na miejscu Dusków nie dawalbym im expic za dlugo

twoj stary sie umawia w carlin

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:28.