Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

robek 19-09-2011 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk (Post 2818900)
No dobra ja tez ownie ap tristana na normalach.To nie oznacza ze jest dobra, gdy sie gra na ogarnietym poziomie.

+1, w powaznej rozgrywce zapewne nie znajdzie miejsca jak 50% wypuszczanych ostatnio postaci;p

Yoh Asakura 19-09-2011 12:48

Hotshot i paru innych owniło AP tristaną na 2k elo ;o

ruszek 19-09-2011 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2818889)
Why so serious? Bronisz się jakbym Cię objechał do dziesiątego pokolenia wstecz, a ja tylko chciałem sarkastycznie zwrócić uwagę, że to co napisałeś, brzmi niejednoznacznie.

Erversowi okres się spóźnia, trochę spięty i niekumaty jest ostatnio.

@Lukers

Jak dla mnie Riven to nadal syf, należy jej się delikatny buff.

_WrD_ 19-09-2011 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luker's (Post 2818892)
Się nie dziwię że wyzywacie postacie gównem jak gracie nimi 2-3gry i się obrażacie. Ja osobiście zrozumiałem że sheen to u niej potęga zwłaszcza z pasywem. Ulti i możesz wbijać się w środek. Skillami możesz uciec lub gościa dogonić.

Możesz wklejać staty 3000000/0 tą Riven a ja zdania nie zmienię. Też umiem killstealować. Ona jest po prostu bezużyteczna i nie ma niczego do zaoferowania swojemu teamowi. Aha - nie grałem nią. Widzę Rivenki w każdej grze. Ta moja nawet jak ma staty 15/3 i tak gówno robi, a ta przeciwna może mi jajca wygiglać. Nie boję się jej w ogóle, jak Talon ma silence, slowa, DoTa i stealtha, tak Riven nie ma nic. Aha, i LoL po polsku... Wkleiłbym jakiś obrazek z kwejka w stylu "JA PIERDOLĘ /facepalm" ale mi się nie chce.

Yoh Asakura 19-09-2011 17:10

W polskim LoLu są świetne nazwy przedmiotów, na przykład zapał :D

Chyba tylko Olaf jest fajny z polskiej wersji (aaa...twoja stara!). Orianna brzmi beznadziejnie. Chyba 3 lektorów podkładało głosy do tych 83 postaci.

Luker's 19-09-2011 17:35

Co do Riven powiem jedno. Ludzie małej wiary. :] uwielbiam Riven... podoba mi się nią gra. Teraz bardzo dobrze radzę a jak będzie miała busta do będę nią jeszcze lepiej grał. A to że mamy 1000 ludzi nie wiedzących jak się nią gra to nie moja sprawa. Temat ogłaszam za zamniety.

Co do polskiego LoLa zasuwam na nim i szczerze Olaf , Vlad są spoko. Ale i tak moim ulubieńcem jest Jarvan.

CytrynowySorbet 19-09-2011 17:49

Przepraszam bardzo, jakim prawem ludzie narzekali na Oriannę podczas gdy Morgana ma taki sam jeśli nie lepszy harass, zajebisty shield i świetny passiv pozwalający jej zostać w lane praktycznie jak długo się chce?

http://img585.imageshack.us/img585/7608/schowek01da.jpg

First time Morganą, ANI RAZU nie musiałem się nawet starać, o ile Orianną trzeba dobrze sterować kulą, o tyle tu wystarczy flash ulti Hourglass, potem shield i jej "okres" i dobijać ignite / binding?

Ale może to i lepiej, mam nowego championa do wygrywania.

Rybzor 19-09-2011 18:48

Morgana jest mocna, ale nie wiem co oznacza cała reszta twojego posta i do czego służy.

Swoją drogą flash > ult to strasznie idiotyczny pomysł. Tylko matoły używają flasha do inicjacji (wyjątkiem jest bardzo mało czampionów, do których morgana na pewno nie należy).

Erverse 19-09-2011 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2818923)
Erversowi okres się spóźnia, trochę spięty i niekumaty jest ostatnio.

@Lukers

Jak dla mnie Riven to nadal syf, należy jej się delikatny buff.

Nie odzywaj się, co?; ) Nawet nie chce mi się tego komentować.

ruszek 19-09-2011 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2818941)
Nie odzywaj się, co?; ) Nawet nie chce mi się tego komentować.

Ale jednak to zrobiłeś.

Yoh Asakura 19-09-2011 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2818937)
Swoją drogą flash > ult to strasznie idiotyczny pomysł. Tylko matoły używają flasha do inicjacji (wyjątkiem jest bardzo mało czampionów, do których morgana na pewno nie należy).

l0l
Widzisz sytuację, w której po użyciu Flasha łapiesz 5 ludzi na ulta, ale po co, Morgana tego nie robi.
Akurat flash + ult przy graniu Morganą to coś normalnego. Tak jak Flash + Pulverize Alistara, czy nawet 3krotny gap closer Jarvana.

ruszek 19-09-2011 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2818944)
l0l
Widzisz sytuację, w której po użyciu Flasha łapiesz 5 ludzi na ulta, ale po co, Morgana tego nie robi.
Akurat flash + ult przy graniu Morganą to coś normalnego. Tak jak Flash + Pulverize Alistara, czy nawet 3krotny gap closer Jarvana.

Tzn. wiadomo że wszystko sytuacyjnie. Rybie chodziło chyba o to, żeby nie robić tego w każdym tfie - trzeba myśleć :D

Gangrel 19-09-2011 20:46

Tylko mnie właśnie wywaliło z gry i nie pozwala połączyć się z powrotem?

Yoh Asakura 19-09-2011 20:51

Nie, ryba powiedział, że tylko matoły używają flasha do inicjacji i że tylko kilka postaci tego potrzebuje, a to największa bzdura jaką kiedykolwiek słyszałem.

ruszek 19-09-2011 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2818953)
Nie, ryba powiedział, że tylko matoły używają flasha do inicjacji i że tylko kilka postaci tego potrzebuje, a to największa bzdura jaką kiedykolwiek słyszałem.

...Morganą

Faktycznie, jednak nie doczytałem.

Ryba nup.

CytrynowySorbet 19-09-2011 23:07

Cytuj:

Morgana jest mocna, ale nie wiem co oznacza cała reszta twojego posta i do czego służy.

Najprawdopodobniej oznacza to co oznacza. Wystarczy pobudzić parę szarych komórek ;/

Cytuj:

A kto powiedział, że Morganą się inicjuje? Prawdopodobnie nie zdążyłbyś użyć hourglassa po wpakowaniu się w przeciwny team. Co innego, kiedy tank rozpocznie walkę, wtedy flash się przydaje, póki przeciwnicy są w CC i w miarę blisko siebie. Póki co każde combo flash ulti było skuteczne i stunowało przynajmniej 3 osoby. Chcesz mi powiedzieć, że dreptanie na piechotę przez championów i/lub creepy to lepszy pomysł?

Rybzor 19-09-2011 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2818969)
Najprawdopodobniej oznacza to co oznacza. Wystarczy pobudzić parę szarych komórek ;/

To teraz porównaj tego champa do 80 innych prócz oriany, żeby nabrało sensu.

@ruszek
Nie wiem, czy ktoś bierze twoje posty na tym forum na poważnie. Bo prócz zacytowania kogoś i dodania "+" albo "ryba nub", nie masz nic ciekawego od siebie do powiedzenia.

@down tolays
jesteś zerem w tej grze, co tu robisz?

LaYs 19-09-2011 23:23

Cytuj:

http://img834.imageshack.us/img834/3...ecfb70942a.jpg

_WrD_ 19-09-2011 23:44

Cytuj:

Son I am disappoint. Morgana do nich należy i jest, że tak powiem, w ich czołówce. Tanky Morgana (z Zhonyą, Abyssalem, Frozen Heartem, a nawet Guardian Angelem) jest świetnym inicjatorem, dzięki odpaleniu Flasha, ulti i aktywa Zhonyi zapewnia praktycznie wygrany teamfight.

@LaYs
sam to chciałem wkleić, wyprzedziłeś mnie :D

LaYs 20-09-2011 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2818971)
@ruszek
Nie wiem, czy ktoś bierze twoje posty na tym forum na poważnie. Bo prócz zacytowania kogoś i dodania "+" albo "ryba nub", nie masz nic ciekawego od siebie do powiedzenia.

^ a ty k**** masz? piszesz ***** posty i jesteś z******.
ps. ja biore

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2818971)
@down tolays
jesteś zerem w tej grze, co tu robisz?

to tobie nie przyznają racji więc nie wiem na **** się pucujesz jaki to ty nie jesteś mobafire mozg guide.wikia.com

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30.