Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Cyrillus 11-02-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolnick (Post 1261270)
nie wypieprzyl go z serwa i pomogl mu w tym zeby inni go nie wypieprzyli a teraz sie odwdziecza tym ze to on chce byc pierwszy na liscie exp ? huahuha
włazodupie imagrama idzmu dalej dupe liz

lol?? ile ty masz lat?? myslisz ze ima chce byc 1st na liscie i dlatego jest wojna?? albo glosowales na PiS bo kogo obchodzi przeszlosc??

Mroowa 11-02-2007 16:25

lolnickiem nie ma co sie przejmowac moze mial trudne dziecinstwo i taifun mu pomogl huahuauhhahuauhauha ;D:D :D :D

Sohard 11-02-2007 17:24

217.153.221.57:1 korzysta z sieci ipartners.pl (osoba jest z Gdańska, no cóż bez skojarzen? ...)
Oto IP, ktore probowalo ukrasc moje konto, oraz wlamalo sie na moje gg. Osoba ta moze czuc sie stanowczo niepewnie, sprawa zostanie na dniach przekazana policji wraz w wykazem regularminu gg i innych dokumnterow prawnych.

Takie pytanie... czy bylo warto? ^.^

Nirt 11-02-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sohard (Post 1261462)
217.153.221.57:1 korzysta z sieci ipartners.pl (osoba jest z Gdańska, no cóż bez skojarzen? ...)
Oto IP, ktore probowalo ukrasc moje konto, oraz wlamalo sie na moje gg. Osoba ta moze czuc sie stanowczo niepewnie, sprawa zostanie na dniach przekazana policji wraz w wykazem regularminu gg i innych dokumnterow prawnych.

No i bardzo dobrze :)

Konsekwencje msuza zostac wyciagniete :)

wrogonastawiony 11-02-2007 17:40

Cytuj:

Ale będzie lanie w domu jak sie mama dowie :D

yamahaha 11-02-2007 18:06

haha own3d

M^^ke 11-02-2007 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolnick (Post 1261274)
blix powiec rze graż na Arcani

Nie, nie gram na arcanii, i proszę nastepnym razem zwracaj sie do mnie normalnym jezykiem (jesli potrafisz oczywiscie).

Mroowa 11-02-2007 18:18

Sohard jak to sprawdziles ?

Sohard 11-02-2007 18:27

Nie trzeba byc geniuszem.
Zalogowalem sie na drugi komputer zagadalem, koles mial otwarte porty wiec nie musialem nawet nawiazywac polaczenia bezposredniego (np wysylanie plikow itp) jego IP byl zaraz przy nicku.

Aphydion 11-02-2007 18:48

Cytuj:

I co myślicie że coś mu zrobią? nie minie kilka dni a umorzą sprawę znając polskie prawo o ile można nazwać to prawem, uwierzcie mi że nic mu nie zrobią.

P0zdrawiam.

Khazul 11-02-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sohard (Post 1261645)
Nie trzeba byc geniuszem.
Zalogowalem sie na drugi komputer zagadalem, koles mial otwarte porty wiec nie musialem nawet nawiazywac polaczenia bezposredniego (np wysylanie plikow itp) jego IP byl zaraz przy nicku.

ciekawe kto to xD

Diablord 11-02-2007 18:52

Mam nadzieje, że policja zajmie sie tym hackerem. Ktos wie co grozi hackerowi za takie włamanie?

Bert 11-02-2007 18:58

Jesli ktos jest natarczywy i zdecydowany to moze takiej osobie sie sporo stac... Kiedys o czyms takim slyszalem ale wtedy to chodzilo o wkrecenie na allegro(typu cegla zamiast aparatu) i naprawde moga byc tego spore konsekwencje :P Jeszcze jak np znajda u takiej osoby ze zassysa z neta jakies nielegalne pliki i ma muzyke z neta to juz wogole... A to to mysle ze kazdy z nas ma ;P

Aphydion 11-02-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bert (Post 1261710)
Jesli ktos jest natarczywy i zdecydowany to moze takiej osobie sie sporo stac... Kiedys o czyms takim slyszalem ale wtedy to chodzilo o wkrecenie na allegro(typu cegla zamiast aparatu) i naprawde moga byc tego spore konsekwencje :P Jeszcze jak np znajda u takiej osoby ze zassysa z neta jakies nielegalne pliki i ma muzyke z neta to juz wogole... A to to mysle ze kazdy z nas ma ;P

Dobra, ale zauważ, jedna rzecz otóż taką ze kupując coś przez allegro typu telefon etc. i wysłanie komuś cegły zamiast tego to masz dowód namacalny .. a postać w grze tak naprawdę nie istnieje bo jej nie ma, a policja nie wie nawet jak to interpretować, uwierz mi ;) więc nic mu nie zrobią bo tak naprawdę nie mają za co.. Dowody panowie dowody .. a postać w jakiejś tam grze, a teraz mówimy o Tibii to żaden dowód kilka numerków i literek ;)

P0zdrawiam.

esdek 11-02-2007 19:08

Cytuj:

Omfg nie zabrali Ci czasem plate seta?
Akurat nasza zajebista policja coś z tym zrobi ,możesz spać spokojnie.

----------------------------------------------------------------------
Jeżeli myślisz że mundurowi coś z tym zrobią, to prędzej ja włamie się do Microsoftu Bruteforcem niż ten koleś będzie miał lipe..
Stary to nie te realia.

Veltaxio 11-02-2007 19:53

hehe

Mam nadzieje ze ci sie uda master go dorwac ! Pozdro ;P

Masywny_Titania 11-02-2007 19:58

No jakis pro hakier ze portow nie poblokowal i ip nie zamaskowal :D :D :D

proevo6 11-02-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1261701)
Mam nadzieje, że policja zajmie sie tym hackerem. Ktos wie co grozi hackerowi za takie włamanie?

Albo mu utną jajka albo wyślą do Iraku z pistoletem na kulki

Bert 11-02-2007 20:41

W sumie racja z tym ze nasza policja nie jest za bardzo "ruchliwa" chyba ze chodzi o palowanie :( Ale wiadomo moze akurat mu sie trafic osoba ktora sie zainteresuje ta sprawa choc szczerze w to watpie :P

Atahun 11-02-2007 20:47

Harcesh plx??:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:52.