Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

don~ 22-03-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mantel (Post 1328545)
Nie mam Lagi tylko expic sie bojimy bo Mannow:confused: sie rozglada

I skacz juz z tymi lagami bo :kat: sie na ciebie szykuje

Uwierz mi, ma lagi.

Mantel 22-03-2007 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez don~ (Post 1328758)
Uwierz mi, ma lagi.

Kolejny Dupoliz moze razem macie lagi <ciepli bracia?>

On hunt No i ty tesh <Grupen Ded>

Nirvy 22-03-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mantel (Post 1328790)

Że ktoś próbje ci wytłumaczyć daną rzecz , to ty od razu nie znając drugiej osoby stwierdzasz ,że jest jak ty to powiedziałeś dupolizem. Robi co chce nie chce grać niech nie gra chce niech gra... boże.... zajmij się sobą ... i swoimi wadami...

Veer~ 22-03-2007 20:42

Fakty są takie że wszystkich zpingowałem na Obsidii i z tąd lagi Suva ale to silniejsze odemnie.

.:Boixos:. 22-03-2007 20:53

ostatni ~~tydzien to nawet wierze suvovi z tymi lagami,bo go nawet online nie ma ;)

ale wersja z lagami wtedy mi nadal nei pasuje:)

don~ 22-03-2007 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mantel (Post 1328790)

Nie sadze zebym lizal Suvowi dupe. Nie wypowiadaj sie wiecej na moj temat plx.

Konzbi 22-03-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez don~ (Post 1328758)
Uwierz mi, ma lagi.

Nie on jeden. -,-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1329097)
ostatni ~~tydzien to nawet wierze suvovi z tymi lagami,bo go nawet online nie ma ;)

Bo gra na Isarze?:P

zielaq 23-03-2007 01:55

z obsidii na isare to jak z deszczu pod rynne :D

.:Boixos:. 23-03-2007 04:46

Kage Knight ;>
Mar 23 2007, 03:34:36 CET Killed at Level 121 by Yunichi
and by Gal'axy

Kiroy 23-03-2007 10:05

kolejna łajza padła :D tak jak mowilem ja na obsidii nie mam i nie mialem lagow a wchodze na berylie i do 12 moge grac po 12 freezy ze szok ... !!

apropo suv don z calym szacunkiem ... to jest forum przypominam i mantel moze poruszac rozne watki !! jezeli sa o obsidii to maja tu miejsce byc i prawo :) aczkolwiek osobiscie nie mam nic do olka i mial lai zachowal sie jaksie zachowal i ok :P a teksty z dupolizami byly nie na miejscu fakt :P

Retired Wuja Kiroy

Ptak~ 23-03-2007 10:47

ofc boje sie mannowa :] jak go widze to nakladam osiem ssa trzy manashieldy i s*******am na rooka od razu. zastanow sie, co kurwa piszesz. mozesz sie nawet lukasza (anga) zapytac, kiedy zaczalem miec lagi, bo u niego tez sie zaczely, w tym samym momencie. tj w wakacje 2006 ;) a na isarze nie gram, przynajmniej nie na powaznie. nie mam czasu za duzo, trzeba sie ocenami zajac, na obsidii lagi wiec czasem cos na isarze, ale malo, czasem na hysterii. poza tym, o ile mnie pamiec nie myli, donas tez mial lagi od wakacji, jestesmy z tego samego miasta i do niedawna mielismy tego samego providera. i wogole kim ty jestes, piszesz nie ujawniajac swojej tozsamosci, i jedyne co robisz, to flamujesz.

gz fragow

wujo nie pisz, ze lajza, bo jak wy padaliscie, to nikt nie pisal, ze padaly lajzy ;) to chyba Ty mnie nawet tego szacunku do przeciwnika, czy czegos tam, uczyles :p

Eos_Rododaktilos 23-03-2007 13:28

ja wiem ja wiem ja wiem :))))

bylo juz ze lagi to sciema
bylo juz ze dupolizy

... to teraz bedzie cos o braku RL !!!

Misterio 23-03-2007 15:20

@up
To też już było ;]

Ptak~ 23-03-2007 16:03

mhm, moze teraz zostane oskarzony o wspolprace z SB ?;)

Fin'er 23-03-2007 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1330109)
mhm, moze teraz zostane oskarzony o wspolprace z SB ?;)

Olek dawaj no Twoją teczke :p

Nedomanus 23-03-2007 18:30

suv a moze jestes na liscie Wildstaina?:P

Szafa 24-03-2007 00:06

BTW; Kill statistic na tibia.com powróciło i taki ładny wstęp ma

The Old Widow 102 0

Pyro Aris 24-03-2007 05:12

jest jakis cam z deda Kage ?

btw : Szafa ,czemu masz pod avkiem wpisany 39 lvl :D ??

Kiroy 24-03-2007 08:46

Suv ostatnio gadal z Oleksym i oczyscil lewice takze spoko :P teraz lechu do niego dzwoni bo kaczor chce go umoczyc jak to mowila anna walentynowicz :D Lechu bral ?? nie moze byc :D a spook suva zlustrujemy :P byl agentem SB ( Ng ) i bral za to kase :P rozliczymy was :P

wiesz nie lajzy , ale ostatnimi czasy napisalem posta do Serbow ( pomylka z turasami ziomek z ng mnie w blad wprowadzil ) bo zaczeli cos tam kozaczyc itd dla mnie seby ala memyalith polathanem to sa zero vany i kage ?? alithy itd manno im pozwala garc bo oni nie potrafia garc nawet z cipbotem :P a kag i vany polecieli szybko do Ng abymocexpic kiedy inni ziomale jak zasa itd honorowo zostali w swojej gildii i chwala im za to !! bo nie sadze ze nale litheld poleci do Ng i za mieisac bedzie Et tyral i wyzywal !! a Vany I kage to wlasnie tak robia przegralismy owjne ok ale kurwa ludzie nie mozna tak robic ze po miesiacu zapominasz z kim o wolnosc walczysz i dla ratowania chara zapominasz o kumplach byle byc bezpiecznym .... żal.pl ata kaj kmowilem o serbach solo fragi itd ... byla akcja na memym na poczatku wojny !! wpadl bodajze yunek puscil UE memy padl a reszta nie zdarzyla dobiec konkretnie pffff

Retired Wuja Kiroy

Kiroy 24-03-2007 08:48

btw nie pijcie nigdy w pracy :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02.