![]() |
|
Cytuj:
|
anum anum anum anum widzialem widzialem HAHA !:D zarcik bro <33
|
Ze tak powiem..
http://img262.imageshack.us/img262/9...ziqlestwt4.png http://img262.imageshack.us/img262/9...2a8a6b1548.jpg ;];];];];];]];]];];];]];];] bongo > iridia |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img145.imageshack.us/img145/6853/funnynh1.jpg |
Cytuj:
hehe wojna obrazkowa jak za dawnyh dobryh czasuwB) niech nam rzyjom wins i blefaw hehehehee:cup::cup::cup:8o Wasz szczerze, Shane ~ |
Zet wu Junior
Sep 08 2008, 18:24:48 CEST Killed at Level 54 by Xermvis Walezjusz Sep 08 2008, 18:28:53 CEST Killed at Level 84 by Xermvis kurde, a ja chcialem tylko sie lognac napisac dla damy ze jest chujem ;/ |
I jak zwykle zapomnieliście o waszych dedach
Pershing Sep 08 2008, 21:34:33 CEST Killed at Level 52 by Viron Mysta and by Caris Lirath Dariso Quaresma Sep 08 2008, 21:40:21 CEST Killed at Level 40 by Viron Mysta and by Zindy a jeszcze stramarn ale to wy powinniscie go wkleic |
Rojtan
Sep 08 2008, 20:45:20 CEST Killed at Level 142 by Xermvis Stramarn Sep 08 2008, 20:59:10 CEST Killed at Level 143 by Kurumai and by Ridof No chopaki jadymy jadymy xDD |
Cytuj:
No fakt jest sie czym chwalic 15 ludzi z oklo 150 lvlami zabilo 40 sorca i 50 rycerza no to jest cos ,godne podziwu !! :cup::cup::cup::cup::baby::baby::baby: Tylko gratulowac nic wiecej !!! :baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
MOze i niema ale DEDY sa a wy jestescie takie popaprance ze nie potraficie sie przyznac jak popadacie POPROSU PRZEMAWIA PRZEZ WAS TOTALNE NOOOBSTWO ;(;(;(;(;( |
a czy ktoś z nas powiedział że nasi nie padli ? padli ale sami jakoś się tym nie przejeli np. pershing padł a 2 minuty później widziałem jak już stał obok mnie i bił jakiegoś typa :) Druga sprawa frag fragowi nie równy XD
|
Moze i padli ale nikogo to nie obchodzi bo to sa tylko nooob chary..
BorzeX(X(X( |
Pipah - wironek :D ?
Wiesz rozni nas to ze my padamy to jedziemy dalej. Dla nas nie ma znaku stopu :D Bo liczy sie sport :) A wczoraj to niestety ale sie nas bali :/ Caris lirath - Stay here. They are too many ppls ;/ Czy jakos tak :D LIPA! zioooom Dariso 40 lvl pershing 50 lvl . stramarn 140 + rojtan 140 + wiec kto na tym wiecej stracil? Pipah zazdrosc? |
Ripper twuj hyba buaha
Michas of pl kielek bambik nitz dama (smiec) leox malydzony anum metek huje;/ |
Cytuj:
Pipah = Van Hellsin |
w*****acie mnie w chuj nooby kurwa zabilibyscie mnie, anartha, kurumaia ridofa albo daela bym to policzyl jako fraga kurwa ale nie kurwa 40 sorca i 50 najta, ktory do tej pory robil kase ja pierdole, po*****lo was w chuj. Zabilismy wczoraj walezjusza i tego drugiego z 10 refusion + ofc vironem na plecach, stramarna trapnelismy jak bylo z 12 refusion + kilka supporterow 20 sqm od niego. i po chuj kurwa pierdolicie, zazdroscicie czy jakis inny chuj kurwa smiecie jestescie i tyle. nie bede wiecej na takie scierwa wastowal skory na palcach jebcie sie psy
|
@^ popieram.
|
Cytuj:
TY LEPIEJ NIC NIE PISZ WYSTARCZY ZE JESTES POSMIEWISKIEM NA IRIDII A TERAZ TU ZACOWUJESZ SIE JAK NIEDOROZWINIETY DZIECIAK NAPRAWDE ZAL MI CIE KOEGO :baby::baby::baby:;(;(;( |
Cytuj:
|
/\ Mistrzostwo. Rozjebales typa na cyce.
Pipah - kopiowac to mozesz w punktach ksero :/ Na huj takie duze litery? Stary stal z pasem nad toba? |
Cytuj:
|
Cytuj:
I gwozdz wieczornego programu, motto zyciowe Virona : 'Padles? Powstan, Idz odrob level ! ' better use durex supersafe ! |
Cytuj:
|
Vincento mój ty kochasiu masz buziola :*:*:*
Co tam chłopaki na Iridi słychać? Podobno jakaś wojenka znowu trwa? Nie myslieliście żeby podać sobie dłonie w geście pokoju i dobrej woli,zapomnieć o waśniach i budować nowy lepszy serwer? Pozdrawiam starego ziomka Kiełka :P P.S Życzę masy fragów! Niech wygra lepszy. |
Wojna! Kurde... dawno mnie tu nie było ;D
|
Cytuj:
Pozdrawiam i buzioluje muj fan Alora hehehehehehe:cup::cup::cup:B) Wasz szczerze, Shane ~ |
noms hehe pozdruwka dla vikinga ktury obhodzi dzis 18 urodziny i lezy na peronie z nogom w gipsie hehs bo se zasnol jak czekal na pociong do warszawy nowego swiata hehessssssss;];];] najlpeszego :*
|
stoooooooo lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sto lat to za mało, sto lat to zamało, może z dwieście by się przydało :D
HB WIKING!:cup: |
noms poszedlem z shiela ded 90 palka i sie dednol i mi powiedzial :
09:25 Blade Moran [87]: mansay mialem ale jak bym mial health 09:26 Blade Moran [87]: wale twoja matke w dupe 09:26 Blade Moran [87]: smieciu se wracamy do karlinu a tam : 09:33 Xermvis [75]: masz huntek 09:33 Xermvis [75]: smieciu 09:33 Shielona [48]: ta] 09:33 Berlan [33]: k 09:33 Berlan[33]: relog kurde :| |
GP NA IRIDI
10-900k, taniej niz allegro gg 2460198 |
Rebbs
Sep 12 2008, 23:17:18 CEST Killed at Level 104 by Zook Elvis and by Bard Argon witamy w gronie poskromionych ;s |
noms 1:1 dzis bo mighty king sie wydedzil kurde jeszcze mnie jakis baran fragnal, wczesniej tylko 150+ :S nie ma to jak sie zesrac i spierdolic widzac 2 wiecej ludzikow _/ stare bongo<3
|
Cytuj:
Niedosc ze glupi jestes to jeszcze slepy Vrell Sep 12 2008, 22:41:24 CEST Killed at Level 51 by Dardiuz Master Pajak Sep 12 2008, 16:34:51 CEST Killed at Level 81 by Titzu :cup::cup::cup: |
Cytuj:
niewiem po hu.... ty sie tak tu blaznisz preciez jestes nikim i pewnie w RL tez jestes wielki gownem wiec skoncz i wstydu oszczesc wielki NOOOBIE 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o:baby::baby::baby:;(;(;(;( ;(;( |
Cytuj:
Dobra, bylo 2:1, od nas Kurumai i ja, od nich Rebbs. wole miec 75 i bic kogo chce, miec hunta i paymenta 500k niz miec 130, wchodzic w dupe szwedom, a jak mnie ubija to placic, tak jak Ty. |
Cytuj:
|
Pipah Ty masz 130 i deduja Cie 50.
Co do wstydu, to Ty go oszczedz i skoncz te swoje gowna warte wypowiedzi. |
Cytuj:
Wy*******aj ? Forum jest dla wszystkich wiec poco gadasz takie glupoty AHA i ja niemam 130lvl ani nie jestem aslickerem ja tu nawet w tej chwili nie mam postaci tylko obserwuje sobie ten serwer bo troch tu gralem ale nie myslalem ze ta gra tak moze popierdo..... wam we łbach szkoda mi was :baby::baby::baby::(:(:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:31. |
|