![]() |
|
Gdzie expić pallem FACC skille 41/28? Myślę, że do środy doskilluje do 52/32. EQ: Brass legi, scale armor, steel helmet, speary, dwarfen shield i silver amulet, laether boots. Z czarów mam light healing, jednak mam malutki problem z expem. Proszę o podanie potworów i miejscówek.
|
@mc200
Dragi, może trochę doskiluj.. Moze cyclopolis, tomby. @kijwieco Teraz to elfy, a na paccu to minosy na darashi jak masz obi knifa, może dworki. @DemonicKuba Dasz rade, ale zwracać się raczej nie będzie. Może dragi w veno byłyby lepsze.. Albo jak wbijesz 50 lvl to deep fibula. |
@lokkib
EQ troszkę słabe ale nie to chciałem powiedzieć Możesz sobie expić na Dark Catedry o ile wiem poradzisz sobie z takimi skillami ale to zależy jak umiesz grać. A pozatym możesz iść na kopalnie dwarfów i możesz czasami iść na Sodiera :P |
Gdzie expić 31level 4mlvl knight facc z eq: steel helmet, k armor, k legs, medusa shield, beastslayer axe?
|
Skromny poradnik dla knighta
Oto skromny poradnik dla knighta:D
Zacznijmy od skilli;) 10lvl - 20/20 15lvl - 40/40 20lvl - 60/60 25lvl - 65/65 30lvl - 70/70 50lvl - 80/80 80lvl+ - 90/90 100lvl+ - 95+/95+ P.S Pamietajcie ze tylko mozecie przyjac 2 ataki na tarcze:confused: 3itp. idda w armor;( Gdzie expic:confused:(Wymieniam tylko te na ktorych tylko ja expieX() 8-10lvl - Trolle(AB) lub roty(Pelno ich :P) 10-15lvl - Dwarfy(Kopalnie Kazordoon) 15-25lvl - Dwarfy soldiery(Kopalnie Kazordoon) 25-30lvl - Tutaj lekke rozłamka bo mozna dalej expic na soldach albo pojsc na guardy... 30-50lvl - Dalej dwarfy guardy , mozna tez chodzic na dragi a nawet gsy:evul: 50-60lvl - Hmm.... ciezko dla pacc mozna sprobowac sie na hydrach 60-70lvl - Warlocki(Zabezpieczcie sie oprocz uhow i life potionow w hmm itp.) 70lvl+ - Demony Co ze sobą zabrac: 1-lina 2-lopata 3-(10lvl+)Bp ih lub Bp potionow 4-(20lvl+)Bp uh lub Bp potion 5-(25lvl+)Hmm. , gfb itp. P.S To moj pierwszy poradnik wiec nie badzcie za surowi ;) Mam nadzieje ze sie spodoba:cup: |
@up
nie nie podoba się... dobrze było tylko na 8 lvl z tymi trollami... |
Knight 38 lvl FACC
Knight 38lvl skile 71/70
Eq: Dsm, demonka, rh, c legi, bohy, p ammy, i bs/ black steel. Gdzie ja moge wyciągnąć 20k/h?? Bez waste Czy jest to wogóle możliwe żeby mieć tyle expa knightem na faccu na tym lvl? |
Cytuj:
@up Jest mozliwe, chociazby elf fortress albo katedra. @Piciaz1213 Taaa, szczegolnie najlepiej bic guardy, majac do dyspozycji lepsze expowiska. Exp sobie dalej, zobaczymy jak ci pojdzie hunt solo na hydrach z 50 lvl, na wrl z 60 i na demonach z 70 :) Radze ci pisac poradniki na te tematy na które masz jakiekolwiek pojecie. |
Cytuj:
Knight raczej nie będzie używać IH a UH to myślę że ze powyżej 35 lvl :P |
Cytuj:
|
45 PALL, SKILLE 75/59!!!???
(tak żebyście zauważyli :P). |
Poreda a jak myślisz... mi chodziło po upie ;)
@Up Możesz sobie iść na PoH na Dragi i GS'y :P A możesz też iść na DL'e |
@Piciaz1213
Stary, co Ty na 11 lvlu możesz wiedzieć o hunceniu na np. 70 lvlu? Chcesz jechać demce na 70? Prosze bardzo, nagraj mi filmik żebym mogl sie posmiac ;] Hydry na 50 i wrl na 60 to też niezły pomysł :P @Sharko123 Elfy, może Dark Catedral. |
34 ek
Witam chcialbym sie dowiedziec gdzie moge expic (szybko) 34 ek skile po 65:65 eq to g arm crus k legi boh vampirka crus pacc arena lub facc:)
|
59 lvl elite knight,skille 71/69(jebac je ;d),eq:rh,aol,dsm,mms,heroic axe,bohy,k legi
gdzie expic mam pacc;p swiat non-pvp |
Mam Elder Druda i mam problem ... gdzie moge expić z 30lvl + ale tak zeby szybko wbije lvl (mam mnóstwo bp uhów , świat no-pvp) [C
|
30 druid
27 mlvl b robe , plegi , platinum amulet , guardian shield , 3,5 bp mana potion, 0,5bp health potion chodzi mi o szybkie wbicie 33 lvla FAST !! |
JA TO SOMA CO ON TYLKO MAM EQ
B ROPE , B LEGS , CROWN HELMET , VAMP SHIELD , PIRATE BOOTS , lvl - 31 mlvl - 31 |
Witam,
Gdzie epxic 47 RP , moze nargor? jesli na nargor to w ktorych miejscach? jesli nei nargor to gdzie? gdzie jest dobre miejsce z dragami? Gdzie expic 23 EK? |
GDZIE EXPIC NA ROKU !
1lvl- Raty 2lvl-Radze zalatwic sobie jakies eq w miare .. noi Spidery Bugi wolfy 3lvl-Spidery Bugi Wolfy 4lvl-Spidery Bugi Wolfy 5 lvl spidery bugi wolfy 6 to samo 7 to samo Moim zdaniem na tych potworach najszybciej idzie exp na roku POZDRAWIAM! |
Witam Znowu ja :s Tym razem chce zapytac Gdzie mam expic :pp
Mam 19 Palka na Swiecie Secura Non pvp :P skile 55/41 Eq Denneee Bo po hacku :/ P armor dwarven shield studded legsy solidier helmet SPiry aha jak bym zapomnial mam Pacca |
Witam,
Mam 17 palladyna, skille 62/44, eq: steel helmet, ancient shield, scale armor, plate legs, buty i wale ze spearów. Gdzie moge expić, żeby było w miarę expa i sporo kasy. Aktualnie expie na Ghostlandzie i w kopalniach dwarfów (Soldiery i Guardy), ale jest tu dużo ludzi. No i teraz mam 3 pytania: 1) Gdzie mogę expić, żeby było mało ludzi (albo trochę, tylko bez przesady), 2) Czy mam jeszcze skillować? Jak tak, to do ilu? 3) Czy mam zmieniać eq? Jak tak, to oczywiście na jakie? Ps. Nie mam Premium Account (PACC, jakby ktoś nie wiedział :p ) Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam. Zapomniałem dodać, że gram na świecie PvP (Galana) |
@ Expij w 6 Kopalni dwarfow na guardach i soldierach. Eq zmien najlepiej na noble armor i crown helmet potem pomyslimy. O 6 kopalni zaden noobek nie wie zeby mogl loota podbierac i potwory rozwalac.
|
Cytuj:
33 lvl i idziesz na tomby jezeli masz paca oczywiście jak nie to kazo ;] |
Cytuj:
;):] |
37 sork
heh 2 raz...
37 sork- facc, b robe, k legi. p ammy, boh, c helmet, meduska woi/woce - bez waste tzn moze byc ale male i exp ponad 25k+ |
up. guardy
|
Kurde :/ 28 palladyn 63/41 K. Armor, Plate legi, Crown helmet, Dwarven shield. Kurde :/ koledzy mowia ze na dragach... czy potrzbyje jakiegos blokera? CZy tylko teraz musze na dragonach expic?
|
21 pall skile 70/58 10 mlvl
Eq: mammoth fur cape ,crown helmet ,dragon shield ,leather boots ,p legi |
Knight 12 lvl 3 mlvl 52 / 52 > P armor P legs steel helmet serpent sword :) żółwia tarcza :) nie mówcie tylko ze trole dwarfy itp tylko konkretnie a fibula ciagle zajeeta ;/
|
...
Witam
Mam teraz duzy problem a mianowicie mam 32 druida 32 mlvl eq dobre (bohy mam) niewiem teraz gdzie expic expilem sobie powolutku na mino mount z powodu kaski ale teraz zalezy mi na ladnym szybkim expie bez waste najlepiej na guardy wolalbym bym jeszcze niechodzic bo beznadziejnie sie je bije majac taka rozdzke nawet monk niepomaga bo jest strasznie wolny pisac tu albo lepiej na prv pozdro |
@up
wbij 33 na soldierach czy gdziekolwiek z Necrotic rod, kup Hailstorm Rod i wio na guardy : ) @boss'iarz spróboj minotower z lootbagiem zarobisz na lepsze eq : ) exp na 12 lvl bedzie nawet dobry, w razie czego uwazaj na archery ! @lufcik ha ! sam mam pallka :P guardy, poh (mino,cyce,tarantule uwazaj na gsy...) |
knight
teraz Ja:P mam knighta 30 lvl skille 75/76 vampirka bright sword croused helmet dsm i crown legs gdzie chodzic solo zeby duzo kasy i troszke expa a gdzie z kumplem pall około 33+ lvl
|
Cytuj:
Z palkiem lecisz na dragi, choc moze byc ciezko po upie. |
Gdzie kupic bow w Carlin
mam maly problem bo nie wiem gdzie kupic bow w carlin zeby nie szukac na trade bo to duzo szukania i jak sie okae ze gosco w Venore albo gdzie indziej a ja w Carlin to miu sie odniechcewa szukania......jak ktos moze to niech odpowie na ten post..........:confused::confused::):elf:
|
Cytuj:
Mozesz kupic u npc Peraca. http://tibia.pl/item/Bow Tutaj go znajdziesz :). |
Mam dylemat> mam knighta na 11 lev
Moje skile na dzien dzisejszy to 35/31. Nie wiem czy to sa odpowiednie skile jak na ten lev. BŁAGAM O ODP.;( |
<....>
Mam dylemat> mam knighta na 11 lev
Moje skile na dzien dzisejszy to 35/31. Nie wiem czy to sa odpowiednie skile jak na ten lev. BŁAGAM O ODP.;( |
Witam
Mam pytanie gdzie expić knightem 11 lev skille 60/60 w axe 4 mlev Eq: Knight set Dragon shield crus helmet fur bootki i orcish axe. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:35. |
|