![]() |
|
|
Murzyn ma Bialego SŁUCHAĆ!
aj nick masz w profilu odezwe sie @pare razy up OK! :P TO ci na priv nick napisze! Albo huj, wyslij do Niebieskookiego Knighta Niebieskooki Knight Venore @down ja tam z ratow ladniejszy loot wyciagam :( |
Hshsh tamten ss powyżej juz nie aktualny_/ G legi prO:x
http://img385.imageshack.us/img385/6...mkilootmq3.png http://img385.imageshack.us/img385/6...08ef22eea4.jpg |
@up.
Gratulacje lvl :S http://i279.photobucket.com/albums/k...ngas/35lvl.png PS.BUY ALL HOOKS,PEG LEGS,EYE PATCHES!! |
@up
znowu kase na allegro kupiles, ze pirate szabelke robisz? ;x |
Wypad na Calasse i lvl :D. Pro non waste i stare dziadki
http://img230.imageshack.us/img230/5696/1442ml8.jpg |
NO WASTE SIE PISZE !!!!!!!!!!
@Ten drugi na SSie To osiemnasty owner grał... ;/ @Edit. Prawie zapomniałem... GRETZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
@pan yuzek i erie
ch*j wam w dupe |
Ło FeSt
@ Don Witold ma stu ofneróóóf i kaszdy fbil lefel i sie jara lol... zal pizadz gjezet-.-;(;(;(;(
|
@tomohujwieconiewiadomo
A Tobie chuj w oko, bo jakby Ci ktos chuja w dupe wsadził to bys sie cieszyl i ogolnie to by ci to przyjemnosc sprawilo. @down :lol: :upps: :sex: :bye: |
Cytuj:
Bezsens. Zawsze lepiej pisać posty które mają jakiś sens niż pisać takie posty jak Ty. A wiesz, przynajmniej Colth sie nam na venta nie w*******a jak Ty i Juzef. |
Cytuj:
Pro EvUllL o/ , zablokowali mi konto , bo za dużo naraz ;( |
@up
to miala byc ironia? ;\ a probowales kiedys jak twoj palek radzi sobie z 5 vampami + crypty i bb ? ;\ @down po twojej nie bede jechal, zapewne sam wiesz czemu... a jak twoj dziadek radz sobie z kolegą + 3 cm i mloda dupa ? ;x |
Cytuj:
|
No brawo chlopaki tylko sie umiecie wyzywac i nic wiecej!!! I ogolenie denerwujecie mnie tym:evul: wiec uspokujcie sie i ogranijcie swoje postyX(
@2xdown Gz lvl :P Moze sie kiedys razem wybierzemy na demce albo cus:P |
Ktoś jest w Hell Gate?
potrzebuje pomocy, bo utknąłem =[ PM tu albo w grze, z gory ty |
|
|
Ładne
Prosze o wiecej
|
jest może ktoś tu kto mi normalnie powie co się dzieje z tibią?
|
wie ktos o co chodzi z tym bledem??? ale mnie oni denerwuja X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
JUtro znowu bedzie wielki artykul o atakach na ddos zal mi cipsoftu i tyle |
Cytuj:
nawet tibia.com nie działa prawidłowo,,,:(\ oby to nie potrwało długo.... http://i298.photobucket.com/albums/m...sek23/bd-1.jpg |
No przecież pewnie znowu tibie "hakujom". Ciekawe jak długo nie będzie się można zalogować.
|
@up
pewnie znowu te Brazilijskie czuby szaleja..... Tak jak ostatnio(kiki itp..) obu jak najkrucej to trawało bo juz mnie to wkurzaX(X( |
jush platszecie z mamom i tatom rze tibje odlonczyli ????????/////////
|
....
Płaczecie bo nie pogracie w nocy zamiast spać? ;<
|
Dextero oni zawsze tak płaczą jak tibia nie ma choćby 15 minut.....
A podpis któregoś pana up zal.pl (tibia-bogiem etc) widać właśnie po tobie bez podpisu .... |
lol Nie zadne hacki poprostu sprzed im sie sypie a maja to w dupie bo i tak kupujecie coraz wiecej pacc'ow X(
|
@up
czy ja napisałem że mam jakis problem że tibia nie chodzi???? Znowu wymyslacie jakis temacik do nastepnej kłutni.... Teraz sie będziecie srali przez 1000 stron że ktos napisał ,że go to wkurza że tibia nie chodzi??? Życze powodzenia w następnych niezbędnych uwagach....... |
to wam nie chodzi tibia? Mi jakos dziala i to od 20 ;]
p.s BUY 13 IRON ORES (600gp each, I can travel to all facc city) jakby co msg to 'Wahuraydd Xafen" |
bo placzecie, nie da sie zalogowac i tyle trudno. A ty nie badz taki hop panie 2x up bo kurwa sam sie srales, nie mozna sie logowac? Trudno, idzcie w kime albo poogladajcie cos fajnego w TV...
|
ci co sie zalogowali w okolicach 20 to se graja (np ja)
jest jakis blad przy zalogowaniu jutro pewnie sie okaze co sie stalo ... i nie placzcie ze przez 1 dzien nie pogracie ;? |
Ja jakos nie widzialem, zeby ktos plakal. Tylko sie pytaja, co sie dzieje z tibia. To chyba normalnie nie? xD
Pozatym moze ktos musi szybko oddac jakies rzeczy? Normalne ze musi szybko wejsc |
taa... widzę że tradycje czepiania się każdego i komentowania każdego posta kontynujecie zawzięcie..
Więc nie bede wam w tym twórczym zajęciu przeszkadzał.... A ty xiaczek pisz dalej swoje debilne posty a ja i tak na to mam najebane... |
nie no niektorzy juz placza ze tibia nie dziala i ze nie poexpia ...
zdarza sie no ;d |
up~zgadzam się całkowicie, zaraz grono pier*** dzieciaków zacznie wypisywać na forum że nie mogą grać :baby: special kids ... bo tibia im nie chodzi
kilka up ~~ Ty kurwa "ktoś musi rzeczy szybko oddać" no po prostu żal.pl to ma wała i tyle żałosne.... afff... się namęczyłem |
@pietrasek
bo to idiotyzm, ze wylaczyli ta pikselowa gierke na kilka godzin, to takie osoby jak np ty odrazu pisza debilne posty na forum, pomysl ze kazdy pisze taki post jak ty i juz robi sie smietnik get a life ; * |
Cytuj:
|
No i stalo sie. Dzisiaj wyslalem dla Katsujiro'De Soulshade 240k na pacc, lecz go nie zobaczylem. Byl moim kumplem, myslalem ze moge gmu zaufac, ale okazal sie zwyklym thiefem... Mam do siebie wielki zal ze mu zaufalem, ale nic... Chcialem sie z wami pozegnac, bo juz napewno nie wroce grac na Xiaq'a, chyba ze zdarzyl by sie cud i odzyskal bym kase/pacc. No nic 70zl~ poszlo sie jebac, ale zycie, jak ktos jest latwo wierny musi miec twarda dupe... Przynajmniej przestane grac w te pikselki. Cya and bb wszystkim graczom...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:33. |
|