![]() |
@up
nah, zrobiłem już mega łatwe przejście =P |
@up
Ale przejście z mojego dalej cienkie ;P |
Moją opinie na temat prac ponikad znacie, artworm został zaktualizowany, virus musi poprawic przejście, póxniej obwieszcze radosna nowine shanowi, no i jedziemy dalej ;]
http://artworm.ovh.pl <- zapraszam wszystkich. @down Jak chcesz wiedzieć to zagadaj na gg :P chociaż raz sam z własnej woli ;] a no i link mi się poje#@$ł eheh |
Cytuj:
Swoją drogą, to sie zapędziłeś i podałeś stary adres do robaczka :D |
Cytuj:
|
@up
W sumie to nie radosna, ale nowina. Widzę że już wiesz to nie bede głowy zawracał : ) Virus musi poprawic swoje przejście, ty rób swoje ;] |
EEEeeeeejejjejeeejjjjjjjjjjjj Shan
Wyrobisz sie do jutro gdzies do 16.00 ?? Bo w czwartek mam zebranie, szykuje sie przypal i wiesz ^^ nie bede na kompie , a takto jutro zrobie prace bo juz mam pomysla i takie tam ^^ Jedziesz Janek ;) Pozdr0 B) |
@up
Prawdę mówiąc to nie wiem. Nie mam specjalnie pomysłu na artworma... :/ |
Ja też nie miałam, a się sam "zrobił" :P
|
OK. Jakoś znalazłem pomysł na artworma. Oto moja praca:
[img=http://img111.imageshack.us/img111/2205/kaneartworm9copyik1.th.jpg] PS KANE LIVES! |
Już odnalazłem powiązanie twojego z moim- Podwójna katastrofa? :D
|
ej :P
xD Ja mam narazie przypał ale zabiore sie za to w poniedzialek rano ^^ Shan@ Fajna praca ale liczylem na jakies truniejsze przejscie hrhrhr ]:-> W sumie to dzieki , wstawie szybciej prace niz myslalem :P Pozdr0 B) |
@Celoz
Jak myślisz nad swoją pracą to pomyśl żeby miała niebieskie, lubi zielone tło. Pomoże mi w tym. ;) PS Niech Payo czyta dużo tutków bo zrobię trudne przejście. :evul: |
Ja radziłbym przechodzenie w ciemne kolory, może nawet czerń, żeby zachować ciągłość jako taką. =]
|
Zobacz który ja w kolejce jestem. Do tego czasu to nawet ...
|
no trzeba by bylo pociagnac jakis klimat. Cos jak praca najnowsza Mkma ;P Taki mroook xD
|
Czyżby lekki zastój?
|
Up@
Niezupełnie... To moja wina :/ zrobilem polowe pracy , potem stary zrobil formata nie wiem po co -.- i nie mam skad se photoshopa zalatwic, wlasnie sie przymierzam do jego szukania w domku :P Jak znajde to dam prace za mhmmm 3-4h jak nie to trudno :/ Wybaczcie za przedlużenia ale coz... Pozdr0 B) |
czyzby jakis powazniejszy zastoj?
|
Niecierpliwie się. Niech ktoś coś na to poradzi. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |