![]() |
Jan 20 2007, 08:59:47 CET Killed at Level 127 by Erfelur
and by Royal Robik Pani Hupefupe już podziękujemy... HAIL CO |
Cytuj:
|
Cytuj:
jeszcze byłeś naćpany i nie wiedziałes co robisz, "kurka wodna " ci nie pomogła :( fajna wymówka .... lepszej nie było ? |
Cytuj:
HAIL CO @!@@@ |
abnis za te wiwatowie hail co nie dostaniesz od nich frii itmzów
|
Moze ktos mi pojasnic akcje z Hupe ? BO nie jestem w temacie
Z góry THX |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 1 wiem co to jest sarkazm i ironia (Sarkazm - dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy. Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.) Ja nie wyrażam się przeciwnie lub złośliwie. Ja tylko stwierdzam fakty ... Nie twierdze iż był naćpany tak jak napisałem dla przykładu tylko dziwny zbieg okoliczności ze akurat miał hacka akurat miał lagi, był pijany, i zwichnął prawą rękę.... |
Anima I Enernal March!
Jesteście super, oglądajac waszą poprzednią wojnę padłem z wrażenia, wy to macie fajne wojny, a nie to co u nas, u nas NIGDY nie ma otwartej wojny! A zwłaszcza utkwił mi w pamięci Shael Elvenwood
|
Name: Vojuva
Sex: female Profession: Elite Knight Level: 146 World: Aldora Residence: Venore Guild membership: The Committee of the Eternal March Last login: Jan 20 2007, 15:06:11 CET Comment: HAIL ETERNAL MARCH ! Account Status: Free Account Account Information Location: Poland/Rzeszów/NM Banished: until Jan 27 2007, 16:06:43 CET because of destructive behaviour Dzisaj Vojuva została hacknięta w venore ubiła 3 n00bków i stała koło staku ja jestem za EM ale gz dla CO ze jej nie ubili bo wiedzieli że miała hacka;) Dostała bana jak widać Hail Eternal March P.S: To juz 3 czlonek EM ktory zostal hackniety wtf? |
Cytuj:
|
Eternal wbija fraga numer 26 na Toortoflopie.
Jan 20 2007, 18:01:21 CET Killed at Level 148 by Eleik Roon and by Little Elvis |
Cytuj:
btw. Azka~ (100 ms) musiala zrobic 2-3 ujoty zeby wyjsc z trapa (gratz for RS:evul:) You recognize Toortoflop. He was killed by Little Elvis. Na nasz odpowiedz nie trzeba bylo dlugo czekacB) Hail EM @Mihash Mam wrazenie ze jestes jedynym co zrozumial :P |
Cytuj:
@Vagraav Człowieku jeżeli twoja wiedza opiera się tylko na tym co przyczytałeś, ale nie potrafisz tego rozpoznać/zastosować/czy-cokolwiek-innego-co-można-z-tym-zrobić, to ci współczuję.. |
EM karci =D
|
Cytuj:
05:50 Warning! The murder of Kod Carnage was not justified. 05:50 Brollik [149]: Exevo Gran Mas Vis Na naszą riposte też długo nie czekaliście ;-) frag za frag chociaż coś się dzieje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do ciebie Vaagrav to bardzo mnie cieszy ze umiesz zagladnac do slownika i skopiowac jego tresc, ale czy ty to rozumiesz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49. |