Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Abnis 20-01-2007 10:18

Jan 20 2007, 08:59:47 CET Killed at Level 127 by Erfelur
and by Royal Robik

Pani Hupefupe już podziękujemy...

HAIL CO

Hupe 20-01-2007 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abnis (Post 1209376)
Jan 20 2007, 08:59:47 CET Killed at Level 127 by Erfelur
and by Royal Robik

Pani Hupefupe już podziękujemy...

HAIL CO

Mialem hacka bylem pijany i mialem lagi X( Poza tym zwichnalem prawa reke

Ojciec Dyrektor 20-01-2007 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1209513)

jeszcze byłeś naćpany i nie wiedziałes co robisz, "kurka wodna " ci nie pomogła :( fajna wymówka .... lepszej nie było ?

Abnis 20-01-2007 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1209513)

Myslalem,że jesteś mądrzejszy i nie dasz się zabić,ale się myliłem.

HAIL CO @!@@@

Lenrock 20-01-2007 12:31

abnis za te wiwatowie hail co nie dostaniesz od nich frii itmzów

Knox 20-01-2007 13:41

Moze ktos mi pojasnic akcje z Hupe ? BO nie jestem w temacie

Z góry THX

Mihash 20-01-2007 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1209524)
jeszcze byłeś naćpany i nie wiedziałes co robisz, "kurka wodna " ci nie pomogła :( fajna wymówka .... lepszej nie było ?

Proponuję abyś przeczytał sobie co to sarkazm lub ironia, zanim zaczniesz odpowiadac na posty Hupefupe.

Ojciec Dyrektor 20-01-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1210076)
Proponuję abyś przeczytał sobie co to sarkazm lub ironia, zanim zaczniesz odpowiadac na posty Hupefupe.

Kolego Młodszy:

Po 1 wiem co to jest sarkazm i ironia (Sarkazm - dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy. Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.)

Ja nie wyrażam się przeciwnie lub złośliwie. Ja tylko stwierdzam fakty ... Nie twierdze iż był naćpany tak jak napisałem dla przykładu tylko dziwny zbieg okoliczności ze akurat miał hacka akurat miał lagi, był pijany, i zwichnął prawą rękę....

evilKRIK 20-01-2007 18:40

Anima I Enernal March!

Jesteście super, oglądajac waszą poprzednią wojnę padłem z wrażenia, wy to macie fajne wojny, a nie to co u nas, u nas NIGDY nie ma otwartej wojny! A zwłaszcza utkwił mi w pamięci Shael Elvenwood

Didek Boys 20-01-2007 18:42

Name: Vojuva
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 146
World: Aldora
Residence: Venore
Guild membership: The Committee of the Eternal March
Last login: Jan 20 2007, 15:06:11 CET
Comment:

HAIL ETERNAL MARCH !
Account Status: Free Account

Account Information
Banished: until Jan 27 2007, 16:06:43 CET because of destructive behaviour

Dzisaj Vojuva została hacknięta w venore ubiła 3 n00bków i stała koło staku ja jestem za EM ale gz dla CO ze jej nie ubili bo wiedzieli że miała hacka;)
Dostała bana jak widać

Hail Eternal March

P.S: To juz 3 czlonek EM ktory zostal hackniety wtf?

Mihash 20-01-2007 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1210561)
Kolego Młodszy:

Po 1 wiem co to jest sarkazm i ironia (Sarkazm - dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy. Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.)

Ja nie wyrażam się przeciwnie lub złośliwie. Ja tylko stwierdzam fakty ... Nie twierdze iż był naćpany tak jak napisałem dla przykładu tylko dziwny zbieg okoliczności ze akurat miał hacka akurat miał lagi, był pijany, i zwichnął prawą rękę....

Ehh widzę, że dalej nie rozumiesz. Po pierwsze to nie twierdzę że ty, kolego starszy użyłeś ironii w swojej wypowiedzi. To Hupefupe jej użył a ty widac jej nie zrozumiałeś. Postaram się to wytłumaczyc jak mogę najlepiej. Często osoby, które ginęły w tej wojnie lubiły tłumaczyc się w podobny, głupi sposób jak teraz Hupe. Jego post miał na celu wydrwic ich postawę w tych sytuacjach.

Marianos 20-01-2007 20:40

Eternal wbija fraga numer 26 na Toortoflopie.

Jan 20 2007, 18:01:21 CET Killed at Level 148 by Eleik Roon and by Little Elvis

Hupe 20-01-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1210612)

Dzisaj Vojuva została hacknięta w venore ubiła 3 n00bków i stała koło staku ja jestem za EM ale gz dla CO ze jej nie ubili bo wiedzieli że miała hacka;)
Dostała bana jak widać

Hail Eternal March

P.S: To juz 3 czlonek EM ktory zostal hackniety wtf?

CO go nie ubilo bo sie bali wyjsc z PZ, obawiali sie ze to trap.

btw. Azka~ (100 ms) musiala zrobic 2-3 ujoty zeby wyjsc z trapa (gratz for RS:evul:)

You recognize Toortoflop. He was killed by Little Elvis.
Na nasz odpowiedz nie trzeba bylo dlugo czekacB)

Hail EM

@Mihash
Mam wrazenie ze jestes jedynym co zrozumial :P

Diamonic 21-01-2007 05:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1211031)
@Mihash

Ja tezh zrosumiauem!11

@Vagraav
Człowieku jeżeli twoja wiedza opiera się tylko na tym co przyczytałeś, ale nie potrafisz tego rozpoznać/zastosować/czy-cokolwiek-innego-co-można-z-tym-zrobić, to ci współczuję..

rOx_kOx 21-01-2007 11:42

EM karci =D

Crafty Pall 21-01-2007 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1211031)
CO go nie ubilo bo sie bali wyjsc z PZ, obawiali sie ze to trap.

btw. Azka~ (100 ms) musiala zrobic 2-3 ujoty zeby wyjsc z trapa (gratz for RS:evul:)

You recognize Toortoflop. He was killed by Little Elvis.
Na nasz odpowiedz nie trzeba bylo dlugo czekacB)

Hail EM

@Mihash

05:50 Brollik [149]: Exevo Gran Mas Vis
05:50 Warning! The murder of Kod Carnage was not justified.

Na naszą riposte też długo nie czekaliście ;-) frag za frag chociaż coś się dzieje.

Ojciec Dyrektor 21-01-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crafty Pall (Post 1212385)
05:50 Warning! The murder of Kod Carnage was not justified.

Na naszą riposte też długo nie czekaliście ;-) frag za frag chociaż coś się dzieje.

Bardzo ładnie ;) Bardzo ładnie ;)

elmo_us 21-01-2007 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1210612)
Name: Vojuva
ale gz dla CO ze jej nie ubili bo wiedzieli że miała hacka;)
Dostała bana jak widać

PFft. Nic mi nie mow Oni nie zaatakowali go jedynie dlatego ze stalismy i blokowalismy Vojuve z 30ma noobcharami.
A co do ciebie Vaagrav to bardzo mnie cieszy ze umiesz zagladnac do slownika i skopiowac jego tresc, ale czy ty to rozumiesz?

elmo_us 21-01-2007 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1212397)
Bardzo ładnie ;) Bardzo ładnie ;)

Bardzo ladnie on tak dawno sie nie logowal ze prawdopodobnie nawet nie wiedzial ze jest wojna ^^. No ale frag to frag.

Ojciec Dyrektor 21-01-2007 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1212626)
PFft. Nic mi nie mow Oni nie zaatakowali go jedynie dlatego ze stalismy i blokowalismy Vojuve z 30ma noobcharami.
A co do ciebie Vaagrav to bardzo mnie cieszy ze umiesz zagladnac do slownika i skopiowac jego tresc, ale czy ty to rozumiesz?

Ja w przeciwieństwie do wielu ludzi czytam ze zrozumieniem. Ja tylko na inny sposób zrozumiałem to co napisał Hupe.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49.