![]() |
jeszcze raz zobacze jak ktos szuka podpowiedzi do 5b to go zabije
|
powiem tylko ze jak ktos chce podpowiedz do 29... to niech do mnie napisze na priv
|
Ma ktoś hinta do 33?? Stoję ponad miesiąc :D
BTW Filthy nab dal sie zbanować :D:D; Mody przejme jego miejsce obiecuje bedziecie miec po 3k notek ;* |
Cytuj:
Ukryty tekst:
42b, plz help? :< |
wiem,że to żalosne ale prosze was o jakąś wskazówke na temat pierwszej zagadki. Myślałem nad nią sporo czasu,na ciemnym obrazie dostrzegłem tylko jakąś wielką dziure, która mi się potem skojarzyła z ustami (nie wiem dlaczego). Widocznie ta zabawa nie dla mnie :(
Może ktoś dałby rade nakierować mnie na rozwiązanie P.S. Proszę o zrozumiałość i nie wyzywanie mnie od noobów Z góry dzięki. Pozdro @down Wielkie dzięki, udało mi się przejść do 2 lvl :) |
na 1 albo 2 stronie jest odpowiedz >.< a jak nie chce ci sie szukać to masz racje tam jest jedna wielka pizdowata dziura tylko znajdz odpowiedni wyraz i wpisz go ;P
|
Cytuj:
tam pisze too dark to see a thing? czyli moze trzeba rozjasnic zeby zobaczyc? |
Hint do 4 blx ?? Aha, jakby ktoś miał problem z 3, to pamiętajcie... NIC się nie liczy, liczy się tylko OZ...
|
przyjzyj sie obrazkowi to moze cos zobaczysz jak nie to daj sobie spokoj...
|
Problem z 12.. Znalazłem to, co trzeba znaleźć ale probowalem to zastosowac na pare sposobow i kazdy z nich do niczego.. Jakieś naprowadzenie? : o O
|
Help z 22 blx ;<
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
Cytuj:
Ukryty tekst:
#44. |
Lol o co chodzi w 2 ? :D
|
Cytuj:
@Aval~ thx juz wiem ocb teraz tylko zastosowac to :) edit dobra jednak nie do konca wiem :> bladego pojecia nie mam jak przeskakiwac z tych 'zegarow' chociaz wiem kiedy |
Może jakiś hint do 13... Dostałem się do 2 pozostałych obrazków w 13, ale co dalej...? To ma jakiś związek z filmem Cube nie (tak Czarna Mamba gadała xD)
|
zastanow sie w jakim miejscu sie znajdujesz albo czym dla ciebie jest cube
|
Cytuj:
Ważne jest pewne WYRAZNIE ZAZNACZONE zdanie w źródle, posługując się nim, skacz pomiędzy Dimami, aż znajdziesz rozwiązanie. #46 |
Kto jest chętny do pomocy przy logice w 27 zadaniu? :) Niech się zgłosi a ja zagadam na priv :)
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
Jakby co, hintuje 1-17 |
@up
Hmm, szczerze mówiąć nie zważałem na te 'blade' koła..A co do tej '10' to była ona pierwszą rzeczą jaką chciałem zakorektorować w tej zagadce ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |