![]() |
Macie moze Internal error. Closing Connection?
|
U mnie tez cannot co to qwa ma byc to jest ten test server w koncu czy go nie ma jak sie nie da na niego wejsc.
|
Skilla nie macie i tyle, a tak poważnie to serv jest offline i właśnie go włączają, więc, albo teraz, albo nigdy.
@ do 13-sto latka który natarczywie denerwuje ludzi wraz ze swoją małą grupką wyznawców (Tak to do ciebie Olim). Żeby wbić na server trzeba próbować, próbować, próbować, a później klikać, klikać, klikać. I w efekcie będziecie się cieszyć grą. Edit: Co do innej grupy wyznawców którzy z uporem maniaka ciągle piszą "Internal Error. Closing connection"... macie wała ^^, a mi nie wyskakuje błąd, a wam tak ahahahah. Srol xD Od 10 lat tego słowa nie używałem :) |
co to moze znaczyc "internal error.closing connection"?? mam tak jak sie prubuje lognac na char list.
edit: Co do innej grupy -.- co wszystkich krytykują, daj se spokój zamiast krytykować wszystkich pomóż, neostrada Ci się zacieła czy co?! |
niemieckie serwy padły, a teraz na serwach z ameryki wyskakuje error podczas logowania co to może oznaczać ... ? :)
|
Internal error. Closeing connection. ;[ czy ktoś wie co się dzieje?
up może to koniec Tibii xD nareszcie ;] |
Internal error. Clossing Connection. X(
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php...37#post1124037
Tu jest pare ss z testa ! ;] Jak macie zamiar nie kometnowac nie ogladacje !!!!!! ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lool
Testa DZIALA!
od 15 minut mi sie laduje:P pisze conecting to serwer please wait a zawsze wyskakiwal error.... |
Nie gadaj glupot
bedzie działał za 30~ Minut Bez odbioru. |
extra:)
tylko ja za h**a nie moge sie wbic!!!8o 8o 8o :kon: |
Ja sie rano wbiłem na testa :) , ale teraz czekam już 1h i nic X(
|
stara wersja?
Od wczoraj probuje sie lognąć i cały czas conekting a teraz wyskakuje że mam starą wersję, ?? |
Your terminal version is to old.
Please get a new version at www.tibia.com taki komuniakat ! Koniec Ts :D Update ^.^ idzie ;] |
your terminal is too old. please get a new version at www.tibia.com :confused:
|
Your terminal version is too old.
Please get a new version at http://www.tibia.com Mi wyskakuje to -.-" |
Cipki gotuja sie do update :)
|
Już chyba sie mozna zegnac z tibia 7.81/7.83 :) nadchodzi update 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |