![]() |
jak imargam taki cwaniak niech go sam zabije
|
A jednak Taifun Devilry się umie zemścić
Dec 26 2006, 14:43:20 CET Killed at Level 139 by Taifun Devilry and by Caltus |
Neevald przeczutaj swój post potem mój, przełknij sline powtórz operacje, po raz kolejny przełknij śline... pomyśl(?) i odkryj w sobie nooba... możesz ułożycz krzyżówke z hasłem noob pewnie dobrze ci wyjdzie!
Hahahahaha ale polew z Ciebie mendrku, normalnie "wonsz" nie kąsa xDDDD |
Cytuj:
btw. "mendrku" nie uwazam sie za medrka 'panie wszystko wiedzacy wannabe' =) |
Cytuj:
Patrz Askara gildia Rexis Dziwne ze w ciągu 3 minut zbanowali 5 osób z TMW ,a Sinnergy Thornes jak dostał delete to za 3 dni mu zdjeli i gra sobie dalej .Szydercy skasowali 2 postacie na 150 lvlu a był worgiem rexis .. |
Moze to i glupie pisac w tak starym temacie. Ale nie chodzi o smierc Taifa, ale o sam artykul na hunted.pl. Szlag czlowieka trafia gdy wchodzi na hunted.pl, wybiera furora i artykul o smierci Taifa najezony bledami.
Cytuj:
Cytuj:
Tak wiec jesli juz maja powstawac jakies artykuly o furorze niech pisza to ludzie ktorzy naprawde wiedza co dzieje sie na serwie a nie Neo Kids ktorzy podniecili sie ogladajac film. |
Jak gralem na furoze to Imargam i jego kumple mnie na pohu bloczyli na dragach i Dl i padlem cham :(
|
Cytuj:
|
Zamknijcie ten temat prosze szkoda wiecej gadac i sie klucic nic wam to nie da Żal
|
Nemtor ma wpierdol w rl w marcu ;d
|
Cytuj:
|
Refresh
REFRESH :cup:
|
@up
jak chcesz byc fajny to zrefreshuj z 100 tematow -.- ludzie to naprawe weny nie maja.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2up
Po to ludzie piszą spamboty, aby inni za ich pośrednictwem zasyfiali takie gówniane fora jak to, na którym właśnie jesteśmy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Skoro piszesz na takim "gównianym" forum to znaczy ze jestes gówniarzem? To forum nie jest gówniane a jak Ci sie wydaje ze takie jest to cos z Toba nie tak ^.-albo przez takich jak Ty to forum takie sie staje |
Mnie sie tez wydaje, ze jest gowniane :<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |