![]() |
No świetnie! acebb chyba sobie poradzi :) ale żeby nie zrobił przypadkiem CS w LoD :P Headshot
@upDrakon zmieniłeś avek! To straszne! |
a kiedy dostane instrukcje obslugi z paczka potrzebych grafik itd? przyjmuje twoje zadanie zly mastahu tylko szkoda ze mnie w to wrobili ;/ xD i mam malo czasu :/
|
Jeś.li tego nie zrobisz przyjdziemy po ciebie i powiesimy nad kominkiem!
|
jak coś, to ja moge pomódz
dodać jakiś efekt czy coś tam... tylko nie za często xD |
@up sry ale nie obraz sie ale niestety nie z korzystam :/ ale dzięki za chęci
Part na pewno wyjdzie ale wtedy kiedy będę miał neta w domu i Leo mi prześle wszystko co jest potrzebne |
Smashing ! :p 9/10
|
Wszedłem na to forum tylko zobaczyć tego fake...
Ja dziękuje... Nie będe rozpaczał nie będe dawał głupich emotek. Powiem poprostu: Szkoda... I nie panikujcie tak... Będzie jeszce wiele fajnych fake'ów... Pozdrawiam, Kogucik302 |
jak dlamnie bardzo ciekawy fake daje 9/10
|
Wchodziłem na to forum tylko po to aby zobaczyć tego fejka... Nie gram już w Tibie, ponieważ zaczęła od Tibii 7.6+ schodzić na psy... jedyne co mi się podoba to nowe potworki i grafa itp. a ogólnie jak się gra - no comments. No ale wracając do tematu mam nadzieje że będzie tak ładnie kontynuowany jaki był :) Nie mogę się doczekać co będzie ^^ Gratuluje że udało ci się zrobić takiego fejka i proszę... nie przestawaj robić... albo przekaż Accebowi wszystkie umiejętności :D
Pzdr. #Offtop Acceb, widze że oglądasz Naruto i lubisz Kankuro ;) Odc. albo Chapter?? |
Szkoda że to już koniec bo fake był zaczepisty.Mam nadzieje, że bedzie Lord of Darkness III.;)
|
@up
zal mi cię ten fake został porzucony nie skończony -.- @topic i po co odświeżacie ;/ |
@up
wcale nie porzucony! kalasantyX dał projekt acebbowi, jestem pewny że acebb sobie poradzi -.-. Tylko Leo prześle mu grafiki. Jak nie wiesz to nie mów!!!!! |
@up
A wiesz, ze mowisz do Aceba? |
oj sorki nie spojrzałem na nik :/.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |