![]() |
Teraz widać , ze Polak potrafi! Go, go lvl 400!! :D
|
Cytuj:
|
Nie wiem z czego tu sie cieszyć że jeden koleś ma wiecej pixelowych cyferek
|
Hahahaha a no GZ!!!! MDW jest wielki i mowcie sobie nooby co chcecie... ma 300 lvl ? ma... wiec tylko gz.... no chyba ze sami jestescie lepsi (pffii)... -.- N0O0BKI!
|
Cytuj:
MATI RULEZZZZ. :) |
gratz :) zaczela sie nowa era, era MDW :P
|
MDW 300 lvl, ide se zwalić 8o
Zacząłem już produkcję czarnych koszulek z białym napisem Mateusz Dragon Wielki moim idolem, cena to 13,37 zł za sztukę, oferta ważna do wyczerpania zapasów - zamówienia przyjmuję na priv. Im szybciej zrozumiecie, że granie w Tibię po to, by wyświetlił Ci się biały napis na środku ekranu (i nie mówię tu o You are dead ;) ), tym lepiej dla was. Tibia straciła już swój klimat, pozdrawiam tych, którzy umieją zachować umiar w tym co robią i nie tracą rl na granie w tą grę. Możecie się ze mną nie zgodzić, ja jednak będą obstawał przy swoim. P.S. z tymi koszulkami to nie żart ! Niedługo w produkcji znajdą się inne gadżety z linii MDW, między innymi kubki i długopisy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hah xD
Ja mam dla was malego ss'a, ktory jest dowodem na to ze MDW jest baaaaaaaaaaaaaaaardzo bogaty;]. Jest tu jego domek i cos extra;]8o
http://img261.imageshack.us/img261/561/mdwma5.jpg pozdro dla Bez~ ktory zalatwil to zdjecie xDD:evul: |
O żesz Qrwa ! ! ! ! ! To się nazywa coś ... tu jest ~1300kk w itamach i cash ... owned xD za rl mialby małą wille z basenem i fajny samochodzik xD , (cwaniak, pewnie gra w Tibie tylko dla tego że zarobi sobie na przyszłość) nie takie głupie nie ? :>
|
Faktycznie niemało kasy ma. :D
Ps: tylko proszę co poniektórych nie przesadzajcie z podniecaniem się na widok tego ssa.:p |
Dokonal tego, dzis ustanowil pierwszy 300 lvl w Tibii. Chociaz nie lubie swiatow typu non-pvp to wielkie gratz dla tego PANA !!. Wkoncu to nasz rodak :)
|
Cytuj:
|
ma ktos ss jak mati wbił 300lvl?
|
2xup
koleś to była Ironia ... mam Ci napisać przy poście ? ( Ironia ) ??? a jak napisze że mam 10 BP of SOVa to co uwieżysz ? :| |
Cytuj:
|
gZ MDW. "Nastała wiekopomna chiwła" Jeszcze raz gratki za wbicie 300lvl nie lada wyczyn nawet na non-pvp...pozdro:cup:
|
cóż duzo mowic? wielkie GZ, za silną wole i wytrzymałosc :) pzdr.
|
@Wonap
Co mamusia ci nienauczyła kultury ? mógłbym do przedszkola chodzić i ? a moge i jestem pewnie 10x bardziej wyuczony od Ciebie ... own3d wyjdz i kup precla |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |