![]() |
No wiesz nie po to się wypłacał niedawno żeby w war znowu być :P
|
Cytuj:
jak myslicie new world mialoby jakies szanse z rambo style ? |
@Up
Szanse zawsze są :o |
wojna to nieraz loteria - np. mass kicki :P
a co do tego konflitku dawne oow nie pokazalo sie podczas starcia z thrill~~ rambo dysponuje zajebistym combem sd i moze byc (nie)ciekawie |
New World tez ma niezla ekipe. Jezeli dojdzie do wojny, to wydaje mi sie, ze o zwyciestwie zadecyduje zgranie gildii.
|
Cytuj:
Przegraliśmy tą wojne ponieważ nasza gildia miała 0 zgrania. Wszyscy szli na pałe i gineli :P Edit: Co do wojny, to ja pewnie jak i inni jej nie pragne, ale jeśli wszedłem do New World to tam zostane i będe lojalny. |
Odszedlem z gildi NEw World lider wie dlaczego i to wystarczy
|
Pyro skoncz opowiadac glupoty jakich 5 gildiach zreszta nvm.
|
suv de ciemny mag juz zaczyna logowac, zabijac zaraz pewnie zacznie expic :s
jak ng teraz nie loguje wcale prawie to suvowi odrazu lagi przeszly |
ja tam nie widze dobrego combo sd
|
No napewno nie takie LS ale też dosyć dobre New World ma dobrą ekpię szkoda że większość z nich to knight ;p
|
Zaczyna robić się ciekawie:D
|
Waptor
Jun 03 2007, 15:33:38 CEST Killed at Level 125 by Kiroy Wind and by Asmit |
@up gz :D
nie wyszlo wczoraj to wyszlo dzis?:D |
gal sie wyplacil ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przyklad genialnego PA. Vuzox wchodzi na poh z tekstem "wy*******ac" i mimo iz dwie osoby tam expia to on smialo prze naprzod aby pogromic potwory ktore czyhaja tam na swoje ofiary.
lol swiat z TAKIMI czlonkami LS bedzie lepszy jak to pisze wiekszosc na tym forum:) ale ok Dla tych na tym forum ktorzy nie rozumieja ze istnieje ono zeby sie swobodnie wypowiadac na dane tematy to poda nick moj na tibii. Marcus Garvey Mosiah( jak by ktos chcial widziec moj ded za szczere wypowiedzi) |
@up rozjebales mnie czlowieku xD
jutro zrobimy massloga na 20 sorca , bo powiedzial ze vuzox jest zly. |
teraz to sie w*****lem . . . >domyslni beda wiedziec ocb<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:07. |