Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Emok 15-06-2007 15:15

@Bolter
To dobrze, że nie sądzisz :)

Mefisto.16.Psk 15-06-2007 18:15

Myśle ze dopuki wojna EIV Vs Unit sie nie skonczy nikt nie da rady mnie zniszczyc =) Ale to tylko moje przeczucia moze jednak dacie rade. Emok nie wiem co kombinujesz ale chyba nie chcesz miec ze mna problemów a mi pomuc ya?

Emok 15-06-2007 19:02

Czemu każdy myśli, że ja coś kombinuje :(
Ja chce tylko dowieść prawdy i ukarać winnych.
W końcu hacker Sidhe mnie ujebał :).

@Mefisto
Mam nadzieję, że Ty nie masz z tym nic wspólnego :/

BUNIEK_PSK 15-06-2007 21:30

Jestem pewien ze to nie Mefisto ani nikt z Psk nie zchakowal Sidhe,tylko ze wy niewiecie kto ja haknol i chcecie sie na byle kim wyzyc:(

Emok 15-06-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BUNIEK_PSK (Post 1487911)
Jestem pewien ze to nie Mefisto ani nikt z Psk nie zchakowal Sidhe,tylko ze wy niewiecie kto ja haknol i chcecie sie na byle kim wyzyc:(

Hehe, jakby tak było to już by był atak na The Brood :)

Szczuru.pl 16-06-2007 00:00

Paweł pisze z dwóch innych kont, cytując siebie samego i myśli ze jest wielki lol człowieku weź się ogarnij i nie odwracaj kota ogonem. Masz roka czlowieku pogódź się z tym ; /

Bolter 16-06-2007 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BUNIEK_PSK (Post 1487911)

Skoro mieliscie oczyszczenie domku mam pytanie

Skocz skad masz na waste na Hydrach 2 lv z vis ciekawe :*

Pawel niemusimy was ujebac mainami badz mozemy was ujebac gdy bedzie dobra pora lepiej uwazajcie

A mefisto vs Partyzanci powiem tyle Yapan ,Vilumek i Versik + Ader Jazda znim :D pewnie nawet blessow niema

BUNIEK_PSK 16-06-2007 00:57

A co ty chcesz od reszty Psk,jak masz cos do wyjasnienia ze Skoczem to wyjasnij to sobie z nim czy tam Mefisto,a nie mieszasz mnie w to czy Lirycznego.
żenada...

SeQ_PL 16-06-2007 00:57

Na temat testa:
W dupie byliscie gówno widzieliscie...
Druid 173 lvl
vis 147-212 Przed update Ponad 310 max.
Sd 480-510~ pvp 200-250 Przed update 500pvp 950 pvm

Palladyn 136 lvl
Assasin star pvp 483 (Lare Eterno)
Bolty zwykle 100-150w pvp
Z 6power bolcow mozna zabic dragon lorda.

Knight 124 lvl.
Exori po 400-500 w wrl
Hity w smoki (80 lvl) po 300+ z sca

Takze duzo sorcow odpadnie po update w tym raczej ja.

Jez17Psk 16-06-2007 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1488227)
Paweł pisze z dwóch innych kont, cytując siebie samego i myśli ze jest wielki lol człowieku weź się ogarnij i nie odwracaj kota ogonem. Masz roka czlowieku pogódź się z tym ; /

Hahahahahha nie no teraz to mnie rozbawiłeś Szczuru :D wiesz może lepiej napisz do admina niech Ci poda IP z których pisano te posty ;)

@ Bolter
Skoro masz podejrzanych w tej sprawie i dowody to wyjaśnij to sobie z tymi osobami anie próbujesz się wyżyć na całym PsK :/

@ Emok
Daj se spokuj....

Szczuru.pl 16-06-2007 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1488369)
Hahahahahha nie no teraz to mnie rozbawiłeś Szczuru :D wiesz może lepiej napisz do admina niech Ci poda IP z których pisano te posty ;)

@ Bolter
Skoro masz podejrzanych w tej sprawie i dowody to wyjaśnij to sobie z tymi osobami anie próbujesz się wyżyć na całym PsK :/

@ Emok
Daj se spokuj....

Najpierw podaj swoje dane na tibia.pl. Nie gadam z anonimami cya

Bolter 16-06-2007 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1488369)

@ Bolter

@ Emok
Daj se spokuj....

Mam i ja wiem zee to prawda a skoro oni proboja mi sciemnic zamiast sie przyznac to niemoja sprawa ^^

Jak tam skocz kiedy znow Waste tego chajsu na hydrach z Visow ile ci zeszlo bez zwrotu ? na 2lv

Jez17Psk 16-06-2007 10:19

@ Sczczuru

Jakie dane?? Mało podałem? Czego Ci jeszcze brakuje? Nicku na grze? Nie sądze aby był Ci potrzebny :p

@ Bolter

Skocz odkąd wklepał 50+lvl zawsze jest przy sianie :) on to ma kurwa zasrane szczęście. W deadzie bohy, z dla dsm to na BK bohy powałuje ...itd, itp. :] i tak się zbierało.

pozdro

BUNIEK_PSK 16-06-2007 10:35

A do tego Skocz wiem ze jescze kupowal kase z Tibii za rl kase,takze mu sie nie dziwie skad ma tyle siana ;)

Jez17Psk 16-06-2007 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BUNIEK_PSK (Post 1488673)
A do tego Skocz wiem ze jescze kupowal kase z Tibii za rl kase,takze mu sie nie dziwie skad ma tyle siana ;)

Nie kase tylko itemy ;) poza tym gdy zamierzano sprzedać Pawła~ Skoczu kupił sobie od niego SoVa za rl kaske wię nie dziwcie się skąd ma tyle siana na tibii. Zobaczcie np. Exona 80+lvl MS zrobiła tą postać w 3-4 miesiące do tego zrobiła chyba wszystkie najlepsze outfity : Barabarian, Assasin, Warrior itp... ona też ma siano z hackowania??? skoro tak wastuje na outfity i na lvl. Dla mnie to wygląda tak : starzy przy kasie, dzieciaki kupują itemy&kase z tibi na allegro czy gdzies tam potem sprzedają na tibi.:baby:

Madreth 16-06-2007 11:02

Kochane misie czy moze wiecie dlaczego sie nie oplaca sprzedawac postaci?
Na miejscu starego widakeya za czasow heat bym sie mocno pierdolnal w glowe, patrzac na jakiegos szczyla ktory niszczy imie starego Widakeya odechciewa sie sprzedawac postaci ;)

Szczuru.pl 16-06-2007 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1488734)
Kochane misie czy moze wiecie dlaczego sie nie oplaca sprzedawac postaci?
Na miejscu starego widakeya za czasow heat bym sie mocno pierdolnal w glowe, patrzac na jakiegos szczyla ktory niszczy imie starego Widakeya odechciewa sie sprzedawac postaci ;)

Szczyla? : ) Od października jestem studentem a ty, oceniając poziom twoich wypowiedzi stoisz na poziomie 6 klasy szkoły podstawowej... Długo musiałeś nad tym tekstem myśleć zanim go napisałeś bo od tygodnia milczałeś. Czyżby wena cie naszła? :D I nie twoja sprawa komu strzała sprzedaje chary :D Nie umiesz nic normalnego napisać na temat jaki jest zawarty w tytule to piszesz to co sprawi, że poczujesz się dowartościowany a prawda jest taka, że poza 3 albo 4 osobami z tego forum wszyscy mają Cię za kompletnego idiotę a ja od siebie dodam, że od tej pory uważam Cię za frajera i tłumoka ; / I will send you to the hell !

ader 16-06-2007 13:13

Dobra, chwila humoru dla każdego bo znowu się pojeżdżać zaczyniacie =p

Pamiętacie "opena" w którym ktośtam (zapomniałem kto) włączył sobie reset kompa w czasie walki? Otóż wczoraj byłem lepszy =D

Po paru godzinach expienia na żółwiach wymyśliłem sobie, że jest mi trochę za gorąco w realu. W zasięg mojego wzroku wpadł mi mały niepozorny wiatraczek (jak się później okazało, puszka pandory, ale o tym za chwilę). Zachciało mi się go włączyć i uruchomić. Miałem równo 9 procent do 64 levela, kiedy wtykając we wtyczkę kabel od wentylatorka przez przypadek wyjąłem całą "złodziejkę": razem z kablem od radia... i kablem od kompa! Oczywiście chyba nie muszę dodawać, że mój 64 level oddalił się o 400k expa (chodzę bez blessów z braku kasy xD). Poszło wdupu po 1 skillu i jakieś 40% mlvl'a.

Niemniej jednak:
kiedy skanował mi się dysk śmiałem się sam z siebie jak można być aż takim kretynem =D

Skrzator 16-06-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1489087)
Dobra, chwila humoru dla każdego bo znowu się pojeżdżać zaczyniacie =p

Pamiętacie "opena" w którym ktośtam (zapomniałem kto) włączył sobie reset kompa w czasie walki? Otóż wczoraj byłem lepszy =D

Po paru godzinach expienia na żółwiach wymyśliłem sobie, że jest mi trochę za gorąco w realu. W zasięg mojego wzroku wpadł mi mały niepozorny wiatraczek (jak się później okazało, puszka pandory, ale o tym za chwilę). Zachciało mi się go włączyć i uruchomić. Miałem równo 9 procent do 64 levela, kiedy wtykając we wtyczkę kabel od wentylatorka przez przypadek wyjąłem całą "złodziejkę": razem z kablem od radia... i kablem od kompa! Oczywiście chyba nie muszę dodawać, że mój 64 level oddalił się o 400k expa (chodzę bez blessów z braku kasy xD). Poszło wdupu po 1 skillu i jakieś 40% mlvl'a.

Niemniej jednak:
kiedy skanował mi się dysk śmiałem się sam z siebie jak można być aż takim kretynem =D

Od resetów to ja jestem specem ;D.Też tak miałem dlatego teraz podłączam coś i siedze w bezpiecznym miejscu. Można tego sie nauczyć na własnym błędzie xD.

Emok 17-06-2007 00:24

Thanks dudes.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24.