![]() |
@Bolter
To dobrze, że nie sądzisz :) |
Myśle ze dopuki wojna EIV Vs Unit sie nie skonczy nikt nie da rady mnie zniszczyc =) Ale to tylko moje przeczucia moze jednak dacie rade. Emok nie wiem co kombinujesz ale chyba nie chcesz miec ze mna problemów a mi pomuc ya?
|
Czemu każdy myśli, że ja coś kombinuje :(
Ja chce tylko dowieść prawdy i ukarać winnych. W końcu hacker Sidhe mnie ujebał :). @Mefisto Mam nadzieję, że Ty nie masz z tym nic wspólnego :/ |
Jestem pewien ze to nie Mefisto ani nikt z Psk nie zchakowal Sidhe,tylko ze wy niewiecie kto ja haknol i chcecie sie na byle kim wyzyc:(
|
Cytuj:
|
Paweł pisze z dwóch innych kont, cytując siebie samego i myśli ze jest wielki lol człowieku weź się ogarnij i nie odwracaj kota ogonem. Masz roka czlowieku pogódź się z tym ; /
|
Cytuj:
Skocz skad masz na waste na Hydrach 2 lv z vis ciekawe :* Pawel niemusimy was ujebac mainami badz mozemy was ujebac gdy bedzie dobra pora lepiej uwazajcie A mefisto vs Partyzanci powiem tyle Yapan ,Vilumek i Versik + Ader Jazda znim :D pewnie nawet blessow niema |
A co ty chcesz od reszty Psk,jak masz cos do wyjasnienia ze Skoczem to wyjasnij to sobie z nim czy tam Mefisto,a nie mieszasz mnie w to czy Lirycznego.
żenada... |
Na temat testa:
W dupie byliscie gówno widzieliscie... Druid 173 lvl vis 147-212 Przed update Ponad 310 max. Sd 480-510~ pvp 200-250 Przed update 500pvp 950 pvm Palladyn 136 lvl Assasin star pvp 483 (Lare Eterno) Bolty zwykle 100-150w pvp Z 6power bolcow mozna zabic dragon lorda. Knight 124 lvl. Exori po 400-500 w wrl Hity w smoki (80 lvl) po 300+ z sca Takze duzo sorcow odpadnie po update w tym raczej ja. |
Cytuj:
@ Bolter Skoro masz podejrzanych w tej sprawie i dowody to wyjaśnij to sobie z tymi osobami anie próbujesz się wyżyć na całym PsK :/ @ Emok Daj se spokuj.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak tam skocz kiedy znow Waste tego chajsu na hydrach z Visow ile ci zeszlo bez zwrotu ? na 2lv |
@ Sczczuru
Jakie dane?? Mało podałem? Czego Ci jeszcze brakuje? Nicku na grze? Nie sądze aby był Ci potrzebny :p @ Bolter Skocz odkąd wklepał 50+lvl zawsze jest przy sianie :) on to ma kurwa zasrane szczęście. W deadzie bohy, z dla dsm to na BK bohy powałuje ...itd, itp. :] i tak się zbierało. pozdro |
A do tego Skocz wiem ze jescze kupowal kase z Tibii za rl kase,takze mu sie nie dziwie skad ma tyle siana ;)
|
Cytuj:
|
Kochane misie czy moze wiecie dlaczego sie nie oplaca sprzedawac postaci?
Na miejscu starego widakeya za czasow heat bym sie mocno pierdolnal w glowe, patrzac na jakiegos szczyla ktory niszczy imie starego Widakeya odechciewa sie sprzedawac postaci ;) |
Cytuj:
|
Dobra, chwila humoru dla każdego bo znowu się pojeżdżać zaczyniacie =p
Pamiętacie "opena" w którym ktośtam (zapomniałem kto) włączył sobie reset kompa w czasie walki? Otóż wczoraj byłem lepszy =D Po paru godzinach expienia na żółwiach wymyśliłem sobie, że jest mi trochę za gorąco w realu. W zasięg mojego wzroku wpadł mi mały niepozorny wiatraczek (jak się później okazało, puszka pandory, ale o tym za chwilę). Zachciało mi się go włączyć i uruchomić. Miałem równo 9 procent do 64 levela, kiedy wtykając we wtyczkę kabel od wentylatorka przez przypadek wyjąłem całą "złodziejkę": razem z kablem od radia... i kablem od kompa! Oczywiście chyba nie muszę dodawać, że mój 64 level oddalił się o 400k expa (chodzę bez blessów z braku kasy xD). Poszło wdupu po 1 skillu i jakieś 40% mlvl'a. Niemniej jednak: kiedy skanował mi się dysk śmiałem się sam z siebie jak można być aż takim kretynem =D |
Cytuj:
|
Thanks dudes.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |