![]() |
Ludzie czego wy sie zenu czepiacie :| :| :| :| :| ?
zazdroscicie im ze ich nie ruszaja :| czy jak ? ostatnio zen to jedna z najbardziej obleganych gildi na iridi (tak mi sie wydaje) chesz sobie robic pgie ? chesz sobie pograc in peace ? masz 2 opcje (nie no jest ich wiecej ale malo realne xDDDDDDDDD) - zostajesz pupilkiem wiadomo kogo, - wbijasz do zen (to taka moja wizja swiata iridi) Pewne osoby ciezko pracowaly zapewne na taki 'status' jaki ma zen, zaloze sie ze noil czy jak mu tam i tamta ekipa ma dobre moze nawet i swietne stosunki z pewnymi osobami z arc, nie wnikam placzesz ze zen ma cos z tym zrobic ? no ale na co po co ? maja swoich ziomkow w 1 gildi i nie obchodzi ich reszta : | To ze mendill cie spalowal to juz nie jest nowosc : P zapewne nie pierwszy i nie ostatni bedziesz : | moglo byc gorzej xD nie chce mi sie wiecej pisac =/ |
@Makaveli Tha Don
Nie placz juz... mama kredki kupi! Ja jakos gram tu prawie 2 lata, jeszcze nigdy nikt mnie nie pa'owal, nikt z arc nie wbil na resp i nie powiedzial "leave". I to nie jest sprawa ze mam pro, bo tak sie sklada, ze nie mam ani jednego, wiec juz skoncz pierdolic albo ogolnie skoncz z iridai/tibia oto moje zdanie a poza tym Zen dobra gildia i szacun i respekt maja na iridii |
Cytuj:
|
@Massterralph
jak Ci na resp nie wbijaja to moze ganiasz po rotach w molts, albo nie wiem. Smieszne, ze ja nie znam ludzi których by nie wyjebali ( spełniajacych te warunki : ze nie lize dupy i nie ma pro w Arc :) ). Btw przedstaw sie bo tak se kazdy moze gadac. :) |
@Thoris
nie, nie raczej wole mint, guardy Co prawda tam arc raczej nie wita, ale pewnie zdazaja sie kolesie, ktorzy strasza: "hunted by arc", ale ja tego jeszcze nie zaznalem, jak wczesniej mowilem Ralph pallek 50 paladyn (pewnie bedziecie mnie jezdzic jak kazdego na tym forum, ktory nie jest walczyl w wojnach...i nie ma lvlu wyskokiego) |
@Up
To sie nie wypowiadaj jak nie zajmujesz nigdy aren na których oni lubia expic :) to tyle. *(pewnie bedziecie mnie jezdzic jak kazdego na tym forum, ktory nie jest walczyl w wojnach...i nie ma lvlu wyskokiego) I po co to dopisales po moim poscie, masz sredni lvl i narazie nie miales okazji doswiadczyc Pa to sie ciesz i graj oby jak najdluzej. No i pomysl 2 razy zanim klikniesz na odpowiedz bo sam sobie odpowiedziales 2 postem i kurwa nie lubie jak ktos mnie klasyfikuje pod cos tak chamsko. Postuje jak mnie cos w oczy razi lub ktos tyka moich kolegów :) Kazałem Ci sie przedstawic bo chciałem zobaczyc na czym mozesz expic, a nie wytykac Ci ten mniejszy lvl i bierna postawe w wojnie, czesc |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ALbo mnie <3 :D Jak ja dawno tu nie byłem... |
Cytuj:
Cytuj:
@Thoris. Nie marnuj wakacji na forum !!!1!!!!!!!! Lec na powietrze ! //Metek. |
@Metek
Bede robił z moim wolnym czasem co mi sie podoba... Rower mi sie zypsuł wiec mam go jeszcze wiecej :) |
More plz.
Czytając ostatnie 16 stron tematu znowu mi się to podoba. ja chce więcej. Caman Veremus czy jak ci tam Kisia,Phoenix uwielbiam jak na siebie bluzgacie :D Pozdro Kiełek xD Btw.Belin jak tam twój evul palek?:P
|
Cytuj:
Ale nick mi sie podoba sie ;d |
Cytuj:
|
Jul 25 2007, 20:50:07 CEST Killed at Level 131 by Stram
and by Don Toro Its gonna be a... Hot summer ,a hot hot summer... |
Cytuj:
|
Cytuj:
23:18 Mendill [139]: cocky 23:18 Mendill [139]: etc |
Cytuj: