![]() |
Podejrzewam, że chodzi Ci o to:
Cytuj:
Mianowicie, (teraz widzę moje błędy) chodziło mi o to, że jak powiedziałeś, najpierw uczysz się polskiego, a dopiero potem angielskiego, to wnioskuje, że nie umiesz jeszcze polskiego. No, ale to nie byłeś ty, ale twój kolega więc te słowa są skierowane do twego kolegi (tego od Joima). Dalej, wiadomo, że są różne stopnie edukacji danego przedmiotu/języka i na pewnym poziomie edukacji możesz już coś mówić w danym języku, ale nie całkiem sprawnie, albo tylko podstawowe wyrazy, tak samo jak młody chemik potrafi ułożyć równanie chemiczne, ale w praktyce nic by nie zrobił. |
New war się szykuję?
Down@ Nie wiem ;p ale teraz jestem coraz bardziej przekonany, że będzie coś się ciekawego działo :D |
Skad te przypusczenia? hihi xdd
|
HAH xD no wlasnie skad takie czarne mysli :>>>>>
|
Dlaczego od razu czarne ? x )
@Down Jak się domyślam "old" FF "joinie" do No Fear? :D |
Nf vs BB
Jak wiecie szykuje sie wojna pomiedzy [GUILD]No Fear[/GUILD] a [GUILD]Beach Boys[/GUILD]
@edit Wiem to od kumpla który należy do NF nie będę pisał jego nicku pozdro |
@Up
Nie wiemy, Jakies szczegoly zamiast siac propagande |
Tak juz na dniach bedzie wojna miedzy bb a nf :D
niedawno malo co nie padl Trettii za to ze sie wjebal na edron dagi dla Sir apo~ ktory trzmal dla dab'la. ZObaczymy co to bedzie:P |
Cytuj:
Tak Kyra Się Nic Nie Zmienia 8o Ps : Kicknijcie z Serva Avoriana i Moonth Slahave bo to dwój najwiekszych frajerów jakich kyra widziała POZDRO |
W NF jeszcze jakoś Zenka sobie wyobrażam, ale w BB jakoś nie :)
|
Zenek
NF nie ma szans z BB chyba ze dołącza sie do nich zenki to jedyne rozwiązanie
|
Czyzby jakiś OB sie szykuje, ekipa zenka online ;>
|
Cytuj:
Enud xozath dead. http://www.***********.com/214642386.html |
Henkson natomiast mial wiecej szczescia, bo wywalilo go z gry na yellow hp ; D
|
To oni wcisneli exit czy obaj kicka dostali? xd
|
Cytuj:
|
Exit
Lol Exit dal :D MUHAHA :P
lajcik ;] @Edit Nie bądźcie jak 70 % polaków i nie nie przyłączajcie sie do szwedów !! Only :flaga_pl: :swe:mówimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto jest ze mna ?? ;] |
Cytuj:
przynajmniej nie na OB MUHAHA :> (jak dawaj panowie zenka) |
15:59 Omega Te'Be [68]: WYD + BB vs NF +FF
15:59 Omega Te'Be [68]: war :flaga_pl: GO XD |
Nf sie rozpadlo a do wyd doszlo duzo osub z nf? A wiec?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |