RiivaajA |
25-03-2008 23:23 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hansu
A wiwesz że uwielbiam twoje komentarze? Normalnie dzięki temu wyczuwam jakąś normalność na forum =)
|
Milo to "slyszec", chociaz tak naprawde Fright wyklucza normalnosc, a normalnosc wyklucza Fright ;)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez miszcz leon
Robisz z siebie idotke I to jest kierowane do ciebie więc poco teksty w stylu o fajnie wyglądasz .. LOlp..
|
Hmm... To bylo kierowane do mnie i wlasnie w stylu 'o fajnie wygladasz'. Coz, to wlasnie dzieci slyna z bujnej wyobrazni i zmyslania roznych, bardziej badz mniej ciekawych historyjek, typu:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez muszcz leon
Nie.. to było proste.. wystarczylo wejsc na tibie ladnie poprosic o fotke... I freight po malym flircie ze mną dała.. Po czym dostała ignora
|
Moja odpowiedz byla jak najbardziej adekwatna do twoich zalosnych prob obronienia sie w sposob 'piaskowniczany'.
Zauwazylam, ze masz problemy z cytowaniem odpowiedniego fragmentu tekstu, bez wprowadzania zbednych kawalkow, ktore sa oderwane od kontekstu i nie dotycza ciebie, tak jak w powyzszym poscie. I co wiecej, cytaty zawarte w twoich postach odbiegaja od oryginalu... Na przyklad:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gon'son
MistrzuLeo nie wciągaj brzucha ;p
Każdy jest jaki jest "I am what i am" :)
@up troche szacunku do płci pięknej ;p
|
w twojej wersji wyglada:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gon'son
MistrzuLeo nie wciągaj brzucha ;p
Każdy jest jaki jest "I am what i am" :)
@up troche szacunku do kobiet ;]
|
Czy wiwesz, ze zamiast przepisywac tekst literka po literce, mozesz uzyc funkcji kopiowania tekstu ctrl+c i wklejania ctrl+v? To naprawde ulatwia zycie (zwlaszcza, ze cytujac moje wypowiedzi, zazwyczaj masz duzo do przepisywania ^^).
|