Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nerana RL Foto ^^ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145024)

RiivaajA 25-03-2008 21:31

Wiwem, wiwem ^^

Hansu 25-03-2008 22:27

A wiwesz że uwielbiam twoje komentarze? Normalnie dzięki temu wyczuwam jakąś normalność na forum =)

MistrzLeo 25-03-2008 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RiivaajA (Post 1972041)
Chyba monologi do lustra stają się modne. Te, fafik, nie podskakuj bo dostaniesz patelnią i ci się kosteczki rozsypią.

Wiwem, że jestem zajebiaszcza i nie musisz mi tego mówić, bo naprawdę to wiwem. Wiwesz, jakbym chciała, żeby mnie chociażby 50% serva kojarzyło, to bym poszła bloczyć ludzi na hydrach. Wiwedziałeś o tym?

No hahaha, co ty gadasz, przecież to ty xD Kto by tego brzuszka nie poznał. Z profilu taki bardziej wydatny jest, więc wróć także do zdjęć robionych z naprzeciwka. Fajne mundurki w szkole macie. Jeszcze gimnazjum, nie? Widzę, że lubisz się przebierać za przeciwną płeć. Tylko trudno mi się zorientować, czy przeciwną jest męska czy żeńska... Chyba bardziej przekonująca jest ta druga. Fajne botki btw i pamiętaj - czarne wyszczupla. Szkoda tylko, że z angielskim u ciebie tak krucho :)
Wrzucę sobie na avatar podobiznę mojego idola/idolki ^^ HAIL MISZCZÓ!

Robisz z siebie idotke :D I to jest kierowane do ciebie więc poco teksty w stylu o fajnie wyglądasz .. LOlp..

Starasz sie jakoś obronić lecz niewiesz jak i mowisz jak dzieci z piaskownicy...

-ty...
-a właśnie ,że ty...
-a nie ,bo ty !!!

Zabraklo ci argumentów pasztetku :D

RiivaajA 25-03-2008 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu
A wiwesz że uwielbiam twoje komentarze? Normalnie dzięki temu wyczuwam jakąś normalność na forum =)

Milo to "slyszec", chociaz tak naprawde Fright wyklucza normalnosc, a normalnosc wyklucza Fright ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez miszcz leon
Robisz z siebie idotke I to jest kierowane do ciebie więc poco teksty w stylu o fajnie wyglądasz .. LOlp..

Hmm... To bylo kierowane do mnie i wlasnie w stylu 'o fajnie wygladasz'. Coz, to wlasnie dzieci slyna z bujnej wyobrazni i zmyslania roznych, bardziej badz mniej ciekawych historyjek, typu:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez muszcz leon
Nie.. to było proste.. wystarczylo wejsc na tibie ladnie poprosic o fotke... I freight po malym flircie ze mną dała.. Po czym dostała ignora

Moja odpowiedz byla jak najbardziej adekwatna do twoich zalosnych prob obronienia sie w sposob 'piaskowniczany'.

Zauwazylam, ze masz problemy z cytowaniem odpowiedniego fragmentu tekstu, bez wprowadzania zbednych kawalkow, ktore sa oderwane od kontekstu i nie dotycza ciebie, tak jak w powyzszym poscie. I co wiecej, cytaty zawarte w twoich postach odbiegaja od oryginalu... Na przyklad:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gon'son
MistrzuLeo nie wciągaj brzucha ;p
Każdy jest jaki jest "I am what i am" :)

@up troche szacunku do płci pięknej ;p

w twojej wersji wyglada:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gon'son
MistrzuLeo nie wciągaj brzucha ;p
Każdy jest jaki jest "I am what i am" :)

@up troche szacunku do kobiet ;]

Czy wiwesz, ze zamiast przepisywac tekst literka po literce, mozesz uzyc funkcji kopiowania tekstu ctrl+c i wklejania ctrl+v? To naprawde ulatwia zycie (zwlaszcza, ze cytujac moje wypowiedzi, zazwyczaj masz duzo do przepisywania ^^).

Kubq 26-03-2008 02:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1970300)
Up

Większego nie było? :d

Jeden chuj, nie chcialo mi sie zmniejszac xd.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1970300)
Up
Ps. Fajne drzwi tez takie mam :D (nie obraź sie ale od toalety.. ) heh naprawde ;d

Mam takie na calej chacie (w kiblu tez) xd.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gon'son (Post 1970386)
@up Też mają gerde ?!?!? 8o hahaha

Pozdro

XDDDDDDDDDDD
Dajcie na luz plx, more fot xd.

ZonaRomana 26-03-2008 19:19

Siema.
Byłem pograć wczoraj z królikiem w tenisa i chciał żebym jego foto dodał więc łapcie :)

http://img225.imageshack.us/img225/8...rlikgifcf4.jpg

Pozdro...

Daidrax 26-03-2008 19:30

@Griti
wes odpocznij od tej Tibi, masz za bardzo przekrwione oczy (na fotce) od monitora heh.

Pozdro.

Straherito 26-03-2008 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gon'son (Post 1970386)
@up Też mają gerde ?!?!? 8o hahaha

Pozdro

Gdyby i tobie tatus wchodzil do wanny, to tez zamykalbys sie na gerde...

MistrzLeo 26-03-2008 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straherito (Post 1973497)
Gdyby i tobie tatus wchodzil do wanny, to tez zamykalbys sie na gerde...

współczuje ci hehe :D

Misterio 28-03-2008 21:22

Wierszyk: Jebac mi"szcz"a Leo kazdy na twarz mu sie spierdoli bo na FW pierdoli.

MistrzLeo 29-03-2008 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio (Post 1976608)
Wierszyk: Jebac mi"szcz"a Leo kazdy na twarz mu sie spierdoli bo na FW pierdoli.

Elvinuz (znam ten nick z solery (3 lata temu byl taki char)) Nie jestes oryginal .. :)

I te twoje teksty wogole mnie nie ruszaja bo tak czy siak wiem ze jestes leszczem i ze na rl nigdy bys mi tak nie powiedzial.

Jestes slaby.. tak samo jak Dave "W"

Neqromantha 29-03-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1978132)

Elvinuz, powinnes to potrakować, jako komplement. W końcu speedy nawet obrażać nie umie:evul:.

Erverse 29-03-2008 23:40

Lol szkoda mi cie leo. I ch*j z tego ze by ci tak nie powiedzial? Myslisz ze wszystko w zyciu zrobisz sila? Nawet jak masz wysokie iq to nie znaczy ze jestes inteligentny. (Doda ma 152;) Jakbys byl taki inteligent to bys nie mial takich odzywek. Idzcie lepiej kupic koxy a potem na pakiernie a wieczorkiem najeb*ie jakiegos 14 latka bo jego twarz wam sie nie spodoba.

RiivaajA 30-03-2008 01:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez miszcz leon
I te twoje teksty wogole mnie nie ruszaja bo tak czy siak wiem ze jestes leszczem i ze na rl nigdy bys mi tak nie powiedzial.

Skad ta pewnosc? A moze by i powiedzial, bo na ucieczke przynajmniej na pewno ma spore szanse, skoro po jednym okrazeniu dookola sali gimnastycznej ziajesz jak stara kobyla... I podobno hamburgery na klate pakujesz, co zreszta widac xD O wyniku pojedynku nie decyduje masa, tylko ogolna sprawnosc fizyczna i zwinnosc. Wez chlopie i dorosnij, zacznij zauwazac w zyciu wartosci wazniejsze, niz tylko kupa miesni (albo ich tluszczowej imitacji) i wyglad, bo to cie do niczego nie doprowadzi.
I co do Dave'a - on jest od ciebie duzo silniejszy w bardziej istotnym wymiarze.

Scartex 30-03-2008 07:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RiivaajA (Post 1978574)
Skad ta pewnosc? A moze by i powiedzial, bo na ucieczke przynajmniej na pewno ma spore szanse, skoro po jednym okrazeniu dookola sali gimnastycznej ziajesz jak stara kobyla... I podobno hamburgery na klate pakujesz, co zreszta widac xD O wyniku pojedynku nie decyduje masa, tylko ogolna sprawnosc fizyczna i zwinnosc. Wez chlopie i dorosnij, zacznij zauwazac w zyciu wartosci wazniejsze, niz tylko kupa miesni (albo ich tluszczowej imitacji) i wyglad, bo to cie do niczego nie doprowadzi.
I co do Dave'a - on jest od ciebie duzo silniejszy w bardziej istotnym wymiarze.

Tyyyy sie od starych kobyl odczep! ;D

RiivaajA 30-03-2008 10:06

A co, tez tak ziajesz? ;p Po tobie tego raczej nie widac xD

MistrzLeo 31-03-2008 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RiivaajA (Post 1978574)

skad taka pewnosc ze po jednym okrazeniu bym padl?
zaloze sie ze dalbym rade przebiec wiecej niz ty :)

A dave to lamus i kurwa kto sie z tym nie zgodzi to musi miec cos z oczami.. -.-

MGO.

Zaloze sie ze na rl masz 3 kolezanki ktora sa tak samo ochydne jak ty. 3/4 twojej klasy uwaza cie za zamuloną dziewczyne... a teraz sie zastanów.... Czy nie mówie prawdy?

I nie odpisujw stylu.. o tak speedy opowiadasz o swojej klasie? bla bla...

jestes kurwa paszczurem i nic tego nie zmieni .. wyjdz na świerze powietrze...

Ps. Bym wiecej napisal ale ide... tak ide na silownie ;d

Hansu 31-03-2008 16:12

Dobule srry

Hansu 31-03-2008 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1980264)

A dave to lamus i kurwa kto sie z tym nie zgodzi to musi miec cos z oczami.. -.-

MGO.

Zaloze sie ze na rl masz 3 kolezanki ktora sa tak samo ochydne jak ty. 3/4 twojej klasy uwaza cie za zamuloną dziewczyne... a teraz sie zastanów.... Czy nie mówie prawdy?

Z oczami ? Jak zwykle Miszcz Pro eful super Oo tak wielki Leo ocenia po wygladzie. Ja sie patrze na twoje wypowiedzi i wiem ze jestes cieciem i lamusem... Lecisz do pakerni? Raczej do piekarni grubasku -.^

Pozatym popadasz w samouwielbienie tylko 2-3 osoby tu sa za tobą, a reszte wkur****, jaki z tego moral? Podobasz sie sam sobie, prosze bradzo - odpal swoją fotke i zwal se kapucyna, ludzie mają różne fetysze...

domin3x 31-03-2008 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1980264)

MGO.

To co Ona napisała o Tobie jest zdecydowanie bardziej prawdopodobne, niż to co Ty o Niej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55.