![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie tylko Polacy muszą w niej byc :] A co do tego czy sie stanie to nic nie wiadomo. |
buahhahahahahh.... pogadajmy jeszcze :D
|
dajcie polakom dojść do władzy a sami sie pozabijają, przykład - furora, to że rządzą tu szwedzi to błogosławieństwo i nie mówcie o pa bo strach myśleć co by byo jakby taki elaro sie dorwał do władzy :D
|
Cytuj:
|
Ja bym polaków wywalił bo jak na razie to żaden szwed ani brazyl mnie nie ubił tylko polacy, robią te hlvl w pizdu noobcharów i sie wożą po carlin z rsami i pk pod depo a jak go walniesz raz to relogy ?? relogy? jestem neriust albo jakiś inny peda.l Niech was wri wybije wszystkich i ja bede mógł grać spokojnie
|
Buuuu
Elaro: O czym takim? |
Jakby dumbo sprawował władze to by był koniec całej Elysi :( , ale byłoby wtedy fajnie, wszędzie pk etc. to by była jazda ^^
|
@siejnik
czemu nie wrocice do waszego starego fachu ? jak wrociliscie na elysie ,daliscie pOlAcKsoM nadzieje :D |
lol ^ co Ty w ogóle bredzisz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Bax
a o starych czasach np pierwszej wojnie, wojnie grinders vs noctum itp. |
Pamiętam jak Baxem miałeś solo z jakimś kinią w ab, Bostormem chyba. Miałem chyba 21lvl moją pierwszą postacią ;] To tibia 7.5 albo 7.6 max była. Pamiętam jak grindy z zerową stratą zmiotły ludzi z Thais ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Może okres? :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
mam |
No, Ty taki kozak, bo już pewnie nie grasz, a jakbyś grał i jakbym znał Twojego maina to byś nie był taki mądry B)
|
hoho... Bax dajesz, eneris chce gadac o starych czasach o.0 :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |