![]() |
Nawet najgorsi z tak liczn± przewag± by przegrali.Zreszt± nvm.
Enjoy playing on kyra. : ) |
@UP
Wy*** stad ty k*** je**** Grajcie sobie teraz na tej "lepszej kyrze"... Jeszcze bedziecie plakac |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Poziom dyskusji niektorych uzytkownikow jest oszalamiajacy
blame me now kthxbye |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Kto podliczy fragi?;p
|
no to pognalismy ;D
|
Hehe, mysle ze na tych dragach powinny od poczatku OB jakies noobki blokowac wejscie xD Na poczatku Polacy troche odbici ale przejeli inicjatywe.
Fragi (16-9): 1. [CHAR]Kessu[/CHAR] [CHAR]Futurion[/CHAR] [CHAR]Vanadus[/CHAR] [CHAR]Thomonix[/CHAR] [CHAR]Arystos[/CHAR] [CHAR]Ania Keira[/CHAR] [CHAR]Norf von Kyra[/CHAR] [CHAR]Kataruso[/CHAR] [CHAR]Royal Inzel[/CHAR] 2. [CHAR]Abo Tagteamz[/CHAR] [CHAR]Teraxul[/CHAR] [CHAR]Blaze Fayah[/CHAR] [CHAR]Elfhame[/CHAR] [CHAR]Metanachol[/CHAR] [CHAR]Nazgul Murder[/CHAR] [CHAR]Steiner the Slayer[/CHAR] [CHAR]Nonix Dark[/CHAR] [CHAR]Zerio of Zygus[/CHAR] [CHAR]Rhu Inferno[/CHAR] [CHAR]Thazox Dune[/CHAR] [CHAR]Ragal Hexen[/CHAR] [CHAR]Xorta[/CHAR] [CHAR]Shine Falcom[/CHAR] [CHAR]Ragal hexen[/CHAR] [CHAR]Og'Thun[/CHAR] |
Juz wiem dlaczego zbysio krzyczal AOL na ostatniej opence na łożu ¶mierci.
http://img522.imageshack.us/my.php?i...nhahahafl0.jpg |
fragi plxznakiiiiiii
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jest jaki¶ film ??????
|
ta na tibia.de
|
Podoba mi sie ze ludzie z Teutonic~ nie spamuja forum kiedy wygrywaja. Gdy 2 strona wygrywala to zawsze pisali i sie tym podniecali. Teutonic nieco dojrzalo. ; ]
|
Cytuj:
|
^ a Ty zapewne plakales bo sam o tym wspominasz probujac pokazac all ze masz to gdzies
|
Szczerze to nie mogę poj±ć tego po co SORCEM nosić mpa w czasie battle... To prawie jak biegac w full secie 8 sorcem z RS >.>
@down No myslalem ze ty xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |