![]() |
Po pierwsze mówiłem że update zapowiada sie superowo tylko ciekawi co dla facc a co dla pacc :D
|
sory za double...tak sie klikneło :/
|
@up: taaa? jakos nie wygląda...
Cytuj:
|
Tibia sie robi jak każda gra monopolistą bo osiągnęła za duży sukces. :confused:
|
eheh a co się stanie z uhami i ihami jakie się posiadało
|
Taka mała uwaga:
*druidzi piszą, że już na uhach kasy nie zrobią *ktoś pisał, że paladyn będzie miał gorzej z powodu ograniczenia ilości mixtur leczących do dwóch *wszyscy zawzięcie myślą jak sie pozbyć uhów zalegających w dp Jedno małe pytanie, gdzie wy widzicie planowaną likwidację tych run? Bo ja wyczytałem o dziwo, że tylko kina ich nie użyje w przyszłości i dostanie za to rekompensatę w postaci fluidów. |
Cytuj:
@Topic SUPER! @Up Małe sprostowanie - paladyn będzie miał chyba aż 4 mikstury (2 te i 2 tamte :P). Możliwe też jest, że nie doczytałem. |
Hehe, Te miksturki mogą znacznie mniej ważyć niż uhy 8o
|
Ogolnie to moze byc fajnie ale ciekawe ile te nowe "mf" beda kosztowac i jezeli knighci nie beda uzywac uh to juz nie bede mogl na nich zarabiac?? oO
|
Pierwszy, ale to naprawde PIERWSZY raz mozna pochwalic CIPsoft. Pozostaje jeszcze kwestia tego, jak to bedzie wygladalo w praktyce, ale zapowiada sie rewelacyjnie.
|
Moim zdanie fire sworda nie bedzie mozna przemienic na inny zywiol, poprstu on bedzie dziala tylko i wylocznie jako zywiol ognia tak jak fir axe. To pewnie bedzie kilka takich przypadkow...
|
ech nasza tibia się zmienia a tak poza tym ciekawe czy będzie sie dało robić tak ze wszystkimi broniami czy tylko z poszczególnymi .To teraz trza czekać na test a potem na update:D
|
Nie wiem czy ktos o tym mowil ale super wyglada to gfb(może ue bo gs oberwal)! :D
I o co chodzi z tym sietym wojownikiem dodadza mu now:):)e czary ????? Ciekawe czy dodadzą nowe stworki dla facc które będa uzwyac new zywiolow |
Cytuj:
@Szymislaw2020: poki co to fluidy ważą wiecej niz uhy @nooben: no w koncu ktos kto umie czytać :D uhy nie zostana zlikwidowane :) po prostu dojdzie "nowy sposob leczenia ran (zapewne new spell,or zmieniona exura) + 3 elixiry (moze life fluid,gran life fluid i ultimate life fluid?xD ) |
Jupi !!!
Zapowiada sie bardzo ciekawie, na poczatku myslalem ze po update znowu cos bedzie do dupy, ale zminilem swoje zadnie :P
Wydaje mi sie ze to moze byc jedno z tych najlepszych update :] |
Ehhhh czemu ma byc wszystko dla pacc? popatrzcie jakie ma czary knight!!!!! i co widzicie troche śmieci a reszta pacc zwykły knight na faccu powinien też otrzymac jakieś uniwersalne czary.. i knight powinien byc bardziej ulepszony kur*** a nie latam po całej mapie za sorcem/drutem mialem 13lvl skille 40/37 przeszedl drut na 9lvlu powybijal mi potworki zaczolem go bic .. i co sie stało kto wygrał? DRUT.. knighci na 8lvlu-16lvl są najsłabsi każdy może ich zabic X(X(X(
mam nadzieje że coś z tym zrobicie..:( Jeśli zrobiłem błędy to przepraszam wszelkich maniaków ortograficznych ale mam tylko 11lat i jestem słaby z orty |
Re up....
14% - ludzi narzeka że update dno że Ots sie robi z tibii że zbyt skomplikowana gra będzie:p
86% - ludzi na forum uważa że nie umie się doczekać update że wreszcie coś nowego wprowadzą nawet niektórzy piszą że "czyżby to nie najlepszy update cip softu":] Moim zdaniem update będzie rewelacyjny podobają mi się pomysły cip softu, gra stanie się według mnie lepsza i ciekawsza po updacie :D:D |
Cytuj:
|
Dziki_osioł@
Sorrka w tedy za moje zachowanie ;( topic: update zapowiada się na najlepszy w historii Tibii ;) Poczekamy Zobaczymy |
Tak jak zrozumialem to knight nie bedzie uzywac mugl mf ?
Bo wtedy benda mieli przewage te knigty które grają juz długo i maja Spoko m level :/ tak to bedzie ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |