![]() |
Ehh... No niestety jak zwykle profesja, która będzie szybciej expić zostanie oblegana przez nooby... Teraz ciężko druta i sorca znaleźć po upie będzie cięzko kina i palka...
Ja się cieszę, że kinom zrobili te lf tak dorgie moze wreszcie docenia przydatnosc druida... Teraz hunty nie beda kin solo tylko kin, pal, drut i sorc! I o to w tym chodzi! |
Powiedzie czy już jest ts online bo się nudzę.
a tak to kiedy go wyłączyli i po co? |
Hmmm.. ktoś tam mówił, że niemożliwe jest zrobienia anihilatora przez knighta, lecz ten ktoś się mylił, widziałem screeny jak 4 knightów zrobiło tego anihi i jakoś nie było tak źle...
Nie zważając na te wszystkie komentarze, dla mnie i tak knight będzie najlepszą profesją w tibii. A co do pvp to rzeczywiście o tym nie pomyśleli :/ muszą coś z tym zrobić... Pozdro |
Nic tylko czekać z niecierpliwością : P same nowości wow.
|
Powiedzie czy już jest ts online bo się nudzę.
a tak to kiedy go wyłączyli i po co? może by ktoś odpowiedział ?? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 244 (zarejestrowanych: 72, gości: 172)
Poprostu Pitbul+, Mortis1991, Szczurnik, Graventer, Corrnn, Sir Tibiak, Nilor, ArthP, Raxev, Dawergo, Beohero, ciucio, Elwer Balus, Przybyszwwy, Piranezi, Magic Harmonian, Biorek, durel, Fazox, Netherent, Dorik, Marecki666, Gepard, Shor'tugal, Defek, Hetman_rox, Duke Dran, Moroxs, wojak023, Szlaga, Iros, Chuli, xOverloux, Pierozek, Megallion, pawel1992, SeQ_PL, Etanolek, Rafals from hell, Capality, Soul-Vartyx, Imm0rtal, Gormo, Luckymen, MortyEx, Zummer, Duch Guardi, Fredy Cruger, Aduil, Ervan, bessish, EnzaMorix, Epica, Adob_xP, Xiv, Druidaxo, Wisdom, Scoop, Wonski89, XeXe, wojtas666, One of DiV, Jinikao, Wiatrak, ElynAlvia, Zgnity, SirRozen, Mukos, mendible, Honestus, Kopiko, Sir Dark Archeon :D Kiedy publiczny test online? Wie ktoś? |
Post wyżej masz odpowiedź..
@down: Chyba 80% a nie 30% ;d Tak to zwykle bywa, że mam racje ;pp |
Update
:cup:Te Hi$zP@N gratulacje takiego przemyślanego postu przynajmniej piszesz z sensem a nie tak jak 30% ludzi na tym forum.Zgadzam się z tobą w zupełności :]
Teraz tzn.(jak patrze na to co ma być w update), gdy bym miał robić nową postać, długo bym rozmyślał nad tą decyzję każda postać ma + i -.;(Ale bym wybrał palka bo najbardziej nim lubię grać. Proszę cipki ku... dawać ten update:baby: @up może i masz racje ;D |
chyba już jest online bo widzę że na innych forach zaczynają znów pojawiać sie sski :D
|
Jak by ktos chcial zobaczyc cos czego niewidzial to moge porobic zdjecia jakies, ale niech tylko powie co :]
|
jak lognąć sie na test server
mam tutora i niewiem jak sie lognąć na test server bo niewiem jak prosze o odp. dzieki:)
|
Cytuj:
To Ty nam powiedz jak Ci kasy nie szkoda na kupowanie chara? Nie jesteś sam w porządku to się nie udzielaj. |
@Tharoo
zrób sski jakiś nowych miejscówek i new monsterków albo new itemków ale nie czarów. |
nie umię sie lognąć
mam tutora i niewiem jak sie lognąć na test server bo niewiem jak prosze o odp. dzieki:)
|
@Biorek
Z tego co wiem, JESZCZE nie ma ani nowych potworów, ani nowych miejsc. |
Cytuj:
@Topic dajcie tibicam pod 8.11 to jakieś filmy się porobi ;) |
@2x UP
Bo to jest test balansacji. |
to co ja jeszcze robie tutaj.Wole se oglądać new potworki ale jak ich jeszcze nie dodali to chuj będę musiał poczekać.Ktoś wie kiedy maja dodać na tsie te nowe tereny???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32. |