Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Niesamowite nowości! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156616)

Slythia 10-12-2007 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kansal (Post 1785530)
8o To nawet fajne ale głupie ze jest Pacc i Facc bo Pacc to co nowe majom a Facc tak za przeproszeniem powiem Gó**o.

Ale Szkoda Ze Exp Jest Taki Mały :( Mogli By Dac 10 albo 6 expa a nie 1-2 ;/;/ X(X(X(X(X(X(X(

P.S Ja Troche Wole gre World of Warcraft nawet super ale szkoda ze nie wyglonda tak jak MU ! Online :/

Pozdro

Facc dostal i czary, i tereny.

Kansal 10-12-2007 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CryingOrphan (Post 1785300)
Z tymi Robotami i Maszynami parowymi bylo by fajnie :D
Wkocnu dwary to inzynierowie xD

Racja w World of Warcraft Są Dwarfy i majom te wozy czy jakos tak jak tanm napisałes ;p

_Ryzy_ 10-12-2007 16:03

the sims

W końcu można pływać! Nie długo będzie można serfować skakać ze spadochronu i bawić się jak każdy inny turysta na wakacjach w tibii.Gdzie się podział klimat gry?

Diegoverialanho 10-12-2007 16:04

Klimat gry jest...-.- CipSoft teraz sie koncentruje zeby graczy nie bylo tak duzo na expowiskach to raz a dwa, zeby w tibi nie liczyl sie tylko level jak to bylo w wersji 7.4-7.6..+

_Ryzy_ 10-12-2007 16:20

Kiedyś tibia kojarzona była z mistyczną krainą miecza, czarów, budzących grozę potworów i wielkich bohaterów. Teraz tego już prawie nie ma ale za tą są baloniki lustereczka kolorowe łóżeczka do domku możliwość robienia soczków, pływania w wodzie, podziwiania kotków i słodkich małych smoczków. Zgadzam się z tym ,że w tibii nie liczy się tylko "expowanie" lecz są inne sposoby odciągania graczy od expowiska niż wprowadzanie sportów wodnych i słodkich kwiatków do dawniej wykreowanego świata złych demonów tajemniczych grot i ohydnych orków.

Nabuchodonozzer 10-12-2007 16:39

ostro! Balansuja klasy i nie potrafia tego dobrze zrobic, dodaja system zywiolów do gry RPG po 11 latach gry. Nie ma to jak niemiecki erpeg ^^

jak zobaczylem to plywanie w czepku to spadlem z krzesla, a jak sie okaze ze tylko pacc moze wejsc do wody to chyba jebne na calego

CryingOrphan 10-12-2007 17:05

Ryzy...

Ryzy...
Czemu mnie cytujesz ? ...
Z tym zal 4 ever to mam sie gniewac ? :P
Bo nie wiem czy to ma na celu mnie obrazic... xD

Slythia 10-12-2007 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nabuchodonozzer (Post 1785596)
ostro! Balansuja klasy i nie potrafia tego dobrze zrobic, dodaja system zywiolów do gry RPG po 11 latach gry. Nie ma to jak niemiecki erpeg ^^

jak zobaczylem to plywanie w czepku to spadlem z krzesla, a jak sie okaze ze tylko pacc moze wejsc do wody to chyba jebne na calego

Nie wiem jak na rl tibi, ale jak na razie dalo sie plywac w lib i na rooku. Na rooku na facc area

Astyx Zylad 11-12-2007 23:03

glupi up date
knight bez pacc do 50 lvla ma *****

Slythia 12-12-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Astyx Zylad (Post 1786671)
glupi up date
knight bez pacc do 50 lvla ma *****

Z pacc tez :D

WorQ 12-12-2007 15:54

Pływalnie

Witam Mam dowas pytanie czy te morza do pływania sa tylko dla pacc czy facc tez moga?? jak tak to gdzie?:))) i jak To Zrobic:))

Slythia 12-12-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WorQ (Post 1786883)
Witam Mam dowas pytanie czy te morza do pływania sa tylko dla pacc czy facc tez moga?? jak tak to gdzie?:))) i jak To Zrobic:))

Na rooku (pd-wsch od swiatyni) i kolo przejscia na fibule.

mikus3 12-12-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Ryzy_ (Post 1785585)
Kiedyś tibia kojarzona była z mistyczną krainą miecza, czarów, budzących grozę potworów i wielkich bohaterów. Teraz tego już prawie nie ma ale za tą są baloniki lustereczka kolorowe łóżeczka do domku możliwość robienia soczków...

Dokładnie, ale mi się zdaję że tibia "dziecinnieje" i niedługo zamiast potworów będziemy ubijali pokemony :D. Popatrzcie tylko na wygląd dsa z dawnych czasów - budził co najmniej lekki strach. A dzisiaj wygląda jak plastikowy ken od barbie^^. Tak samo te młode smoczki... żal.

Odnośnie update - zabrali HMM palowi... dalie jakieś czary światła ale tylko dla pacc :/. Powiedźcie chociaż, czy dobre są na nieumarłych?
No i jak wygląda sprawa z czarowaniem strzał jakimś żywiołem. Bo np knight zaczaruje miecz i starcza mu to na 1000 ciosów, a pal tym samym klejnotem może zaczarować tylko 100 strzał?

Sagaagaa 12-12-2007 19:18

yy

nie zauwarzylem tego post ale jak mozna wskoczyc i gdzie jest ten okreslony teren plywacki??

Graventer 12-12-2007 19:19

Odnośnie klejnotów, mam pytanie. Mam już zaczarowany klejnot small sapphire. Tylko co mam teraz zrobić, żeby mój miecz był zaczarowany? :miecz:

Jeszcze jedno, jakie bronie można zaczarować?

Zecoq 12-12-2007 19:47

Siema

Wedlug mnie twoj post byl po prostu sciogniety z www.tibia.pl. Wiem ze to nie ten dzial ale do wszystkich czytajocych moj post mam prosbe.Prosze wejdzcie na tan ink: www.gutekland.myminicity.pl
z gory THX

Slythia 12-12-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Graventer (Post 1787237)
Odnośnie klejnotów, mam pytanie. Mam już zaczarowany klejnot small sapphire. Tylko co mam teraz zrobić, żeby mój miecz był zaczarowany? :miecz:

Jeszcze jedno, jakie bronie można zaczarować?

Uzyc kamyka na mieczy.... A jakie... Sprawdzaj.

lolnik1 12-12-2007 22:05

Zły uptade

Nie robcie z tibi simsow !!!!!!!!!!!
to ma byc mmorpg a nie jakies sims online z dodatkiem expienia :(

Slythia 12-12-2007 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolnik1 (Post 1787557)
Nie robcie z tibi simsow !!!!!!!!!!!
to ma byc mmorpg a nie jakies sims online z dodatkiem expienia :(

Raczej expienie i gonitwa za lvl z dodatkiem plywania. Nie podoba sie - nie graj.

cytsiu16 12-12-2007 22:54

Sims Vs Tibia

Z tymi simsami, racja czytalem gdzies że teraz mozna se robic jakies gospodarstwo LOL i ŻAL jeszcze troche to tibia przerodzie sie w otsosimsy od pierwszego roku życia jak sie postarają o grafike to moze bedzie mozna zakladac rodziny i bawic sie lalkami (dzieciniada) lol.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52.