Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Oath Vs Oracle (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160002)

Torpeter 15-01-2008 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 1843905)
Według mnie Rise i tak wygrało tą wojne, dlaczego?
To oni stawili czoła "najpotężniejszej" gildi na servie
TO ONI CHCĄ, BY MORGANA BYŁA LEPSZA!!

Więc nie zależnie od wyniku wojny RISE i tak wygrało.

Hawan~

imponujesz mi Hawan tak samo jak zaimponował nam Nizahe podczas ostatniego open battle po tym co powiedział do victerona ja i całe Rise mamy do niego ogromny respekt.
tą walke nie wiem czy mozna nazwac ze jest o lepsza morgana chociaz w pewnym sensie moze tak być ale na 100% jak wygramy to nie bedziemy popełniac takich błędów jak Avis/Fire/Oath czy jak oni tam chcą. Bedziemy walczyć do Rooka? :DB)

Car-los 15-01-2008 15:50

Pewnie ze bedziemy walczyc do konca. I wlasnie dlatego mamy przewage bo nam juz nie zalezy na charach ponad 70% z nas ma hunted 4ever, a Oath i ich team sie boja o swoje chary bo chca tu pograc ;] a nam nie zalezy bo to ostatnia proba. W ogole nie wiem kto by zaplacil te payments
bo to trzeba byc debilem zeby 60~ ms'owi dac 2kk paymentu, za te 2kk to on by zrobil dziesieciu takich ms'ow 8o

Rolwgordzik 15-01-2008 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Car-los (Post 1844085)
Pewnie ze bedziemy walczyc do konca. I wlasnie dlatego mamy przewage bo nam juz nie zalezy na charach ponad 70% z nas ma hunted 4ever, a Oath i ich team sie boja o swoje chary bo chca tu pograc ;] a nam nie zalezy bo to ostatnia proba. W ogole nie wiem kto by zaplacil te payments
bo to trzeba byc debilem zeby 60~ ms'owi dac 2kk paymentu, za te 2kk to on by zrobil dziesieciu takich ms'ow 8o

Już im ta tibia głowy zoorała. Proste ; )

Arturo Soprano 15-01-2008 16:09

@Torpeder
Nie, to nie ja :)
@Hawan
Podobno wmawiales kilku osobom z Avis ze jestes szpiegem ale ani przez chwile w to nie wierzylem i sie nie mylilem. A Kobyl wylecial za co ? za to ze tak latwo pada?:P

Kafffffar 15-01-2008 17:02

Dziewczyny przestancie sie juz drapac na tym forum

btw.
14:58 Kafarotwaty Kafar [100]: 14:56 You advanced from Level 99 to Level 100.

BorucaoO 15-01-2008 17:29

@Kafar
Gz xD

Cytuj:

Nie klam bo pojdziesz do piekla.
Nie kłamie ;D Zidane jest zajebisty szkoda że nie gra już :/

motorolka164 15-01-2008 17:38

Cria Andan
Jan 15 2008, 16:34:23 CET Killed at Level 166 by Vildingen

@ Kafar
no i gz :)

@down
nie do konca o to chodzi :) na forum com masz powod. Cria gral Victeron ponoc i chcial poexpil i dolaczyc potem do Rise

Itawi 15-01-2008 18:03

A Cria nadal ma invite do Avis, Vildi leje swoich? Czy gdy natychmiastowo sie nie przyjmie inva to odrazu idzie sie do piachu?

Tensz-in 15-01-2008 18:30

Gowno prawda victeron nie gral wtedy na cria andan. Najlepiej neich jeszcze wiecej osob sie sprzeda do oath to wtedy bedzie cacy a ja wam pozycze powodzenia w klekaniu przed oath przy kazdym spotkaniu.

Car-los 15-01-2008 18:36

To ladnie ze oath sobie samo robi wrogow.Niech jeszcze troche ludzi zabija to zobaczymy jak to bedzie i czy im wyjdzie na dobre.Bo taki 165 ms to w wojnie sie moze przydac i to bardzo ;)

A o tym, ze Victeron gral na Cria Andan to powiem tyle: cos Russel ma chujowego spy ze takie bzdury mu sprzedaje :D

bb ;)

Hawan 15-01-2008 19:35

Wydało SIE!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano (Post 1844110)
@Hawan
Podobno wmawiales kilku osobom z Avis ze jestes szpiegem ale ani przez chwile w to nie wierzylem i sie nie mylilem. A Kobyl wylecial za co ? za to ze tak latwo pada?:P

NO NIE!!!! Jak mogłeś mnie zdradzić:(:(:(, teraz już nie dostane czekolady od mamy i od kumpli cukierka:(

Btw. Niezła beka z ciebie "ziomuś" , zastanawia mnie jedno, a mianowicie: Czego nie odkryjesz swojej "twarzy"(w twoim przypadku ryja,geby,jadaczki,pyska itp. itd.)?????

KAFAR GZ XD

Szkoda Criana troche;/;/, ale jeszcze chłopak pokaże na co go stać:)

Torpeter 15-01-2008 19:45

Szkoda Criana troche;/;/, ale jeszcze chłopak pokaże na co go stać:)[/quote]

pokaże pokaże uwierz mi i to już niebawem dziś albo jutro :evul::evul::evul::evul::evul:

Noname18 15-01-2008 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 1844540)
NO NIE!!!! Jak mogłeś mnie zdradzić:(:(:(, teraz już nie dostane czekolady od mamy i od kumpli cukierka:(

Btw. Niezła beka z ciebie "ziomuś" , zastanawia mnie jedno, a mianowicie: Czego nie odkryjesz swojej "twarzy"(w twoim przypadku ryja,geby,jadaczki,pyska itp. itd.)?????

KAFAR GZ XD

Szkoda Criana troche;/;/, ale jeszcze chłopak pokaże na co go stać:)

Noo pozali sie chlopak na forum, tak jak jego koledzy :confused:

Hawan 15-01-2008 19:49

Pytanko

Chciałem zapytać o jedno Rise, czy kobyl~ wyleciał za swoje "noobowskie fragi"??

@Boruc:*
I NIE KŁAM WIECEJ BO ZIDANE NIE JEST NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!;(
"DE" BEST IS GREGOR RASIAK (PINOKIO)!!!!!!!!!!!8o

Hawan~

Torpeter 15-01-2008 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 1844572)
Chciałem zapytać o jedno Rise, czy kobyl~ wyleciał za swoje "noobowskie fragi"??

@Boruc:*
I NIE KŁAM WIECEJ BO ZIDANE NIE JEST NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!;(
"DE" BEST IS GREGOR RASIAK (PINOKIO)!!!!!!!!!!!8o

Hawan~

TAK wyleciał za to jak sie zachowywał i za noobienie i nie potrzebne dawanie fragów przeciwnikom. Raz afkował przed dp i go ubił Lookeyy solo dobra wpadka sie zdarza . ale drugi raz..... -.- Biegał pomiedzy Oathami jak all byli zalogowani w ank a on pomiedzy nimi biegał wkoncu Paralize m wal i trap i placek. PROSTE temu panu juz podziękowaliśmy .

Arturo Soprano 15-01-2008 19:55

Fire Knight of Morgana

Jan 15 2008, 18:32:21 CET Killed at Level 109 by Krell
and by Sliccery

Skoro Immortal jest liczony do war fragow on powinien byc tez. Nie zdzazyl nawet wejsc do Rise :P. No ale szpidzy robia swoje

@Hawan
Nie ujawnie nicku bo i tak nie uwierzysz. Jesi Oath wygra, co jest bardzo prawopodobne (kwestia czasu az Rise zacznie placic), nie pograsz se juz tu :).

Hawan 15-01-2008 19:56

Spoko:)

@Up

Nom też wlaśnie takmyślałem, dzięki za odpowiedz.
Który to owner Kobyla :D:D:D??

Arturo Soprano 15-01-2008 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 1844589)
@Up

Nom też wlaśnie takmyślałem, dzięki za odpowiedz.
Który to owner Kobyla :D:D:D??

Hahahaha dobre :D. No trudno nie trafiles, to nie ja :). Jakbys uwaznie czytal wszystkie posty bo bys mogl sie domyslic ze to nie ja. Pytalem przeciez za co Kobyl poelcial z Rise. Jezeli bym byl to ja to bym raczej nie pytal na forum co?: o

Hawan 15-01-2008 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano (Post 1844583)
Fire Knight of Morgana

Jan 15 2008, 18:32:21 CET Killed at Level 109 by Krell
and by Sliccery

Skoro Immortal jest liczony do war fragow on powinien byc tez. Nie zdzazyl nawet wejsc do Rise :P. No ale szpidzy robia swoje

@Hawan
Nie ujawnie nicku bo i tak nie uwierzysz. Jesi Oath wygra, co jest bardzo prawopodobne (kwestia czasu az Rise zacznie placic), nie pograsz se juz tu :).

Hmmmmmmm..... NIZAHE TO TY!!!!!!?????????????
Dla twojej informacji RISE(WIEM ZE SIE POWTARZAM) wygrało tą wojne!!!! Co do tego czy sobie pogram, czy też nie. To zależy wyłacznie ode mnie czy odpale sobie piksele na kompie czy nie :D:D:D:D:D, a nie od jakiegościecia,np. takiego jak ty ;>

Hawan~
Pozdro

Tensz-in 15-01-2008 20:08

@Arturo
Tiaaa niech wszystkich wybija co byli kiedys w gildii z kims z Rise. lol. Napewno Victeron Fire knightem gral, wiec nie ma problemu co ?

Btw.
Jezeli myslisz ze ktos z naszej gildii zaplaci payment w wysokosci podanej w poscie russela to sie lekko mowiac "grubo mylisz". Nikt nie ma zamiaru placic, albo gramy na morganie i wygrywamy ta wojne, albo nie bawimy sie juz w tibie ;]

PS: jak dla mnie arturo to krell.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13.