![]() |
@up
Nie ma filmu :| |
Jest, na tibiacam.tv, co do tego stereotypu, piszac i wypominac mu iz jest z pod warszawy mam to wlasnie na mysli ;) by bylo to BARDZOOO widoczne.
@Vaikor dla ciebie to chyba paymenta niema ;s |
Cytuj:
|
Ja jestem ze wsi i mi to nie przeszkadza. Chyba nieważne kto skąd jest i jaki kto ma akcent, więc po huj się kłucicie o takie zjebane sprawy?
Ja pierdole, jak ta gra wpływa na człowieka... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Musze przyznac ze sposob bycia Rza Sho wywiera we mnie niezdrowe emocje ...
|
Cytuj:
jakos do nikogo innego sie nie sapie, tylko ty mnie specyficznie w*****asz.... 16 letni bachor z niewyparzoną mordą zza monitora... omg;( niezdrowe emocje to miala twoja mama jak sie urodziłes, btw, mam rl w AIE, i otrzymałem informacje ze ich tez w*****ash strasznie :evul: więc tak nie kozacz MR.JESTEMZWAWYIMAM16LATLECZNIEMAMSPERMY;( |
Cytuj:
//Artur |
Cytuj:
Generalnie pojazd od kogos takiego jak ty nie robi jakos wrazenia :) Btw, czy to kto ile ma lat jest wymiernikiem tego jaka jest osoba? Jak tak sadzisz to fajnie masz; ) |
Cytuj:
|
RzaSho@
Kup Se koło ….. I *******nj Się w czoło … Jak Widzisz że cię tu nikt nie chce to się tu nie pojawiaj, bo nie wiem co jest fajnego w czytaniu beszt na swoją osobę ….. |
Rza Shoe@
Tibia chyba Ci zaszkodziła ... |
Cytuj:
Co do Slaska, jestem dumny ze tu mieszkam i sie urodzilem. @Payment, gwarantuje ci iz wdupisz ta wojne z kretesem, i wrucisz na morgane kombinowac <lol>. Co do Warszawiakow, jest wielu wporzo znich, ale niestety to wyjatki. K THX BYE |
RzaSho@
Odejdź głupcze bo cię Zdupcze ….. |
naprawdę nie zdał 2 razy?8o8o
|
Nie widac? :D
|
Ladnie poszlo ^^
|
Cytuj:
|
Ja przyspalem i opuscilem pierwszy raz akcje :/
Btw, coraz bardziej czuje ze Tengu zostanie wyjebane z servera w ciagu gora kilku miechow. Juz po 2 tygach wojny z 5 od was chce sie wyplacic, wiec wieksza ilosc spyow w tengu (o ile bedzie to potrzebne) to tylko kwestia czasu. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |