Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania oflajn czat (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163523)

SpoconyKrystyna 14-03-2008 18:14

Rozmawiajac o Lotusie to cchcem wam powiedziec ze nie berzcie go na powaznie... ten chłopak ma 15 lat :( nie odrosl od ziemi, jest bezczelny :)

LoluU$ 14-03-2008 18:42

a ze mna niektorzy gadaja na powaznie a mam 14 lat >.<

Picinhoxs 14-03-2008 18:43

Lotus to jakis ziomek ferta i jak gralem na usirev to przypadkiem zaznaczylem go na battle list i1 hit dalem i fert przylecial i wkleja mi ze 7 hitow dalem zi0mek jest elo wozi sie w assassaijnie

Wogole Picinhoxs jest supporterem integrum i jak stalem w dp to Bedurion do mnie Im sorry

Lafa 14-03-2008 19:06

up
A to ci historia na dobranoc

gigoro 14-03-2008 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lafa (Post 1951508)
Po co go prowokowales typmi pytaniami tak ci mowi twoja stara? Rozgrzales go w srodku i chcial pokazac ze lepiej disuje ;p

Lol, zastanow sie wogole co Ty mowisz o0

Doom Terror 14-03-2008 19:45

oj lotus lotus... jednak to prawda ze sam ludzi prowokujesz...a tak cie szanowalem

gigoro 14-03-2008 23:08

23:04 Ravan Rasyt [17]: pozdrow mnie na forum
23:04 Ravan Rasyt [17]: plxxxx

Zdravijam Neara! o_o

Filush 15-03-2008 08:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1951795)
oj lotus lotus... jednak to prawda ze sam ludzi prowokujesz...a tak cie szanowalem

Lotus Pall
Mar 15 2008, 00:38:38 CET Killed at Level 93 by Morximal
and by Sericalan

EZ pekuje a nie Ormo, lol. Przynajmniej z tego co wiem ...

LoluU$ 15-03-2008 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1952204)
23:04 Ravan Rasyt [17]: pozdrow mnie na forum
23:04 Ravan Rasyt [17]: plxxxx

Zdravijam Neara! o_o

masz najleepszy Avatar !! o/

@Lotus
tak jak i bob szanowałem cie, w gildi razem bylismy ja pomagalem tobie ty pomagales mi, ale od kiedy nie jestesmy w AoR fikales do mnie pod venore z jakimis koxami typu "lotus uzdrowiciel" itp... i teraz tak przykoksiłes ze łoohooo~~

Filush 15-03-2008 14:11

...bo mnie hakneli na chwile i haker poszedł pekować.

Picinhoxs 15-03-2008 22:51

http://www.youtube.com/watch?v=OKDOf...eature=related

Spadlem z krzesla i sie podnosze ;/

Meksyk 16-03-2008 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1952955)
...bo mnie hakneli na chwile i haker poszedł pekować.

Czyżby keylogger w blackd ? Kazdy widzial ze masz bota i robisz magebomb kolo statku. lebioda nawet 20 noob charami nie umiala zabic nikogo. Potega ormo = blackd proxy. Nara smiecie.. pewnie starej zajebales kase zeby kupic to gowno.

LoluU$ 16-03-2008 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meksyk (Post 1954666)
Czyżby keylogger w blackd ? Kazdy widzial ze masz bota i robisz magebomb kolo statku. lebioda nawet 20 noob charami nie umiala zabic nikogo. Potega ormo = blackd proxy. Nara smiecie.. pewnie starej zajebales kase zeby kupic to gowno.

wy*******aj.

pozatym BlackD Proxy to ja mam sam ... wiec nie mow "potega ormo" bo na 100% nie kazdy z ORMO ma tego bota+wiekszosc nie umie ustawic, jak chcesz sie przekonac o potedze ormo to ogladnij sobie filmiki.... i zadan ciot ktory nie gra na arcani (?) nie bedzie sie wypowiadal na temat jednej z budzacych respekt gildi na Arcani ...

Filush 16-03-2008 13:21

Nikt z Ormo nie posiada blackd proxy. Jedynym software jaki posiadamy to mój software wiec nie pierdolcie tutaj o jakims darkwindowskim bocie.

Smokuu 16-03-2008 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 1954743)
... temat jednej z budzacych respekt gildi na Arcani ...

MADE MY DAY

HUasJUashHUasJUashHUasJUashHUasJUashHUasJUashHUasJ UashHUasJUash:D:D:D:D:D:D

Meksyk 16-03-2008 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1954773)
Nikt z Ormo nie posiada blackd proxy. Jedynym software jaki posiadamy to mój software wiec nie pierdolcie tutaj o jakims darkwindowskim bocie.

a w czym to robiles ? TibiaBot NG scripter ? ahhaha

Tak tak najbardziej szanowana gildia na arcani ! ormo !

Doom Terror 16-03-2008 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1954787)
MADE MY DAY

przynajmniej nie oddaja innym charow na akcje,pozatym ciesza sie wiekszym szacunkiem niz nie jeden zbottowany/sharowanu/kupiony leb z lr czy inter~

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meksyk (Post 1954900)
a w czym to robiles ? TibiaBot NG scripter ? ahhaha
Tak tak najbardziej szanowana gildia na arcani ! ormo !

a Ty o takim szacunku za dokonania w grze to czytasz w tematach typu "legendy +nazwa swiata"

co jak co ormowcy nie bottuja,a bynajmniej wiekszosc i ci ktorych darze szacunkiem

Smokuu 16-03-2008 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1954946)
przynajmniej nie oddaja innym charow na akcje,pozatym ciesza sie wiekszym szacunkiem niz nie jeden zbottowany/sharowanu/kupiony leb z lr czy inter~

a Ty o takim szacunku za dokonania w grze to czytasz w tematach typu "legendy +nazwa swiata"

co jak co ormowcy nie bottuja,a bynajmniej wiekszosc i ci ktorych darze szacunkiem

No własnie i tu nie mozemy powiedziec ze ciesza sie szacunkiem calej spolecznosci, lecz tylko jej malej czesci , która stanowia ludzie z waszego venta, chodzi mi o jakies buksle,kuscoo, cala ekipe lamusiniego, galithar itp itd. Fakt jest to pare osob, ale nie tak znacznie duza część :)

Oddaja, nie oddaja, przynajmniej zwiekszaja sobie liczebnosc na np; openie. chyba wiesz o co mi chodzi :>

Doom Terror 16-03-2008 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1954980)
No własnie i tu nie mozemy powiedziec ze ciesza sie szacunkiem calej spolecznosci, lecz tylko jej malej czesci , która stanowia ludzie z waszego venta, chodzi mi o jakies buksle,kuscoo, cala ekipe lamusiniego, galithar itp itd. Fakt jest to pare osob, ale nie tak znacznie duza część :)

Oddaja, nie oddaja, przynajmniej zwiekszaja sobie liczebnosc na np; openie. chyba wiesz o co mi chodzi :>

no bo spolecznosc widzi praktycznie tylko name'y osob fragujacych,a prawda jest taka ze bez "tych bezimiennych" jak okresle niektorych to akcje by nie mogly sie odbyc,cos w rodzaju cichych bohaterow;p

LoluU$ 16-03-2008 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1954787)
MADE MY DAY

dobra ty moj pro eful masterze.. teraz powiedz co takiego zle powiedzialem :O

pozatym jak mozna oddac chara w czasie Opena? Przeciez to najlepsza zabawa a tej grze :O ty bys tez pewnie oddal jakby ci powiedzieli ze dadzą ci 5k ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53.